Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun hocam. 1 hafta içinde hesap kapanır, ödeme alamayabilirsiniz hele ki Freedom! Çok büyük geçmiş olsun.
1000 Dolar çöpe gitti yani Of ya mail atsam kaldırın diye kaldırmazlar dimi telifi
Haklı taraf onlar; sen niye paylaşıyorsun
Yani mahkemeye kadar gider bu olay riskli boşverin ama 1000 dolar riske girmiş valla alamayanlar var alanlar var. İnşallah ulaşırsınız hocam![]()
1000 Dolar çöpe gitti yani Of ya mail atsam kaldırın diye kaldırmazlar dimi telifi
Onlar haklı ama ben mail atmıştım kaldırın öğrenciyim falan filan diye baktım diğer videoyada telif atmışlar
Gizleyecektiniz 2. telif yedikten sonra beklemeye alacaktın hesabını ve niye mail atıyorsunTuzağa düşürmüşsün kendini valla hocam
Of ya şimdi yapcak hiçbişeymi yok dizinin forumu falanda var konu açsam kaldırın diye![]()
Kaldırmazlar hocam kaldırmazlarOf ya şimdi yapcak hiçbişeymi yok dizinin forumu falanda var konu açsam kaldırın diye![]()
Kaldırmazlar hocam kaldırmazlarHangi firma olduğuna bağlı tabi de çok zor ihtimal.
soğuk su birebir gelir maalesef
freedom sayesinde soğuk suya hasret değilizÜstad gene her derde çare olan ilaçlarını hiç çekinmeden paylaşmış sizlerle.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.