3 Teliften Sonra Adsense Kapanıyor mu ?

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

kajaga

Kayıtlı Üye
Yt Hesabı kapanıyor biliyorum bir arkadaş adsense hesabıda kapatılıyor dedi doğru mu ?

tek gmail tek kanalım var adsense hesabınıda o gmailden aldım

benim az önce yt kanalım kapatıldı ama adsense duruyor merak ettiğim konu şu karşı bildirim gönderdiğimizde karşı taraftan youtube ne gibi bir belge istiyor bunu bilen varmı

Yt Hesabı kapanıyor biliyorum bir arkadaş adsense hesabıda kapatılıyor dedi doğru mu ?

tek gmail tek kanalım var adsense hesabınıda o gmailden aldım

adsensenin bağlı oldugu kanal 3 teliften giderse adsense de gider diğer yt hesapları kapandıgında bı sıkıntı olmaz kökten sil geç

adsenseye bişey olmaz rahat ol hocam. Ama öncelikle bunları forumda aratın.

adsense gmailini değiştir kanal giderse gmailde gider gmail giderse adsense gider benim bildigim.

adsense hesabı gmail ile youtube kanal gmail adresi farklı olmakda yararı vardır. aynı gmail ise adsensede ucabiliyor benim bilgi edindigime göre.

adsense gmailini değiştir kanal giderse gmailde gider gmail giderse adsense gider benim bildigim.
adsenseyi açtığım gmail hesabına bağlı yt kanalım 2 kere kapatıldı. yine adsensede yönetici olarak atadığım diğer kanallarda 2-3 kere kapatıldı. üstüne tekrardan kanallar açıp halen aktif olarak kullanıyorum.

arkadaşlar benm tek kanal tek gmail tek adsense var az önce telif yedim ve adsense duruyor kapanmamış ama yt kanalı kapandı 3 teliften merak ettiğim youtube karşı bildirim de bulunduğumuzda karşıdakinden nasıl bir belge istiyor

arkadaşlar benm tek kanal tek gmail tek adsense var az önce telif yedim ve adsense duruyor kapanmamış ama yt kanalı kapandı 3 teliften merak ettiğim youtube karşı bildirim de bulunduğumuzda karşıdakinden nasıl bir belge istiyor

Bunu bende merak ediyorum. Sanırım telif belgesi istiyor. Bugün banada sahte telif atmışlar 1 hakkım gitti kaldı 2 hak . ben senin gibi tek kanal tek gamil tek adsense

Arkadaşlar kanal silerken gmaili silmeyin, yani kökten adres vb. kaldırmayın, çünki kazancını kesinlikle alamazsanız. Denendi, bu önemli bir bilgi.

belki 89 kere 3. teliften kanalım kapandı adsense sapasağlam şeytan kulağına kurşun :)

Arkadaşlar kanal silerken gmaili silmeyin, yani kökten adres vb. kaldırmayın, çünki kazancını kesinlikle alamazsanız. Denendi, bu önemli bir bilgi.

Sadece yt hesabını vs silelim yani? Doğrudur dimi gmail yine açık kalsın

Evet, gmail kalsın. Eğer silersen 10 - 12 kesinleşmelerde o kanalın parasını kesilmiş görürsün.

Keşke adsense hesabını youtube a hiç karıştırmasaydın ama geçmiş tabi ki :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri