3 Telif Uyarısı var, Ne yapmalıyım?

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Beyler, Videoyap'tan gelen uyarıda bir kanalıma 3 telif ihtarı gelmiş bildirisi var. Ne yapmam lazım? Girip 3'ünü kabul edersem para kazanma kapanacak sanırım 3 adet olduğundan. Ne yapmalıyım acil yardım.

Bu işin kaçarı göçeri yok mu?

Bende bir sistem var ama asla paylaşmam telifleri çatır çutur kaldırıyorum :D

Paylaşmayacaksan neden yazıyorsun kardeşim? :) Çözüm please!.. :)

aynı anda yollandıysa tek telif sayar.mailleri kontrol et.
3taneyse kanal kapanır zaten sende mailden silersin ,sorun olmaz.

Tamam abi maili kontrol ettikten sonra girip kabul edeyim değil mi? Farklı saatlerde gelmiş.

partner kanal değilse zaten kanal çoktan uçmuştur.maili silersin.
partner kanalsa 7 gün sonra kapanır.
pek bir zararı yok olan olmuş.girip girmemek arasında fark yok.

Yalancıyı banlasınlar mı ? :D

yalan söylemem kardeş ben neyse odur.

5 videoya 1 ihtar geldi 2 günde kaldırdım.

Bu arada ben bu işi para karşılığında da yapmam, paylaşmam da.

Benim yerimde bi başkası olsa bu işten para kazanma derdine düşebilirdi :D

Haa inanmak ya da inanmamak sana kalmış ama yalan söylemediğimi bil ;)

Abi tek mail var video kaldırıldı diye. Hak talebinde bulunan kişinin adı da yazıyor. 1 videoya gün içinde 3 telif ihtarı mı göndermiş demek oluyor acaba?

---------- Mesaj saat 20:40:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:16 civarında gönderildi. ----------

Youtube girilmiyor ki :D Napacam şimdi?

yalan söylemem kardeş ben neyse odur.

5 videoya 1 ihtar geldi 2 günde kaldırdım.

Bu arada ben bu işi para karşılığında da yapmam, paylaşmam da.

Benim yerimde bi başkası olsa bu işten para kazanma derdine düşebilirdi :D

Nabıyon itiraz mı ediyon? :cool: hadi hadi söyle :D yabancı yok şurda biz bizeyiz

Tamam, Youtube girip kabul ettim. Para kazanma şimdilik devam ediyor. Sıkıntı yok sonradan kapanırsa bilemem :) 3 telif ihtarı 1 oluyormuş O'nu da tecrübe edinmiş olduk :)

no :)

İtiraz etmek sistem mi sence :D

Foruma üye olma amacınıda anlayabilseydin keşke. Buradaki bilgilerden faydalanarak kendini geliştir , belkide işi öğren. Sonra birşey biliyorum de ( belkide bilmiyorsun ama herneyse ) . Bildiğin şeyi paylaşmayacaksan lafı ortaya atmanın sebebinide sormayacağım. Bu yorumu niye yazdım bilmiyorum içimden geldi diyelim :)

Bu arkadas ayni yaziyi baska konudada yazmisti yine telifle ilgiliydi amaci nedir anlamis degilim post kasmayami calisiyorsun yoksa sana birilerinin yalvarmasinimi bu nedir ya yardim edeceksen konuya yaz cocuk gibi bak benim boyle birseyim var sizin yok der gibi azcik buyuyun ya !!

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 23:17:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:10 civarında gönderildi. ----------

Tamam, Youtube girip kabul ettim. Para kazanma şimdilik devam ediyor. Sıkıntı yok sonradan kapanırsa bilemem :) 3 telif ihtarı 1 oluyormuş O'nu da tecrübe edinmiş olduk :)

3 telif ihtari ayni kisi tarafindan ayni anda atildigi icin 1 telif kabul ediliyor yoksa herzaman oyle olacak diye birsey yok farkli zamanlarda olsaydi hesabin 7 gun icinde askiya alinirdi bilgine

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fake maille telifi geri çektirmek için mail gönderiyordur ne yapacak. Ki bu yöntem genellikle kanalın uçmasına yol açıyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz burda ne adamlar gördük, para kazanması kapanan, gmaili ile birlitkte silinen kanalları alan adamlar gördük.

Sonunda foyaları ortaya çıktı. Ve açılan konuyu baltalamak istediler. Ama ağızlarının payını aldılarda.

Her neyse benim söymelerime alınma.

Eminimki bu forum sayesinde tanıştın youtube para kazanmayı.
Şu anda kazaıyorsan, para alabiliyorsan burdaki onlarca arkadaşın değerli bilgilerindendir.

Forum demek bildiğini paylaşmak ve bilmeyenlere öğrettirmek demektir.
Sen diyorsunki ben yöntem biliyorum ve paylaşmıyorum.
Açıkcası ben seni kınıyorum.

Fake maille telifi geri çektirmek için mail gönderiyordur ne yapacak. Ki bu yöntem genellikle kanalın uçmasına yol açıyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çekebiliyorsan sen çek o zaman :D

Boş konuşmayın.

---------- Mesaj saat 21:28:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:21 civarında gönderildi. ----------

Biz burda ne adamlar gördük, para kazanması kapanan, gmaili ile birlitkte silinen kanalları alan adamlar gördük.

Sonunda foyaları ortaya çıktı. Ve açılan konuyu baltalamak istediler. Ama ağızlarının payını aldılarda.

Her neyse benim söymelerime alınma.

Eminimki bu forum sayesinde tanıştın youtube para kazanmayı.
Şu anda kazaıyorsan, para alabiliyorsan burdaki onlarca arkadaşın değerli bilgilerindendir.

Forum demek bildiğini paylaşmak ve bilmeyenlere öğrettirmek demektir.
Sen diyorsunki ben yöntem biliyorum ve paylaşmıyorum.
Açıkcası ben seni kınıyorum.

paylaşmama nedenim işin b.kunun çıkmaması gibi herşeyde çıktığı gibi

yardim etmiceksen niye mesaj atiyorsun. hava atmak icinmi ?

---------- Mesaj saat 20:34:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:08 civarında gönderildi. ----------

Abi tek mail var video kaldırıldı diye. Hak talebinde bulunan kişinin adı da yazıyor. 1 videoya gün içinde 3 telif ihtarı mı göndermiş demek oluyor acaba?

---------- Mesaj saat 20:40:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:16 civarında gönderildi. ----------

Youtube girilmiyor ki :D Napacam şimdi?

mehmet yazar. video yap 1 telif yemis olsanda araliklarla sana bildirim yolluyor . 3 telif deyil yani.

yardim etmiceksen niye mesaj atiyorsun. hava atmak icinmi ?

---------- Mesaj saat 20:34:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:08 civarında gönderildi. ----------

mehmet yazar. video yap 1 telif yemis olsanda araliklarla sana bildirim yolluyor . 3 telif deyil yani.

kardeşim bu ne fesatlık ulan yazmak istedim yazdım !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri