3 Saatte 160 Abone geldi.

• Kullanıcı himen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

himen32

Yasaklanmış
Web sitesi
www.pepeeoyunuoyna.com
yeni bir kanal açtım yeni video yüklenmiş kanalın videolarını çektim.şimdi baktığımda videolar çoğu güzel izlenimler almış.ama adamın kanalına bakıyorum onda hiç izlenim yok.gmailime sürekli abone ,yorum ve paylaşım yapıldı mesajları geliyor.hiç bi yerde ben paylaşmadım.giren paylaşıyor bakın yapılan yorum ve beğeni sayısına.yaklaşık 10 videomda izlenim ve beğeni ve yorumlar yapılmış.kanal bu akşam açtım 160 abone sayısına ulaşmış.neden önce yükleyen ben değilim ama benim videolarım izleniyor.umarım arkadaş telif atmaz.

buda başka bir video

Sıralamaya bakın hanginizin videosu önde çıkıyo eğer sizinki çıkıyosa videolarınızı bi süre sonra gizleyin beğenilerden anlaşılacağı üzere bu video 10K'yı rahat geçicek.Telif atabilir

sürekli videoları paylaşıyorlar.3 güne kadar kanal patlamazsa videoları gizli yapacam.inşaallah 500 aboneyi bulur kanal.

Nasil ya 350 izlenime 89 yorum mu yapilmis :) eee patlamis ve bugda kalmis o zaman video ? En az 1500 izlenim olmasi lazim

family guy çalışıyordum tam 3 gün içerisinde 3binden fazla abonem oldu ve benden bir kaç saat önce atanlardan alıp ben yayınlıyordum ve bir video bir buçuk günde 200k dn fazla izlenm aldı iyi para bıraktı sonra güm hepsi telife gitti :D

benimde kanalım uf oldu

Bu videoyla ilişkilendirilen YouTube hesabı feshedildiğinden bu video artık kullanılamıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri