Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arama yolladigin Numaralara gir edit de ismini degistir tekrar dene hocam
sorun yok az önce onayladım
Account name hocamisimden kastınız register ksımımı ?
yok direk geldi bi problem yoktu numara vereyim istersen onaylat acilse
Account name hocam
Beyler en temiz şekilde kanalları nasıl açıp onaylıyorsunuz?
Yandex, cookiesler temizleme ve vds kullanarak mı?
Hergün 3cx arama gelmiyor diye konu açılıyor , forumu biraz araştırın lütfen ,3cx ile ilgili her problemin çözümünü bulursunuz![]()
1000den fazla onay yaptım ve bu sorunla dün karşılaşmaya başladım.eğer her çözümü olsaydı zaten çoktan çözerdim kardeşim yeni üye yada yeni 3cx kullanmıyorum.istersen sana söyleyeyim sen yardımcı ol madem çözümü var biliyorsun.debug kısmında stun check failed hatası veriyor.güvenlik duvarı ile ilgili bi sıkıntı olduğunun kanısına vardım fakat eski numaraları ararken yeni aldıklarımı aramıyor.eskilerden ses gelirken yenilerden gelmiyor.Şimdi bilgili kardeşim varmı söyleyecek bi cevabın ? yoksa lütfen araştır cart curt deme dünden beri araştırıyorum.
bendede arama gelmiyor dün 4.5 saatte 6 kanal onaylatabildim sadece. Araştırıyorum çözüm bulursam mesaj atarım.
hocam sorunsuz
1000den fazla onay yaptım ve bu sorunla dün karşılaşmaya başladım.eğer her çözümü olsaydı zaten çoktan çözerdim kardeşim yeni üye yada yeni 3cx kullanmıyorum.istersen sana söyleyeyim sen yardımcı ol madem çözümü var biliyorsun.debug kısmında stun check failed hatası veriyor.güvenlik duvarı ile ilgili bi sıkıntı olduğunun kanısına vardım fakat eski numaraları ararken yeni aldıklarımı aramıyor.eskilerden ses gelirken yenilerden gelmiyor.Şimdi bilgili kardeşim varmı söyleyecek bi cevabın ? yoksa lütfen araştır cart curt deme dünden beri araştırıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.