3. Pini İstedikten Sonra...

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CNN

Yasaklanmış
Pinim Onaylandı.

Şunu Öğrendimki Bankayı Doğrulamadan Kimlikte Göndersen Onaylamıyorlar :)

bankayı doğruladıktan 5 dk sonra kimlik gönderdim ve 5 dk sonrada onaylandı.. KONU KAPANSIN teşekkürler..
Merhaba Arkadaşlar Benim 2 Adsensem Var biri benim diğeri annemin adına benim adıma olanın pini girilmiş defalarca ödeme alınmıştır..

ancak annemin adına olan adsense için dün 3. pini istedim istedikten sonra bu konudaki uygulamayı defalarca yaptım ama cevap gelmedi sonra 2 defa üst üste yaptım uygulamayı ve ismail çınar diye bir google çalışanı mail attı lütfen kimliğinizi gönderin diye.. annemin kimliğini bulamadığım için su faturasını gönderdim annemin üstüne ama yine lütfen kimliğinizi gönderin diye mail geldi ve tekrar bu konudaki uygulamayı yaptım.. yine cvp yok ama konuya dikkat ederseniz dün bir arkadaş daha 5 dk için onaylandıgını söylüyor bu uygulamayı yaparak...

benim kafama şöyle bir soru takıldı benim annemin adsensesinin adresi yanlış mesela ben şırnak'ta yaşıyorum ama annemin adsensesinin adresini siirt yaptım çakışmalar olmasın diye acaba bundan olabilirmi ?

yani benim anlamadığım arkadaş bu uygulamayı yaparak 5 dk içinde onaylatmış ama ben defalarca bu uygulamayı yaparak ve hatta su faturasını gönderdim yine ille kimlik diyor..

kimliktede şırnak yazıyor acaba şırnağı kapatıp göndersem sıkıntı olurmu içerde 2.5 var bişey olmaz inş.

Merhaba Arkadaşlar Benim 2 Adsensem Var biri benim diğeri annemin adına benim adıma olanın pini girilmiş defalarca ödeme alınmıştır..

ancak annemin adına olan adsense için dün 3. pini istedim istedikten sonra bu konudaki uygulamayı defalarca yaptım ama cevap gelmedi sonra 2 defa üst üste yaptım uygulamayı ve ismail çınar diye bir google çalışanı mail attı lütfen kimliğinizi gönderin diye.. annemin kimliğini bulamadığım için su faturasını gönderdim annemin üstüne ama yine lütfen kimliğinizi gönderin diye mail geldi ve tekrar bu konudaki uygulamayı yaptım.. yine cvp yok ama konuya dikkat ederseniz dün bir arkadaş daha 5 dk için onaylandıgını söylüyor bu uygulamayı yaparak...

benim kafama şöyle bir soru takıldı benim annemin adsensesinin adresi yanlış mesela ben şırnak'ta yaşıyorum ama annemin adsensesinin adresini siirt yaptım çakışmalar olmasın diye acaba bundan olabilirmi ?

yani benim anlamadığım arkadaş bu uygulamayı yaparak 5 dk içinde onaylatmış ama ben defalarca bu uygulamayı yaparak ve hatta su faturasını gönderdim yine ille kimlik diyor..

kimliktede şırnak yazıyor acaba şırnağı kapatıp göndersem sıkıntı olurmu içerde 2.5 var bişey olmaz inş.

O uygulamayı yaparken herhangi bir sansür yapmadınız değil mi direkt olarak o sayfanın fotoğrafını çekip yolladınız?

Ben de geçen ay o şekilde onaylattım çünkü.

aynen öyle yaptım herhangi bir sansür yapmadım

Ben dün yaptım kardesim adsense kendi adıma degildi forumdaki yöntemle yaptim bana sadece onaylandigi ile ilgili mail geldi turk bir kullanici mail atmadi tavsiyem annenin kimliginin resmin i cekip yollaman inatla senden kimlik istemis yoksa sırnak vesayre oldugunu dusunmuyorum ehliyette olabilir

Annemin Kimliğini Yollicam Artık Bakalım İnş. Dediğim Şey Yüzünden Bişey Olmaz...

Bide Şimdi Siirt Yazdımya bunu tekar şırnak yapsam sorun olurmu ?

banka şırnakta ama adresi siirt vermişsin diye banlama felan olurmu :(

kimlikle onaylatacaksan bir şey değiştirmene gerek yok şimdilik.hele bir yolla kimliği onaylansın,sonrasında neyi değiştireceksen değiştirirsin.

Kimligi gonder sorun olmayacaktir banka hesabini onaylattiysan daha onceden problem olmaz deneme odemesi aldinmi banka dogrulamasi

banka hesabını doğrulamadım heralde ondandır kimliğide göndericem.

Kimlik Göndermeme Rağmen Hala Cevap Yok :( Böyle bişey başına gelen ilk kişiyim galiba...

Arkadaşlar Lütfen YARDIM EDİN Pinim Onaylanmıyor....

Pinim Onaylandı.

Şunu Öğrendimki Bankayı Doğrulamadan Kimlikte Göndersen Onaylamıyorlar :)

bankayı doğruladıktan 5 dk sonra kimlik gönderdim ve 5 dk sonrada onaylandı.. KONU KAPANSIN teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri