3 telifi yedim

Karacabey

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bugun 3 ayrı telif yedim kırmızıyı yedik içersindeki parayı kurtarma sansımız varmı kanalı silsem filan yada itirazda bulunsam eskiden alabiliyordukta silsekte ay sonunda simdi işler degişti sanırım kanalı silsekte

''90 gün içinde 3 veya daha fazla uyarı aldınız. 3. uyarınızı aldıktan sonra 7 gün içinde uyarılarınızla ilgili herhangi bir işlem yapmazsanız hesabınız devre dışı bırakılabilir. Yukarıda listelenen video başlıklarını tıklayarak bu uyarıları çözüme ulaştıracak adımlar atabilir ve durumlarını inceleyebilirsiniz''

bugün telif günü heralde aynı başlığı 3 saat önce açtım

varmı arkadaslar fikri olan ihtiyacımda vardı bu gelecek paraya yardımlarınızı beklıyorum

kanalı silince para gelmiyordu artık, yine degismediyse tabi.
gecen ay odeme konusunda birinin kanalı kapandıgı halde parayı almıstı. ekstradan yaptıgı tek sey kanal kapanmadan kanalı gizliye aldım diyordu. bi deneyin isterseniz.
not: kanalı nasıl gizliye alırız bilgim yok

Karşı bildirimde bulunmayı düsünüyorum ingilizce metin lazım arkadaslar süre azaldı 3 günüm kaldı varmı hayrına bu ramazan'da yardım edebilcek

Telife karşı bildirim Türkçe olmuyormu ve illaki bir metinmi olması gerekli. Bende aynı durumdayında.

Hocam benim yaşadığımın aynısını yaşıyorsun şuan .. 6 ay önce 3 telif yedim kanal kapandı içinde hatırı sayılır bir ücret vardı. Telif atana ulaştım 10 yaşında bir çocuk çıktı neyse ki telifi kaldırdık.. 6 ay sonra ilk hesap kesim tarihinde para adsenseye aktarıldı.. Paran hiç bir zaman yanmıyor....

İtiraz hiç bir şekilde kabul edilmiyor arkadaşım bunun bilincinde ol. İtiraz dahi etsen aşağıdaki gibi mail alırsın.. Onun için en kısa yol sana telif atan kişi ile iletişime geçerek telifi geri çekmesini istemen ... Saygılar

Sayın Kullanıcımız,

Kanalınız telif hakkı ihlali nedeniyle kaldırılmışsa itirazınızı işleme almamız maalesef mümkün değildir. Lütfen daha fazla bilgi için YouTube Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin: http://www.youtube.com/yt/copyright/.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Telif sahtemi gerçekmi sahteyse itiraz etmenin bi başka yolu daha var telif atanın ismini ve mailini yazarsanız

3. Telifin ardından telif atan kişi ile irtibata geçtim uygun bir dille.
Saolsunlar telifi kaldırdılar bende videoyu sildim 2 milyonluk video gitti.

Banada yardım edermisiniz

Arkadaşlar benim youtube hesabım 27Nisan 2018 de 3 adet telif hakkı yedi ve kapandı.Kanalı tekrar nasıl açabilirim.Ektra olarak bununla ilgili video varsa atarsanız sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri