3 Özellikli Youtube Kanalları Satışı [SABİT]

100 veya 10 yükleme sınırı olduğu nerede yazıyor hocam.
Kolay gelsin

100 veya 10 yükleme sınırı olduğu nerede yazıyor hocam.
Kolay gelsin

yüzlerce kere denendi hocam. kanalın 3. özelliği etkin olmadan en fazla 15 video yüklenebiliyor. 3. özellik etkinken 100-102 civarı. shorts çalışanların en çok muzdarip olduğu konu budur.

Zaten uzun süredir kısıtlama yokmuydu ?
Yüz doğrulama ile açıyorduk bu özelliği o da mı kaldırıldı ?

uzun süredir vardı evet. hala da var hocam. piyasadaki kanalların çoğunda yok bu özellik. sadece 2 seçenek mevcut.

ozaman bir sıkıntı yok sanırım benm için şimdilik korktum bi an tamamen kaldırıldı diye :)
Elime bu özelliği hiç açamadıgım 2017 tarihli kanallar geçti ama gmail aldıgım yerde hala sorun yaşamıyorum çok şükür kendim yüz doğrulama yapıp kullanıyorum hayırlı satışlar dilerim

ozaman bir sıkıntı yok sanırım benm için şimdilik korktum bi an tamamen kaldırıldı diye :)
Elime bu özelliği hiç açamadıgım 2017 tarihli kanallar geçti ama gmail aldıgım yerde hala sorun yaşamıyorum çok şükür kendim yüz doğrulama yapıp kullanıyorum hayırlı satışlar dilerim

Allah razı olsun hocam bende eldeki stokları eritiyorum. öncesinde almış olduğum binlerce kanal var. bir kısmı videolu bir kısmı 2 özellik bir kısmı +15 yapılmamış bir kısmı 3 özellikli. ihtiyaç olduğu takdirde buralardayım. size de bol kazançlar

Allah razı olsun hocam bende eldeki stokları eritiyorum. öncesinde almış olduğum binlerce kanal var. bir kısmı videolu bir kısmı 2 özellik bir kısmı +15 yapılmamış bir kısmı 3 özellikli. ihtiyaç olduğu takdirde buralardayım. size de bol kazançlar

Hocam son bir soru da sorayım kafanıda ağrıtıyorum helal et :) 3. özellik bazı kanallarda hiç bi şekide açılmıyor bunun youtube tarafında net bir açıklaması varmı ? Bilgin varmı bu konuda

Hocam son bir soru da sorayım kafanıda ağrıtıyorum helal et :) 3. özellik bazı kanallarda hiç bi şekide açılmıyor bunun youtube tarafında net bir açıklaması varmı ? Bilgin varmı bu konuda

malesef hocam onu çözmek için epeyce uğraştım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım. belki yüzlerce kere test ettim. sıfırdan gmail açarak hangisinin 3 özellikli açılacağını bulmaya çalıştım ama sonuca ulaşamadım. keşke çözebilseydim

malesef hocam onu çözmek için epeyce uğraştım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım. belki yüzlerce kere test ettim. sıfırdan gmail açarak hangisinin 3 özellikli açılacağını bulmaya çalıştım ama sonuca ulaşamadım. keşke çözebilseydim

özgün kanaldan canlı desteğe sorup bilgi almaya çalışacagım sanırım bende hiç bir sonuca ulaşamadım 2 gündür elimde 2017 kanallar var 10 taneden 3 tanesinde sorun olmadı ve hepsi aynı yerden aynı şekilde açılma kanallar mecburen kenara attım başka kanallar aldım onlarla devam ediyorum

özgün kanaldan canlı desteğe sorup bilgi almaya çalışacagım sanırım bende hiç bir sonuca ulaşamadım 2 gündür elimde 2017 kanallar var 10 taneden 3 tanesinde sorun olmadı ve hepsi aynı yerden aynı şekilde açılma kanallar mecburen kenara attım başka kanallar aldım onlarla devam ediyorum

inşallah çözersin hocam. bende biraz kurcalayayım bakalım hangi sonuçlara ulaşacağım.

yüz dogrulama kısmını nerden yapiyosunuz pc de ve mobilde denedim yüz dogrulamasını yap gibi bir yer yok nerden ulaştiniz ona acaba ?

yüzlerce kere denendi hocam. kanalın 3. özelliği etkin olmadan en fazla 15 video yüklenebiliyor. 3. özellik etkinken 100-102 civarı. shorts çalışanların en çok muzdarip olduğu konu budur.

bende 3. özellik etkin. telefon numara ile dogrulama yaptigim icin ama 15 ten fazla yüklenmiyor bakınız : https://prnt.sc/24tpg6o

buda ayarlar kısmından : https://prnt.sc/24tpiu6

neden 100 tane yükleyemiyoruım 3. seçenekte etkin olmasına ragmen ?

bende 3. özellik etkin. telefon numara ile dogrulama yaptigim icin ama 15 ten fazla yüklenmiyor bakınız : https://prnt.sc/24tpg6o

buda ayarlar kısmından : https://prnt.sc/24tpiu6

neden 100 tane yükleyemiyoruım 3. seçenekte etkin olmasına ragmen ?

Video yükelme sınırına ulaşınca hocam https://www.hizliresim.com/9esde9j
resimdeki kırmızı karalı bölgede dogrula yazıyor ona basarak yüz dogrulama için QR kodu veya link e ulaşabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri