CNN
Yasaklanmış
Pinim Onaylandı.
Şunu Öğrendimki Bankayı Doğrulamadan Kimlikte Göndersen Onaylamıyorlar
bankayı doğruladıktan 5 dk sonra kimlik gönderdim ve 5 dk sonrada onaylandı.. KONU KAPANSIN teşekkürler..
Şunu Öğrendimki Bankayı Doğrulamadan Kimlikte Göndersen Onaylamıyorlar
bankayı doğruladıktan 5 dk sonra kimlik gönderdim ve 5 dk sonrada onaylandı.. KONU KAPANSIN teşekkürler..
Merhaba Arkadaşlar Benim 2 Adsensem Var biri benim diğeri annemin adına benim adıma olanın pini girilmiş defalarca ödeme alınmıştır..
ancak annemin adına olan adsense için dün 3. pini istedim istedikten sonra bu konudaki uygulamayı defalarca yaptım ama cevap gelmedi sonra 2 defa üst üste yaptım uygulamayı ve ismail çınar diye bir google çalışanı mail attı lütfen kimliğinizi gönderin diye.. annemin kimliğini bulamadığım için su faturasını gönderdim annemin üstüne ama yine lütfen kimliğinizi gönderin diye mail geldi ve tekrar bu konudaki uygulamayı yaptım.. yine cvp yok ama konuya dikkat ederseniz dün bir arkadaş daha 5 dk için onaylandıgını söylüyor bu uygulamayı yaparak...
benim kafama şöyle bir soru takıldı benim annemin adsensesinin adresi yanlış mesela ben şırnak'ta yaşıyorum ama annemin adsensesinin adresini siirt yaptım çakışmalar olmasın diye acaba bundan olabilirmi ?
yani benim anlamadığım arkadaş bu uygulamayı yaparak 5 dk içinde onaylatmış ama ben defalarca bu uygulamayı yaparak ve hatta su faturasını gönderdim yine ille kimlik diyor..
kimliktede şırnak yazıyor acaba şırnağı kapatıp göndersem sıkıntı olurmu içerde 2.5 var bişey olmaz inş.