3 pin istediğinde bulunmadan kimlik göndermek

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
3.Pini istedikten sonra pin elimize ulaşmadıysa kimlik gönderme seçeneğimiz bulunuyor.Peki daha istemeden gönderirsek ban vb. atarlar mı? Ve ya onaylarlar mı?

EKLEME : Adsense benim üstüme ve yaşım 14, banka hesabı vb. hepsi benim üstüme...

Kimlik gönderirsen para falan alamazsın, koşullar açık ve net: 18 yaşını doldurmadıysan sana para falan vermezler, hesabını doğrulamazlar, hesabını banlarlar.

Eğer parayı kendi hesabına almak istiyorsan, ya pin'i bekleyeceksin; ya da seninle aynı isim soy isimde olan ve 18 yaşını doldurmuş birinin kimliğini kullanacaksın. (amca olur, dede olur vs :) )

Ondan sonra Adsensem banlandı diye konu açarsın.
18 Yaş üstü ailende hiçmi birey yokta kendi üstüne Adsense açmaya çalışıyorsun.
Adsense Pin'i bekle.
Pin 3 seferde gelmese bile Ad Soyad değiştirip REŞİT birinin kimliği ile onay yaptır.
Daha bismillah bekle gelir Pin.
Bu ne acele.

Benim 3. yollandı diyor ama hala bekliyorum gelmezse yollayacam kimlik :)

:) Aile onayı olduktan sonra adsense hesabı açılabilir diye biliyorum.Ne olur ne olmaz beklicez mecburen :)

https://www.google.com/adsense/localized-terms?hl=tr
Madde 2:

Hizmetler’e Erişim; AdSense Hesapları

Hizmetleri kullanımınız, bir AdSense hesabı (“Hesap”) oluşturmanıza ve bu hesabın bizim tarafımızdan onaylanmasına tabidir. Hizmetlere erişiminizi reddetme veya sınırlandırma hakkımız mevcuttur. Hizmetleri kullanmak için başvuruda bulunarak, bir bireyseniz, en az 18 yaşında olduğunuzu beyan etmiş olursunuz. Yalnızca bir Hesaba sahip olabilirsiniz.

Yani: sen google'a baştan yalan söyledin :D

https://www.google.com/adsense/localized-terms?hl=tr
Madde 2:

Hizmetler’e Erişim; AdSense Hesapları

Hizmetleri kullanımınız, bir AdSense hesabı (“Hesap”) oluşturmanıza ve bu hesabın bizim tarafımızdan onaylanmasına tabidir. Hizmetlere erişiminizi reddetme veya sınırlandırma hakkımız mevcuttur. Hizmetleri kullanmak için başvuruda bulunarak, bir bireyseniz, en az 18 yaşında olduğunuzu beyan etmiş olursunuz. Yalnızca bir Hesaba sahip olabilirsiniz.

Yani: sen google'a baştan yalan söyledin :D

inş. pin gelir :D hesapta 800 TL para var.Kesinleşmesini bekliyorum.500 TL kesinleşse yetecek :)

18 yaşından küçük olduğunuz için reşit birinin ad soyadı ve kimliği ile pin alabilirsiniz.Onun dışında hesabınız kapatılacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri