Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet arkadaşın dediği gibi şirketler veya bazı kişiler yapıyor hayrettinin videoları için yabancı bir şirket eşleşen 3. taraf gönderdi hayrettin ve o şirketle iletişime geçtim amaçları bütün videoları aynı kanal altında toplamak. videolar senin ise bir şekilde araştırıp halledersin.
hangi şirketmiş onlar atarmısın bi
şirket olduğu belli olmuyor bile basit bir kullanıcı gibi gözüküyorlar hatta geçen basit bir kullanıcı diye eşleşen 3. taraf gönderen kanala tehdit mesajı attım allahtan google translate yanlış çevirmiş yoksa kanal giderdi![]()
bana eşleşen 3. taraf gönderen firma Buzzmyvideos adlı bir kişiydi.
işte biz bunu nasıl yapcaz bu adam gibi hiç anlatımı yokmu bunun bizde yapalım
videolar seninmi yani kendi orjinal videolarınmı ki 3.taraf göndereyim diyorsun,şu 3ncü telif hakkı tvler nasıl yapıyor bende kendi yüklediğim videolara yapiyim benden vide çalanlara 3 telif hakkı yoliyim
videolar seninmi yani kendi orjinal videolarınmı ki 3.taraf göndereyim diyorsun,
yok sende ordan burdan çalıyorson,neden başkasının ekmegine taş koymaya çalışıyorsun.
benim haber kanalım var diyelim ben taksimdeki videoları çekip paylaşıyorum olayları başkalarıda benden çalıyor diyelim onun gibi birşey işte.
ne gerek var kardeşim böyle şeylere Allah kazancını arttırsın daim etsin, ama böyle şeyler yapmayın. Herkes ekmek yesin, sizin bu zihniyetimizden dolayı "TR" video yüklemeye korkuyorum.
eee banada telif gönderiyorlar o zaman onlarda bana telif göndermesin şu telif olmasa günde 1000 tl rahat kazancamda telif var![]()
mesajiyin birinde kendi cektigim videolar demissin simdide onlar bana yolluyor demissin.!!
1. Kendine ait oolmayan bir video da ilk ben cektim gibi mazaretlerle hakkiniz oldugunu dusunmeyin, ve bir baskasi gerek sizden gerek baska yerden ayni videoyu yukledi diye hirsiz muamelesi yapmayin, o hirsiz ise sizde hirsiz siniz.!
2. size ait bir video ya bir baskasi nasil telif yollar ki ? demekki videolar size ait degil
3. telif kazancinizi dusurmez eslesen ucuncu taraf icerigi diyorsa karsi bildirim yapin varsa yanlislik cekerler yoksada silersiniz.... siz yaptiginizda bu durum yine ayni olacak.!!1
ornek veriyorum.
siz o bahsi gecen firmalara kaydinizi yaptiniz videolari yuklediniz ve diyelim ki ben yukledim eslesen ucuncu taraf dedi kim demis neye demis ne alaka bakarim, alakasiz ise karsi bildirim aparim cekmek zorunda kalirsiniz.!!!
eger bir film yapimcisi degil iseniz bir muzik yapimcisi degil iseniz amator cekimleriniz var ve cok mesur degil iseniz birakin bu resmi isleeri videolari yuklemenize bakin.!!!
dizi kanalıma yolluyorlar bende benim videolarıma çalanlara yolliyim haber kanalımda![]()
dizicilerin cogu sahte![]()
Neyse ben kendi fikrimi soyledim sizde istediginiz gibi davrana bilirsiniz ama yapmasaniz daha iyi olur.! birde kendi cektiginiz goruntuler ise size sunu soyleyim
Yuklemeden once video editor programlari ile kendinize ait bir isim yada logo yerlestirin video ya, bu video baskasinda gordugunuzde eslesen ucuncu taraf degilde ihtar atin.!!! bu daja etkili olur
ben sadece nasıl yapıldığını sordum kesin vereceğim demedimnasıl yapabiliriz dedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.