3yılık site onaylı hesabıma sadece 1 kanal bağlıydı daha önce hiçbir şekilde ihtar para kazanma kapatılma almadım sitede reklamlarımda dönmüyor.Hiçbirşey anlamadım bu işten itiraz etsem bir sonuç alır mıyım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gecmis olsun hocam. Itiraz et bence, ne kaybedeceksin baska?
kazanç miktarı çokmydu hocam forumda öyle yazılar adsensenın gözüne batınca banlıyor gibisinden
Eyvallah sağolun .Daha bugün ödeme aldık anlamk zor bu adamları .İtiraz edicez ama bakalım ne çıkacak
Hocam sebeb ne sizce? Kendi rekl***** tiklama veya tiklatma gibi birseymi?
Hocam gecmis olsun..Hic bir videoya ihtar almadanmı adsensiniz banlandi? Kanal ne durumda?
Valla hocam hiç öyle taraflara girmedik zaten saldırı olacağınıda sanmıyorum zaten 1 yanlış olmasın 2 kanal vardı onlarda haber kanallarıydı sayfa to %4 civarıydı zaten aynı bilgisayardan girdiğim diğer adsenseler duruyor üstelik
Site adsensesi yazmissiniz, bir ara bazi arkadaslarinda site ve yt ayni adsenseye bagli oldugu icin banlandigini duymustum.Tabii her ikisinide ayni adsensede yurutende var. Bu yt islerine kimse akil erdiremiyor.
Tekrardan gecmis olsun,diyer adsense'lerinizle yola devam edersiniz.
aynı isim,başka banka hesabı,apartmandan başka bir daire numarasını yazın adrese de sorun olmaz.
Kanalda hiç bir uyarı vs. vermeden adsense hesabını kapatması saçma olmuş.
Geçmiş olsun hocam![]()
Sayfa to oranı % kaç idi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.