3 Bin liraya kadar pc önerisi

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar şuanki kullandığım bilgisayar youtube işinde bana yeterli gelmiyor sizlerden 3 bin liraya kadar alabileceğim pc veya laptop önerisi istiyorum

Şuanki pc min özellikleri
Y1WXAIu.png

sMkz1vv.png

pc alındı
http://www.ytpara.com/1344775-post25.html

Son düzenleme:
ben de toplama öneririm laptop falan hikaye tabi sabit bir yerde değilsen o ayrı. ben dolar 3 küsürken topladım şimdi 2.90 larda tam toplanacak zaman daha da düşmez zaten.

toplamada olur ama anlamıyorum pek yakın zamanalarda pc toplayan arkadaşlar hangi parçayı nereden aldıklarınıda yazabilirler.

araya gireyim :)

3000 Tl civarı olacak benimde düşündüğüm makine. laptop olmak zorunda.

peki toshbiba nasıl bir marka sizce?

Ben 15 gün önce vatandan bu kasayı 3850 ye topladım şimdi dolar düşünce 100 liradan fazla oynamış. Bütçeyi 3000 e çekmek için Ekran kartını R7 yaparsan bu kasayı 2900 3000e toplarsın.

L1rppG.png

Eğer AMD tabanlı denemek isterim derseniz sistem oluşturabilirim. Intel'ciler AMD'ye biraz uzak bakar genelde :) .

Hocam ben 5-6 ay once saglam sistem toparlamistim uygun fiyata birakicam

I7 4790k 4.0 ghz islemci
Gtx 970 4gb gddr5 nvidia ekran karti
16gb ddr3 ram
Msi g97 anakart
256gb samsung evo 850 seri SSD
1TB HDD
750w psu vs.vs.
Fiyat : 4400TL
Vatan pc fiyatini arastirabilirisn
1.5yil garantisi devam etmektedir.

Hocam youtube için yetmiyor derken bilgisayardan render da mı alacaksınız?

Mevcut bilgisayar ile web işleri rahatça yapılıyordur sanırsam.

Renderde alacağım spamdan elimi ayağımı iyice çekmek istiyorum oyunlarda kayıtlarda sorun çıkartmasın yeterli. Şuanki pcmden memnunum ama bu casperlarda genel bi ısınma problemi var gibime geliyor şuan kullandığım pc dede 2-3 program açayım ısınıp yavaşlıyor. yoksa web işleri için fazlasıyla yetiyor.

Modum fiyat farkı var.İntel 1250 TL civarında AMD ise 650 tl civarında.İntel neredeyse 2 kat daha pahalı.AMD fiyat-performans olarak daha kalitelidir.Ama paranız varsa İntel tavsiyedir. :)

3 bin liraya kadar bütçem var 3bini biraz daha aşabilirim

Yeni Çıkan oyunlarda sorun yaşatmasın yeter aslında dediğiniz gibi amd de olabilir ama yeni pc alıyorum beni en az 2-3 sene idare etsin :)

Hocam ben 5-6 ay once saglam sistem toparlamistim uygun fiyata birakicam

I7 4790k 4.0 ghz islemci
Gtx 970 4gb gddr5 nvidia ekran karti
16gb ddr3 ram
Msi g97 anakart
256gb samsung evo 850 seri SSD
1TB HDD
750w psu vs.vs.
Fiyat : 4400TL
Vatan pc fiyatini arastirabilirisn
1.5yil garantisi devam etmektedir.

malesef hocam ayırdığım bütçemin çok üstünde

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

Asus Laptop I7 3.60ghz 12gb 1tb 4gb Gtx 950m GittiGidiyor'da 207376410

fiyata göre bu nasıl arkadaşlar

Renderde alacağım spamdan elimi ayağımı iyice çekmek istiyorum oyunlarda kayıtlarda sorun çıkartmasın yeterli. Şuanki pcmden memnunum ama bu casperlarda genel bi ısınma problemi var gibime geliyor şuan kullandığım pc dede 2-3 program açayım ısınıp yavaşlıyor. yoksa web işleri için fazlasıyla yetiyor.

