Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videolarımı kopyalan kişiye 3 tane telif attım ama kanalı hala kapanmadı neden acaba ?
Videolarımı kopyalan kişiye 3 tane telif attım ama kanalı hala kapanmadı neden acaba ?
Ozgunmu kanalin. Ozgunsr telif hemen ulaşmaz az bekle. 4 tane at videolari silinmismi
kanal özgün mü hocam?
videonun içeriği ne hocam ona göre değişir
özgün sayılır hocam sabah attım aksama telifler ulastı videolar kalktı kanal hala açık.
özgün sayılır derken biraz daha açarmısın
özgün sayılır hocam yarı özgün diyim.
---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------
müzik hocam
özgün sayılır derken biraz daha açarmısın
şöyle diyim hocam arkadaşım şarkı sölüyor fanı baya geniş bende video editliğini yapıyorum.O videoyu alıp yüklüyor.
şöyle diyim hocam arkadaşım şarkı sölüyor fanı baya geniş bende video editliğini yapıyorum.O videoyu alıp yüklüyor.
fullscreen di galiba içeriklerin başkası yükleyince 3.taraf veriyordu galiba bi araştır hocam böyle dertlerle ugraşmazsın hem özgünmüssünüz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.