Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yt Hesabı kapanıyor biliyorum bir arkadaş adsense hesabıda kapatılıyor dedi doğru mu ?
tek gmail tek kanalım var adsense hesabınıda o gmailden aldım
adsensenin bağlı oldugu kanal 3 teliften giderse adsense de gider diğer yt hesapları kapandıgında bı sıkıntı olmaz kökten sil geç
adsense gmailini değiştir kanal giderse gmailde gider gmail giderse adsense gider benim bildigim.
adsenseyi açtığım gmail hesabına bağlı yt kanalım 2 kere kapatıldı. yine adsensede yönetici olarak atadığım diğer kanallarda 2-3 kere kapatıldı. üstüne tekrardan kanallar açıp halen aktif olarak kullanıyorum.adsense gmailini değiştir kanal giderse gmailde gider gmail giderse adsense gider benim bildigim.
arkadaşlar benm tek kanal tek gmail tek adsense var az önce telif yedim ve adsense duruyor kapanmamış ama yt kanalı kapandı 3 teliften merak ettiğim youtube karşı bildirim de bulunduğumuzda karşıdakinden nasıl bir belge istiyor
Arkadaşlar kanal silerken gmaili silmeyin, yani kökten adres vb. kaldırmayın, çünki kazancını kesinlikle alamazsanız. Denendi, bu önemli bir bilgi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.