Arkadaşlar 3 tane telefon arasında kaldım sizce z1 mi 5s mi 5c mi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam galbia paralar akıyor neyse konumuz o degilArkadaşlar 3 tane telefon arasında kaldım sizce z1 mi 5s mi 5c mi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim
hocam galbia paralar akıyor neyse konumuz o degiliphone'dan şaşma 5s al yok tuzlu dersen 5c de iyidir ama z1 de farklı özellikleri var ama tek kötü yanı android işte
iphone'dan şaşma birde jail break ya mishocam yt'de günlük gördüğüm en yüksek miktar 10 tl benim oda bi defa oldu![]()
peder bey alıyorum dedi ondan
iphone'dan şaşma birde jail break ya misbu arada baban alıyorum dedide 5s 5c z1 mi dedi yoksa senmi bunları düşünüyorsun sonra peder gidip trukcell maxifon almasın
![]()
Telefonun detaylarıyla pek ilgilenmiyorsan Iphone almanı öneririm.
Ama ben telefonun her özelliğini kullanmak isterim dersen
![]()
hocam telefondan performans beklerim ben oyun oynarım program vs kullanırım net hızı beklerim sağlamlık beklerim çuvalla para veriyoz beklerimde beklerim yani![]()
O zaman kesinlikle General Mobile Elite 'i araştırmanı tavsiye ediyorum.Bırak Iphone'ı Samsung'u falan.
hocam gm elite discovery'nin 2.si olarak geliyo ancak gm'yi aşar bu telefon geçiş telefonu gibi Gm'nin üst düzey telefon pazarındaki ilk tecrübesi riske giremem açıkcası
hocam telefondan performans beklerim ben oyun oynarım program vs kullanırım net hızı beklerim sağlamlık beklerim çuvalla para veriyoz beklerimde beklerim yani![]()
Ne gibi bir riski var onu anlatır mısınız acaba ? Nasıl discovery bu pazara girer girmez büyük bir pay sahibi olduysa, bu telefonda öyle olacak.Haa benim param çok marka telefon alıcam diyosanız istediğiniz modeli alabilirsiniz.Ama şundan emin olun bu telefon piyasayı alt üst edecek.Hem fiyatı ile hemde performansı ile...
O zaman kesinlikle General Mobile Elite 'i araştırmanı tavsiye ediyorum.Bırak Iphone'ı Samsung'u falan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.