3 bin liraya kadar bütçem var 3bini biraz daha aşabilirim

Yeni Çıkan oyunlarda sorun yaşatmasın yeter aslında dediğiniz gibi amd de olabilir ama yeni pc alıyorum beni en az 2-3 sene idare etsin :)

malesef hocam ayırdığım bütçemin çok üstünde

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

Asus Laptop I7 3.60ghz 12gb 1tb 4gb Gtx 950m GittiGidiyor'da 207376410

fiyata göre bu nasıl arkadaşlar

Oyun oynayacaksanız kesinlikle laptop önermiyorum. Şöyle bir sistem buldum ancak tam incelemedim.

Anakart ASUS H170M-PLUS
İşlemci Intel Core i5-6500
Ekran Kartı ASUS R9 380X STRIX OC
Bellek Kingston HyperX Fury Black Kit 8 GB 2133 MHz CL 14
Depolama WD 3.5″ 2TB Caviar Blue 7200 RPM
SSD Kingston 120 GB HyperX Fury SSD
Kasa Cooler Master Silencio 650 Pure
Güç Kaynağı Cooler Master RS-600 G 80PLUS 600W
Soğutucu Cooler Master Hyper 212

Yaklaşık 3 bin ediyor bu sistem.

Oyun oynayacaksanız kesinlikle laptop önermiyorum. Şöyle bir sistem buldum ancak tam incelemedim.

Anakart ASUS H170M-PLUS
İşlemci Intel Core i5-6500
Ekran Kartı ASUS R9 380X STRIX OC
Bellek Kingston HyperX Fury Black Kit 8 GB 2133 MHz CL 14
Depolama WD 3.5″ 2TB Caviar Blue 7200 RPM
SSD Kingston 120 GB HyperX Fury SSD
Kasa Cooler Master Silencio 650 Pure
Güç Kaynağı Cooler Master RS-600 G 80PLUS 600W
Soğutucu Cooler Master Hyper 212

Yaklaşık 3 bin ediyor bu sistem.

buda iyiymiş peki bu nasıl

Amd 8 çekirdek+22 Led+1 Tb Hd+16 Gb Ram+2 Ek.kar GittiGidiyor'da 204602072

ekran kartı biraz düşük gibi ama fiyatı bana uygun geldi ekran kartınıda ekstradan alabilirim

buda iyiymiş peki bu nasıl

Amd 8 çekirdek+22 Led+1 Tb Hd+16 Gb Ram+2 Ek.kar GittiGidiyor'da 204602072

ekran kartı biraz düşük gibi ama fiyatı bana uygun geldi ekran kartınıda ekstradan alabilirim

Evet dediğiniz gibi ekran kartı çok düşük.Üstte verdiğim ekran kartı 1000 tl civarında yani yine aynı ücrete dönüyor. :) Ayrıca sistemde ne ssd var ne de iyi bir soğutucu.Sistemdeki poweri göremedim.Alırken en azından bronz sertifikası olmasına dikkat edin.

Evet dediğiniz gibi ekran kartı çok düşük.Üstte verdiğim ekran kartı 1000 tl civarında yani yine aynı ücrete dönüyor. :) Ayrıca sistemde ne ssd var ne de iyi bir soğutucu.Sistemdeki poweri göremedim.Alırken en azından bronz sertifikası olmasına dikkat edin.

yorum için teşekkür ederim hocam

Yok hocam hiç bulaşmayın buna paranıza yazık günah öncelikle.

Render alıcam diyorsanız zaten dizüstü bilgisayarları direkt eleyin. Güzel bir masaüstü bilgisayar gerekecektir.

Monitör var mı elinizde hocam?

Monitör yok renderda aşırı bir render almayacağım ama oyunları oynarken kayıtlarda sorun çıkartmassa iyi olur.

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] hocam Technopat para karşılığı çok güzel pc topluyor. Onlarla iletişime geç kargo ile yolluyor. Adamların işçiliği hakkında laf etmeye bile gerek yok. Geçenlerde MuratAbiGF kanal sahibine de pc topladı müthiş bir şey. Bence öyle yap derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri