3 cx arama gelmiyor !

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

kehanet55

Yasaklanmış
3cxte bu arama gelmeme sorunu tek bendemi var yoksa herkestemi var hala arkadaşlar.iyice canımı sıkmaya başladı bu konu ?

Arama yolladigin Numaralara gir edit de ismini degistir tekrar dene hocam

yok direk geldi bi problem yoktu numara vereyim istersen onaylat acilse

Beyler en temiz şekilde kanalları nasıl açıp onaylıyorsunuz?
Yandex, cookiesler temizleme ve vds kullanarak mı?

Hergün 3cx arama gelmiyor diye konu açılıyor , forumu biraz araştırın lütfen ,3cx ile ilgili her problemin çözümünü bulursunuz :)

Son düzenleme:
Hergün 3cx arama gelmiyor diye konu açılıyor , forumu biraz araştırın lütfen ,3cx ile ilgili her problemin çözümünü bulursunuz :)

1000den fazla onay yaptım ve bu sorunla dün karşılaşmaya başladım.eğer her çözümü olsaydı zaten çoktan çözerdim kardeşim yeni üye yada yeni 3cx kullanmıyorum.istersen sana söyleyeyim sen yardımcı ol madem çözümü var biliyorsun.debug kısmında stun check failed hatası veriyor.güvenlik duvarı ile ilgili bi sıkıntı olduğunun kanısına vardım fakat eski numaraları ararken yeni aldıklarımı aramıyor.eskilerden ses gelirken yenilerden gelmiyor.Şimdi bilgili kardeşim varmı söyleyecek bi cevabın ? yoksa lütfen araştır cart curt deme dünden beri araştırıyorum.

1000den fazla onay yaptım ve bu sorunla dün karşılaşmaya başladım.eğer her çözümü olsaydı zaten çoktan çözerdim kardeşim yeni üye yada yeni 3cx kullanmıyorum.istersen sana söyleyeyim sen yardımcı ol madem çözümü var biliyorsun.debug kısmında stun check failed hatası veriyor.güvenlik duvarı ile ilgili bi sıkıntı olduğunun kanısına vardım fakat eski numaraları ararken yeni aldıklarımı aramıyor.eskilerden ses gelirken yenilerden gelmiyor.Şimdi bilgili kardeşim varmı söyleyecek bi cevabın ? yoksa lütfen araştır cart curt deme dünden beri araştırıyorum.

bendede arama gelmiyor dün 4.5 saatte 6 kanal onaylatabildim sadece. Araştırıyorum çözüm bulursam mesaj atarım.

bendede arama gelmiyor dün 4.5 saatte 6 kanal onaylatabildim sadece. Araştırıyorum çözüm bulursam mesaj atarım.

Eyvallah kardeşim arada bi ses geliyor anlamadım nerede sıkıntı var eski bilgillerle karşılaştıryorum 2 pc üzerinden denemeler yapıyorum sorunu çözemedim.ben denemelere devam ediyim inşallah birileri çözrde bilgilendirir.ben çözersemde seni haberdar ederim

Hocam işte sizde sorun yok fakat bazılarımızda sorun mevcut.keşke bende sorunsuz diyebilsem fakat maalesef bende sorunlu ve sanırım aynı sorun diğer arkadaşlardada var ve çözümü net olarak hala bulunmadı.Tüm bilindik klasik yöntemler+ extra yöntemleri denedim ama yok hala olmadı

Bende bir sorun yok, sorunun genel olduğunu düşünmüyorum.Onlarca sebebi olabilir ,deneme yanılma ile çözebileceğini umuyorum. Arama gelmeyen numaraları kendi telefonunla ara başına + koyarak yinede arama gelmiyorsa pc ye format atıp tekrar kur yada virtual box ile sanal bilgisayar oluştur öyle dene, bol şanşlar !

Bende de arama gelmiyor.
Geçenlerde kullanıcı adıyla oyna vs diye yazanlar vardı o zaman oynayınca düzelmişti şimdi yine gelmiyor.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri