3 Telefon Arasında Kaldım

Garyoldman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 tane telefon arasında kaldım sizce z1 mi 5s mi 5c mi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim

Arkadaşlar 3 tane telefon arasında kaldım sizce z1 mi 5s mi 5c mi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim
hocam galbia paralar akıyor neyse konumuz o degil :D iphone'dan şaşma 5s al yok tuzlu dersen 5c de iyidir ama z1 de farklı özellikleri var ama tek kötü yanı android işte

hocam galbia paralar akıyor neyse konumuz o degil :D iphone'dan şaşma 5s al yok tuzlu dersen 5c de iyidir ama z1 de farklı özellikleri var ama tek kötü yanı android işte

hocam yt'de günlük gördüğüm en yüksek miktar 10 tl benim oda bi defa oldu :)
peder bey alıyorum dedi ondan

Arkadaşım merhaba iphone 5s varken digerlerini ele kalite ve performans acisindan Z1 in artısı buyuk ekran ve androidde parali uygulamalari disardan belese kolay bi sekilde yuklemek

5s varken 5c sadece plastik yani salla onu
5s in artilarini sayamam bayagi uzun ;D sitesinden hepsini ogrenebilirsin bu arada 5s in youtube canli yayin özelligi de var

hocam yt'de günlük gördüğüm en yüksek miktar 10 tl benim oda bi defa oldu :)
peder bey alıyorum dedi ondan
iphone'dan şaşma birde jail break ya mis :D bu arada baban alıyorum dedide 5s 5c z1 mi dedi yoksa senmi bunları düşünüyorsun sonra peder gidip trukcell maxifon almasın :D

iphone'dan şaşma birde jail break ya mis :D bu arada baban alıyorum dedide 5s 5c z1 mi dedi yoksa senmi bunları düşünüyorsun sonra peder gidip trukcell maxifon almasın :D

Hocam direk telefon beğen dedi bende şaşırdım ama öyle dedi Z1 acayip aklıma yattı aslında işlemcisi olsun kamerası olsun bide su geçirmeme özelliği acayip cezbetti

Bence note 3 e bir bak fiyatı da 5s ile yakın zaten

General Mobile elite i araştırmanı tavsiye ederim.

Telefonun detaylarıyla pek ilgilenmiyorsan Iphone almanı öneririm.

Ama ben telefonun her özelliğini kullanmak isterim dersen

htc_504941957.png

Telefonun detaylarıyla pek ilgilenmiyorsan Iphone almanı öneririm.

Ama ben telefonun her özelliğini kullanmak isterim dersen

htc_504941957.png

hocam telefondan performans beklerim ben oyun oynarım program vs kullanırım net hızı beklerim sağlamlık beklerim çuvalla para veriyoz beklerimde beklerim yani :D

hocam telefondan performans beklerim ben oyun oynarım program vs kullanırım net hızı beklerim sağlamlık beklerim çuvalla para veriyoz beklerimde beklerim yani :D

O zaman kesinlikle General Mobile Elite 'i araştırmanı tavsiye ediyorum.Bırak Iphone'ı Samsung'u falan.

O zaman kesinlikle General Mobile Elite 'i araştırmanı tavsiye ediyorum.Bırak Iphone'ı Samsung'u falan.

hocam gm elite discovery'nin 2.si olarak geliyo ancak gm'yi aşar bu telefon geçiş telefonu gibi Gm'nin üst düzey telefon pazarındaki ilk tecrübesi riske giremem açıkcası

5s al kardesım piyasası ölmeyen , yazılımı süper bir cihaz sonucta.

hocam gm elite discovery'nin 2.si olarak geliyo ancak gm'yi aşar bu telefon geçiş telefonu gibi Gm'nin üst düzey telefon pazarındaki ilk tecrübesi riske giremem açıkcası

Ne gibi bir riski var onu anlatır mısınız acaba ? Nasıl discovery bu pazara girer girmez büyük bir pay sahibi olduysa, bu telefonda öyle olacak.Haa benim param çok marka telefon alıcam diyosanız istediğiniz modeli alabilirsiniz.Ama şundan emin olun bu telefon piyasayı alt üst edecek.Hem fiyatı ile hemde performansı ile...

O zaman kesinlikle HTC ONE öneririm. Hatta bir kaç ay sabredersen m8 yani htc one 2 çıkacak ama türkiye fiyatları can yakıcı olur bu yüzden htc one kesinlikle almanı öneririm. Ben bu telefona wireless adaptör bağlayıp kali linux işletim sistemi çalıştırıp wpa2 şifresi kırdım. Kendine has boomsound hoperlörleri zaten dünyada eşi benzeri yok böyle ses kalitesi başka yerde duyamazsın. Hızından, kalitesinden söz etmiyorum bile. Hadi hepsini geçtim TASARIMI yeter abi şu telefonun güzelliğine bakar mısın. çok konuştum ama umarım senin için en doğrusu hangisi ise olanı alırsın ;)

Ne gibi bir riski var onu anlatır mısınız acaba ? Nasıl discovery bu pazara girer girmez büyük bir pay sahibi olduysa, bu telefonda öyle olacak.Haa benim param çok marka telefon alıcam diyosanız istediğiniz modeli alabilirsiniz.Ama şundan emin olun bu telefon piyasayı alt üst edecek.Hem fiyatı ile hemde performansı ile...

hocam açıkcası telefonun detayları açıklanmaya başladıktan beri takip ediyorum çekiniyorum net söylüyorum gm'den

hocam neymiş o telefon öyle :D

2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri