3.Havalimanı civarı hakkında bilgi ?

slhist

Kayıtlı Üye
S.a. arkadaşlar. Belki bu soru bu forumda sorulacak bir soru değil ama neredeyse hergün belli bir zamanım burada geçiyor ve bu güzel ailenin bir parçası olarak sizlerden bilgi almak istedim.Kusuruma bakmayın.

Arkadaşlar arnavutköy de 3.havalimanı çevresinde 200.000 tl civarı yatırımlık arsaları inceliyorum, yeniköy ve tayakadın mahalleleri ilgimi çekti. Buralar hakkında bilgi sahibi olan varmıdır. Yada kısa sürede değerlenmeye en müsait bölgesi neresidir. 500m2 nin üzerindeki ve hisseli tapu olmayan yerler tercihim. Önümüzdeki 1 ay içerisinde o bölgede gezinmeyi düşünüyorum ama neresine gideceğim konusunda pek bi fikrim yok. Bu bölgelerde oturan yada bilgi sahibi olan arkadaşlar fikir verirlerse memnun olurum.

Arnavutköy'den arsa bulmanız çok zor artık herkes aldı alanlar satmazlar hele 500 m kare yerler şuan dehşet fiyatadır.belki Tayakadın taraflarda vardır ama iyi bi analiz araştırma gerekli

Son düzenleme:
tayakadında tam 1 gün gezdim adam akıllı yerleri hep kapatmıslar dışarda kalan tarlaları cayır cayır kitlemeye calısıyolar

her taraf emlakcı alayını gezdim tatmin olacak dogru düzgün bi yer bulamadım

sen yine de bi dolaş..

ama çakallar ortalarda av peşinde bilesin hocam

Bulabileceğinizi sanmıyorum çoktan satılmıştır.

bulunmaz diye birşey yok. eminim ki şuan orada oturup da çok güzel fırsatlar sahibi olupta parası olmayan çok insan vardır. önemli olan doğru insanlara ulaşmak. bence olumsuz eleştirilere bakmayın araştırın. ileriye doğru çok güzel bir yatırım olur.

Bildiğim kadarıyla o bölgeler genelde boş arazi.(google earth tan gördüğüm kadarıyla :) ) İllede düz yer olması gerekmez, deresi tepesi değerlenir diye düşünüyorum. Burada paylaşılacak önerileri dikkate alarak inceleme yapacağım. Fikir sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

tayakadında tam 1 gün gezdim adam akıllı yerleri hep kapatmıslar dışarda kalan tarlaları cayır cayır kitlemeye calısıyolar

her taraf emlakcı alayını gezdim tatmin olacak dogru düzgün bi yer bulamadım

sen yine de bi dolaş..

ama çakallar ortalarda av peşinde bilesin hocam
Hocam ne zaman gezdiniz. M2 fiyat aralığı neydi.

Böyle birşey yapacaksan imar planlarını incelemen lazım.
Belediyede felan tanıdık yoksa o iş zor.
Gidip üstünden otoyol geçmeyen yer alıp, yada ev bile yapamayacağın Tarla arazisi alma sakın.
Elinde kalır birşey yapamazsın.

Kolay gelsin.
İyi araştır.

Böyle birşey yapacaksan imar planlarını incelemen lazım.
Belediyede felan tanıdık yoksa o iş zor.
Gidip üstünden otoyol geçmeyen yer alıp, yada ev bile yapamayacağın Tarla arazisi alma sakın.
Elinde kalır birşey yapamazsın.

Kolay gelsin.
İyi araştır.

aslında belediyeler bu planları belli bir ücret karşılığında vatandaşlara vermek zorunda.Biraz belediyeyi zorlarsanız direk bu planları alabiliyorsunuz .

Belirtilen güzergahta arsa fiyatları 5 yıl sonrasının primli fiyatlarından satılmaya başlandı.
Daha önce o bölgede bende araştırma yapıyordum ama anladım ki öyle kolay değilmiş.
Zamanında alanlar kazanmış ama şuan çok primli fiyatlardan satılmaya çalışılıyor.
Emlakçılar zaten ağzını açmış av bekliyor. Bence çevre illerde araştırmalar yapın, emin olun daha fazla prim yapacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri