3.Pin Gelmedi 4 Hafta Oldu Sizce Kimlik Yollamalımıyım ?

Whisdropper

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3.pinide istedim 16 aralıkta ve toplam 26 gün geçti yani 4 haftaya yakın bir süre. Adsense de adres doğrulama bölümünde 4 hafta sonra yine gelmezse pin burdan kimlik doğrulaması yapabilirsiniz yazıyor herkesin bildiği gibi arkadaşlar paramı çekmek istiyorum artık temmuz dan beri uğraşıyorum pinler gelmiyor bende kimlik yollayacağım sanırım sorum su acaba 26 gün oldu yollarsam sorun olur mu var mı aramızda bu şekilde yapan ?

ben 3. pini istedikten 2 gün sonra gönderdim kimliği anında onayladılar senin hayli hayli onaylanır

hay allah razı olsun peki hocam benim şimdi adsense de isim olarak babamın ismi yazıyor ama google profilimde kendi adım soyadlarımız filan aynı şimdi babamın kimlik fotokopisini arkalı önlü birde yanına ek ehliyetini koysam fotoğraf halinde versem kabul ederler dimi ?

geç bile kalmışsın hocaö ben yazdım forumda....
3 pın yol açıkınca 1 hafta sonra doğrulama gonder anında onay verıyorlar... boşuna beklemişsin... :( keske yazımı okusamışsın...
sen şimdi belge ile doğruma adreskısmını, sonrasında sana maıl gelecek pınınız tarafımızdan onaylandı dıye....
hemen dene kı bu aykı odemeyı alasın içede para varsa boşa 1 ay sonraya kalma

3. Pin hakkım çıktığında anında paketleme servis yapmıştım 5 dakika içerisinde de açılmıştı.

hay allah razı olsun peki hocam benim şimdi adsense de isim olarak babamın ismi yazıyor ama google profilimde kendi adım soyadlarımız filan aynı şimdi babamın kimlik fotokopisini arkalı önlü birde yanına ek ehliyetini koysam fotoğraf halinde versem kabul ederler dimi ?

bankaya tanıttıgın kısmında alacaklı kımse, onun adı olacak kımlık doğrulamada...

geç bile kalmışsın hocaö ben yazdım forumda....
3 pın yol açıkınca 1 hafta sonra doğrulama gonder anında onay verıyorlar... boşuna beklemişsin... :( keske yazımı okusamışsın...
sen şimdi belge ile doğruma adreskısmını, sonrasında sana maıl gelecek pınınız tarafımızdan onaylandı dıye....
hemen dene kı bu aykı odemeyı alasın içede para varsa boşa 1 ay sonraya kalma

haklısınız hocam peki doğrulama belgesi için kimlik resmi yeterli mi arkalı önlü fotoğraf çeksem ve üzerine karalama yapmasam olduğu gibi atsam adsense ye kabul ederler dimi hemen ?

haklısınız hocam peki doğrulama belgesi için kimlik resmi yeterli mi arkalı önlü fotoğraf çeksem ve üzerine karalama yapmasam olduğu gibi atsam adsense ye kabul ederler dimi hemen ?

Kimlik vb. resmi belgeyi sadece ön yüzü olsa adı görünse yeter. gönder 5-10 dk sora onaylansın.

tek yuz yeterlı... gönder taratıp tek yuzunu. sonrasında adsense maılıne bilgi gelecek. umarım işlemlerın hızlı olurda paranı alırsın yoksa 1 ay beklersın yıne

çok sağolun yüreğime su serptiniz birde son sorum var nolursunuz :D şimdi babamın kimlik resmini attım diyelim onaylandı banka hesabı ekleme kısmına annemin banka kartını ekleme şansım var mı ? yani banka alacaklı adı da aynı mı olmalı ?

çok sağolun yüreğime su serptiniz birde son sorum var nolursunuz :D şimdi babamın kimlik resmini attım diyelim onaylandı banka hesabı ekleme kısmına annemin banka kartını ekleme şansım var mı ? yani banka alacaklı adı da aynı mı olmalı ?

adsensedeki deneme parası[/COLOR] banka hesabına geldimi ? sembolik para ?? orada yazan ısım soy isim kim ise , o nun resmi kımlık belgesini gondereceksın...

adsensedeki deneme parası[/COLOR] banka hesabına geldimi ? sembolik para ?? orada yazan ısım soy isim kim ise , o nun resmi kımlık belgesini gondereceksın...

şimdi pinimi onayladıklarında ben banka hesabı gireceğim ve deneme parası yollayacaklar ben sonra onuda onaylayacağım dimi ?

şimdi pinimi onayladıklarında ben banka hesabı gireceğim ve deneme parası yollayacaklar ben sonra onuda onaylayacağım dimi ?
tabiki...

ozamansa
banka da isim soy isimle..kımlık doğrulama isim soy isim aynı kişi olsun sorun yaşama..
adresi doğruluycaksın kımlık gonderınce... bankanıda yazınca sana deneme parası gelecek 0.25 gibi formalıtara para onuda adsensene gıreceksın...
sonra normal ödeme gunlerını takıp edeceksın

tabiki...

ozamansa
banka da isim soy isimle..kımlık doğrulama isim soy isim aynı kişi olsun sorun yaşama..
adresi doğruluycaksın kımlık gonderınce... bankanıda yazınca sana deneme parası gelecek 0.25 gibi formalıtara para onuda adsensene gıreceksın...
sonra normal ödeme gunlerını takıp edeceksın

herşeyi anladım ama şimdi benim adsense de ki isim babamın ismi ile aynı o yüzden babamın kimligini atıcam ama banka hesabı olarak annemin banka kartını eklemek istiyorum yahu sonucta soyisimler hep aynı aile yani bunu anlarlar mı ki acaba ? yani bir sorun olur mu :S 2.aşamada ki onaylama hani 0.25 tl yolluyorlar onaylıyoruz ya orda yine isim kimlik filan giriyor muyuz ?

Benim İlk Pinim Yola Çıktıgında Kimlik Göndermiştim Belki Kabul Ederler Diye Sonra 2. Pini İstedim Ve 1 Ay Sonra Kimliğimi Kabul Ettiler :)

Hiç Kimlik Göndermekten Çekinmeyin

herşeyi anladım ama şimdi benim adsense de ki isim babamın ismi ile aynı o yüzden babamın kimligini atıcam ama banka hesabı olarak annemin banka kartını eklemek istiyorum yahu sonucta soyisimler hep aynı aile yani bunu anlarlar mı ki acaba ? yani bir sorun olur mu :S 2.aşamada ki onaylama hani 0.25 tl yolluyorlar onaylıyoruz ya orda yine isim kimlik filan giriyor muyuz ?

Hocam Direk Babanın hesabını Kullan O Zaman Öyle Olmaz.

2.pini bu hafta istedim. bu ay ödeme alabilmek için kimlik yollamalı mıyım sizce? yoksa şubat sonuna kalacak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri