Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3. pini ister istemez arkasından kimlik onaylama yaptığında geçerli sayılmıyor, beklemelisin 10 gün kadar.
30 gün
30 gün
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/59694-3-pin-isteyip-onaylanmayan-gelsin-iceri.html Bu Arkadaş Nasıl Yapmış Hocam Anlamadım Bende Aynısını Yaptım Ama Bana Otomatik Yanıt Geldi Adsensede Adam Ayırıyor Artık![]()
10 gün sonra onayladım ben bir çok kez.30 gün
Arkadaşın vermiş olduğu mail adresine adsense ekran görüntüsünü alıp göndermen gerekiyor bu şekilde onaylatmış adsense menüden yapılanda oto mail gelip onaylanmıyor. Mail atarak şansını deneyebilirsin.
10 gün diyen olmuş 30 gün diyen olmuş bunlar yenimi geldi yahu ben 3üncü pini istedikten 2dk sonra onaylatmıştım hesabı tabi 1 seneyi geçti nerdeyse![]()
10 gün diyen olmuş 30 gün diyen olmuş bunlar yenimi geldi yahu ben 3üncü pini istedikten 2dk sonra onaylatmıştım hesabı tabi 1 seneyi geçti nerdeyse![]()
Onuda Yaptım Hocam Yine Onaylamadılar![]()
Hocam google resmi bildirimine bakarsan 4 hafta bekleyeceksin diyor normali bu ama anında onaylatanda var belirli bir süre sonra veya hiç onaylatamayanda var.
Ne yazdınız mailde direk alıp adsense ekran görüntüsünümü gönderdiniz.
olabilirde hocam ben 2014 başlarında onaylamıştım hesabı daha dün gibi hatırlarım ve o ara burdaki çoğu kişi öyle anında onaylatmıştır sıkıntısız kimliksiz onaylama konusu vardı bulup yorumlara bakarsanız saniyesinde onaylatanları görürsünüzkısaca bu onaylamama işi yeni çıktı eskiden böyle bi muhabbet yoktu
Kimlikle onaylatabılen varmı 3.pini 2 hafta once ıstedık fatura ve adsense ekran goruntusu yolladık ama hala onaylamadılar ve sadece bılgı mesajı atıyorlar red mesajı da gelmıyor var mı bır cozum yontemı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.