3 saatte 1800 dolar

• Kullanıcı jonbasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

jonbasi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bugun saat 17 den sonra 1 adet videom patlama yapmis 3 saat icerisinde tam 1800 dolat kazandirdi, fakat youtube yapti yapacagini ve kanali kapatti. Video aslinda telif vb icerige sahip bir video degildi. At yarışında surucusunu ustunden atan atin yarisi kazanmasi ile ilgili bir videoydu. Telif vb. Ihtar yapilmadan kanal kapandi. Sizce bu para odenir mi? Ben soguk suyumu hazirladim. Yinede bir umut var mi acaba? Kanalin ve gmail hesabinin dogrulamasi yapilmamisti mail gelip gelmedigini de goremiyorum.

alalnlar var forumda kapanan kanalların parasını bu ay benimde başıma geldmişti
100$ civarı vardı kanalda kesilmedi bende.

Insallah yatirirlar, bu ay 2 kanalim para kazanmasi devre disi birakildi. Toplamda 2000 dolar kazandirmisti, onlar icin umudum yok. Ama bu kanalin para kazanmasi devre disi birakilmadan kapandi. Bir umut iste iyi taraflarina gelsede yatirsalar :)

3 Saatte kaç izlenim aldında 1800 dolar kazandın ?

Mümkünse adsense görüntüsü eklermisin

Bir resim koysana kardeş adsense panelinden yanlış anlama bi kalite kontrol yapalım malumunuz forum bi aralar üç kağıtçı ve dolandırıcılarla dolmuştu.Sakın yanlış anlama, sadece merakımızı gidermen için diyorum

O at videosunu ben görüpte koymamıştım.Ne zaman böyle yapsam video patlayıp gidiyor.
Mesala oğlum bak git'i 120.izleyendim.

Bundan cacık olmaz dedim patladı gitti. :D

hacı youtubedamı gördün o parayı adsensedemi

ben senin yerinde olsam bi sürü kanal açar gene yüklerdim madem 3 saatte o kadar kazandırıyo

Screenshot koyayimda bunun dolandiricilikla ne alakasi var. Kimseye birsey satıp birseyleri ispat etmeye calisma gibi bir durumum yok ki. Sadece bir soru sordum. Ekran goruntusu olsa ne olur olmasa ne olur.
Merak edenlere ekran goruntusu ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Sen bu resmin üzerinde oynamadıysan ben şuana kadar hiç bir şey öğrenememişim demektir.Punktolara dikkatle bakın arkadaşlar, biraz uğraşmışsın ama punktoları tutturamamışssın
Screenshot koyayimda bunun dolandiricilikla ne alakasi var. Kimseye birsey satıp birseyleri ispat etmeye calisma gibi bir durumum yok ki. Sadece bir soru sordum. Ekran goruntusu olsa ne olur olmasa ne olur.
Merak edenlere ekran goruntusu ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Benim kimseye birsey ispat etmek gibi bir niyetim yok. Su kadarini soyleyebilirim sen bu isi bilmiyorsun ispat edersem bana 1000 tl verecekmisin. Ben ispat edemezsem 1000 tl sana verecegim. Hodri meydan.

Tamam gel teamden bana id ile şifreni ver adsensin acık olsun.Ayrıca iddaaya girmek benim inancıma göre caiz değil.Benim kimseden de korkum yok ispat edersen herkesin önünde senden özür dileyecem yok eğer edemezsen sen burda herkesten özür dileyecen tamam mı?
Benim kimseye birsey ispat etmek gibi bir niyetim yok. Su kadarini soyleyebilirim sen bu isi bilmiyorsun ispat edersem bana 1000 tl verecekmisin. Ben ispat edemezsem 1000 tl sana verecegim. Hodri meydan.

O is oyle olmaz gelirsin yanima gireriz adsense hesabina yaninda sahitte getirirsin. Bakariz beraber. Cok akillisin verecegim sana adsense hesabimin sifresini. Guldurme beni

:D Çocuksun sen herhalde.Teamden bağlanıcam şifreni falan girmiş olucan hatta sayfayı biraz aşağıya kaydır senin pub id nin görmeyeyim.Allah bilir adsense in bile yoktur ya.Neyse burada zamanımızı gasp ettin ispat edemezsen bu forumda yerin yok senin eğer ispat edersen ben de gitmeyi kabul ediyorum
O is oyle olmaz gelirsin yanima gireriz adsense hesabina yaninda sahitte getirirsin. Bakariz beraber. Cok akillisin verecegim sana adsense hesabimin sifresini. Guldurme beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri