3 maıl adresı ve kucoın

Mesut

Kayıtlı Üye
Kucoın ve bınance hakkında yardım

merhaba arkadaslar kucoın ve binanceye 3 farklı meıl adresı ıle aynı pcden aynı ıp veya farlık ıp adresı ıle gırdıgımızde kucoın hesabı banlar mı bırde 2FA dogrulama uygulamasını telefondan sılersek tekrar kucoıne nasıl gırıs yapabılırız uygulamayı farklı telefonlara ındırsek garantıye alsak olurmu mesela 3 ayrı telefondan uygulama kodunu herhaangı bırınden yapsak olurmu bunu deneyen oldumu saygılar

Son düzenleme:
Aynı pc yada ip ile giriş yaparsanız sorun olabilir. Ref ile kayıt olduysanız zaten denemeyin direk BAN ! -

2FA için verilen key i yada QR kodu kaydederseniz sorun kalmamış olur. 2FA yı 3 farklı hesap için soruyorsanız. 1'den fazla hesap kullanabiliyorsunuz zaten, yani üçünü de ekleyebilirsiniz.

Aynı pc yada ip ile giriş yaparsanız sorun olabilir. Ref ile kayıt olduysanız zaten denemeyin direk BAN ! -

2FA için verilen key i yada QR kodu kaydederseniz sorun kalmamış olur. 2FA yı 3 farklı hesap için soruyorsanız. 1'den fazla hesap kullanabiliyorsunuz zaten, yani üçünü de ekleyebilirsiniz.
hocam oncelıkle cevap ıcın saolasın
hocam ılk hesabı reflı kayıt oldum bu 1.meıl adresı sonra QR kodu hata verdıgı ıcın meıl adresındendır dıye baska bır meıl acarak 2.kaydımıda baska bır ref uzerınden olusturdum bunları KUCOIN uzerınde yaptım burada QR kodu ve key kaydetme varmıydı dıkkat etmedım
2FA yı 3 farklı hesap ıcın soruyorsunuz demıssınız burasını bıraz acarmısınız 1 den fazla hesap derken

hocam oncelıkle cevap ıcın saolasın
hocam ılk hesabı reflı kayıt oldum bu 1.meıl adresı sonra QR kodu hata verdıgı ıcın meıl adresındendır dıye baska bır meıl acarak 2.kaydımıda baska bır ref uzerınden olusturdum bunları KUCOIN uzerınde yaptım burada QR kodu ve key kaydetme varmıydı dıkkat etmedım
2FA yı 3 farklı hesap ıcın soruyorsunuz demıssınız burasını bıraz acarmısınız 1 den fazla hesap derken

Ref derken kendi hesaplarınız arası demiştim, öyle yapmamışsınız sorun yok.

2FA aktif ederken QR kod yada key veriyor o keyleri kaybetmezsen istediğin zaman google authenticator ile koda ulaşabilirsin.

3 farklı hesabı kullanacaksanız dedim. Hepsini de bir google authenticator hesabına kaydedebilirsiniz. 3 hesabı kullanmayın zaten, ne yapacaksınız o kadar hesabı :D

Yani tek bir hesap ile dediğim gibi QR kod veya key i kaydederek devam edebilirsiniz.

Ref derken kendi hesaplarınız arası demiştim, öyle yapmamışsınız sorun yok.

2FA aktif ederken QR kod yada key veriyor o keyleri kaybetmezsen istediğin zaman google authenticator ile koda ulaşabilirsin.

3 farklı hesabı kullanacaksanız dedim. Hepsini de bir google authenticator hesabına kaydedebilirsiniz. 3 hesabı kullanmayın zaten, ne yapacaksınız o kadar hesabı :D

Yani tek bir hesap ile dediğim gibi QR kod veya key i kaydederek devam edebilirsiniz.
hocam kendı ref lınkım degıl ılkını rastgele bırının kousundan olmustum 2.sınıde yıne baskasının uzerınden oldum yanı kendı uzerımden falan oyle seyler yapmam

hocam benım durum bıraz karısık oncelıkle sunu soyleyeyım BINANCE de daha 2FA yı gecemedım
Key:Backup Key gırdım
Login Password:uyelık sıfremı gırdım
2FA Code:kodu gırdım
buraları dolduruyorum hata verıyor

KUCOINDE ıse dedıgım gıbı ılk meılle kayıt oldum fakat QR kod hata verdı bende baska bır meıl actım ve tekrar kayıt oldum fakat bunu tek bır telden uygulamayı ındırdım benım amacım 3 telden ındırıp yedek olsun ıstıyorum bundada varmı key falan goremedım de
bu arada KUCOINE 2FA dogruluyorum sıkıntı yok

3 hesap bırden kullanmaycam dedıgın gıbı sadece KEY ı not aldıgımızda guvene almıs oluyormuyuz hesabı yanı ıstedıgımız zaman gırıs yapabılırız bu arada KEY dedıgımız surasımı 3. Backup Key

KUCOIN den KEY not almadım 2FA dorularken sımdı alabılırmyız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri