3 TL'den Başlayan Vpsler Vpssiz Kimse Kalmasın Kampanyası

kasirga098

Kayıtlı Üye
1 Yıl şerefimize 10.05.2015 ve 11.06.2015 tarihleri arasında geçerli olan Linux Vps kampanyamızı duyurmak istedik.

Paket 1 (Stok 5 Adet)
1 Cpu
128 MB Ram
6 GB Disk Alanı
300 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Solusvm ile Sanallaştırma
Aylık 3 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Paket 2 (Stok 5 Adet)
1 Cpu
256 MB Ram
8 GB Disk Alanı
600 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Aylık 6 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Paket 3 (Stok 5 Adet)
1 Cpu
512 MB Ram
12 GB Disk Alanı
1000 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Aylık 7.5 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Paket 4 (Stok 5 Adet)
1 Cpu
1024 MB Ram
20 GB Disk Alanı
1200 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Aylık 9 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Paket 5 (Stok 5 Adet)
2 Cpu
2048 MB Ram
30 GB Disk Alanı
1500 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Aylık 12 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Paket 6 (Stok 5 Adet)
2 Cpu
2560 MB Ram
40 GB Disk Alanı
2000 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Aylık 15 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Paket 7 (Stok 5 Adet)
2 Cpu
3072 MB Ram
50 GB Disk Alanı
2500 GB Trafik
Türkiye Lokasyon
1 Gbit Port
1 Adet İp Adresi
Aylık 18 TL+ KDV Hemen Sipariş Ver

Panel Seçenekleri;
cPanel 50 TL
DirectAdmin 22 TL
CWP Ücretsiz

Not: Mevcut Stok durumunu https://www.renklihost.com/cart.php?gid=23 adresinden öğrenebilirsiniz.
Paketlerimizin Ortak Özellikleri;
SolusVm sanallaştırma alt yapısı kurulmaktadır.
Kontrol Paneli ( Yeniden Başlatma, Kapatma, Açma, Yeniden Kurulum) Yapabilirsiniz.
Satın aldığınız sürece fiyatlarımız sabittir.
Vpslerde geri iade yapılmamaktadır.
Vpsleri yönetmek müşteriye aittir.
Xyz izni yoktur.
Fatura son ödeme tarihinden 3 gün sonra silinmektedir.
Paneller ücretsiz kurulmaktadır.
Ödemeyi onayından sonra vpsler teslim edilmektedir.
Kurulabilen işletim Sistemleri Centos 5 , Centos 6 (32-64 Bit), Ubuntu (10.04,12.04,14,04) (32-64Bit)
Ödeme Yöntemlerimiz;
Banka Havelesi (Kuveyt Türk,İş Bankası, Garanti Bankası,Akbank,Yapı Kredi,Deniz Bank,Teb Bankası,Bank Asya,TC Ziraat Bankası,Halkbank)
Paypal (Kredi Kartı)

Firma Bilgilerimiz;
Renkli Host Bilişim Sistemleri
Web Adresi: www.renklihost.com , .net , .org
E Posta: [email protected] - [email protected] - [email protected]
Telefon: 0850 840 40 44 (Dahili 4) (Hafta İçi 10:00-18:00)

Fax: 0850 840 33 60
Adres: ERTUĞRUL MAH 3043 SK. 21 4 TORBALI/ İZMİR
Vergi :1160196392
Renkli Host, bir PratikAlisveris.com Markasıdır !

Son düzenleme:
Hayırlı işler hayırlı satışlar. 1. Yıl dönümünüzü kutlarım. Ama piyasa zaten ölmüş bir paltada siz sallayın katil olmazsınız. :)

2013 ün sonlarında burada olacaktınki herkeze satacaktın 10ar tane. nede olsa forumun cogu 10 taneden aşşa adsense kullanmıyordu:) her biri adsense vpssi olurdu.:):)

hayırlı satışlar.

Adsense ve kanallarım için alabilirim aslında.

Hayırlı satışlar hocam..

Hayırlı işler hayırlı satışlar. 1. Yıl dönümünüzü kutlarım. Ama piyasa zaten ölmüş bir paltada siz sallayın katil olmazsınız. :)
Piyasa iyice öldü hocam bende istemem ama şartlar bunu gerektiriyor
2013 ün sonlarında burada olacaktınki herkeze satacaktın 10ar tane. nede olsa forumun cogu 10 taneden aşşa adsense kullanmıyordu:) her biri adsense vpssi olurdu.:):)

hayırlı satışlar.
Teşekkürler hocam
Adsense ve kanallarım için alabilirim aslında.

Hayırlı satışlar hocam..
Bekleriz hocam
2 adet sipariş geçilmiştir mutlu yıllar
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler

cok kısa bir sürede kurulumu tamamlanıp teslim edildi tşkler

Türkiye Sadece Hosting Datacenter hocam

Sadece Hosting Firma adıymış bende Sadece Hosting Türkiye de vps'ler server'lar Fransa mı diyorum kendi kendime :))

Benim mekanın adıda Sencene, Soruyolardı düükkan nerde adı ne diye Sencene diyordum ne bileyim bence ne söylesene adını Sencene işte diyorum ne bileyim ya dalgamı geçiyon diyolardı hehehe

ya ben daha önce hic vds kullanmadım nasıldır biraz yardımcı olabilirmisiniz ne işe yarar nasıl kullanılır kullanımı kolaymı? ne işe yarar

ya ben daha önce hic vds kullanmadım nasıldır biraz yardımcı olabilirmisiniz ne işe yarar nasıl kullanılır kullanımı kolaymı? ne işe yarar

VPS öncelikle DNS’iniz için tam bir kontrol sağlar. Bu da ana bilgisayar adınızın sadece size ait olmasını belirtir.

Bir VPS sizin için Sanal Özel Ağ (VPN-Virtual Private Network) sağlar. Bu tarz bir ağ, ofisiniz dışında da ağınızın güvende olmasını, dolayısıyla çalışanlarınızın ve sizin istediğiniz yerden çalışabiliyor olması anlamına gelir.

Eğer hosting işine girmek isterseniz, VPS’i bunun için de kullanabilirsiniz. VPS’inizi alt bölümlere ayırıp satabilirsiniz. Bütün siteler tabi ki yine kendi ana bilgisayar adlarını alacaklar, ancak hepsi üzerindeki kontrol yine sizin olacak.

Sadece sizin websiteniz için özel bir yazılım geliştirip, kullanabilirsiniz.

VPS’in en güzel kullanım alanlarından biri de e-posta exchange. İnternete erişim olmadığı zaman, intranetinizden istediğinizde e-posta atabilme şansına sahip olursunuz. Bu özellik ise ofisinizde size çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

vb. şeyler

VPS öncelikle DNS’iniz için tam bir kontrol sağlar. Bu da ana bilgisayar adınızın sadece size ait olmasını belirtir.

Bir VPS sizin için Sanal Özel Ağ (VPN-Virtual Private Network) sağlar. Bu tarz bir ağ, ofisiniz dışında da ağınızın güvende olmasını, dolayısıyla çalışanlarınızın ve sizin istediğiniz yerden çalışabiliyor olması anlamına gelir.

Eğer hosting işine girmek isterseniz, VPS’i bunun için de kullanabilirsiniz. VPS’inizi alt bölümlere ayırıp satabilirsiniz. Bütün siteler tabi ki yine kendi ana bilgisayar adlarını alacaklar, ancak hepsi üzerindeki kontrol yine sizin olacak.

Sadece sizin websiteniz için özel bir yazılım geliştirip, kullanabilirsiniz.

VPS’in en güzel kullanım alanlarından biri de e-posta exchange. İnternete erişim olmadığı zaman, intranetinizden istediğinizde e-posta atabilme şansına sahip olursunuz. Bu özellik ise ofisinizde size çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

vb. şeyler

Kardeş kisaca sanal üzerinden başka bilgisayar Galiba peki işlemci ram hardisk ne oluyor onu cozemedim ben bununalsam youtubr hizli videoyu yükleyebilirmiyim acaba

Daha once linux kullanmayan vnc kurmayan kesinlikle bulasmasin makineyi hızlı teslim ediyorlar ama sonrasinda tek basinasin skype kapali olur ticket ta musteri kurar gibi cevaplar alirsinix

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri