3 Yıllık Adsense Devre dışı

zpostar

Kayıtlı Üye
3yılık site onaylı hesabıma sadece 1 kanal bağlıydı daha önce hiçbir şekilde ihtar para kazanma kapatılma almadım sitede reklamlarımda dönmüyor.Hiçbirşey anlamadım bu işten itiraz etsem bir sonuç alır mıyım ?

w1z2y5.png

Gecmis olsun hocam. Itiraz et bence, ne kaybedeceksin baska?

kazanç miktarı çokmydu hocam forumda öyle yazılar adsensenın gözüne batınca banlıyor gibisinden

Hocam gecmis olsun..Hic bir videoya ihtar almadanmı adsensiniz banlandi? Kanal ne durumda?

Hocam sebeb ne sizce? Kendi rekl***** tiklama veya tiklatma gibi birseymi?

Valla hocam hiç öyle taraflara girmedik zaten saldırı olacağınıda sanmıyorum zaten 1 yanlış olmasın 2 kanal vardı onlarda haber kanallarıydı sayfa to %4 civarıydı zaten aynı bilgisayardan girdiğim diğer adsenseler duruyor üstelik

---------- Mesaj saat 04:47:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:45:07 civarında gönderildi. ----------

Hocam gecmis olsun..Hic bir videoya ihtar almadanmı adsensiniz banlandi? Kanal ne durumda?

Valla daha ihtar falan yoktu bağlı olan kanal ayakta

Valla hocam hiç öyle taraflara girmedik zaten saldırı olacağınıda sanmıyorum zaten 1 yanlış olmasın 2 kanal vardı onlarda haber kanallarıydı sayfa to %4 civarıydı zaten aynı bilgisayardan girdiğim diğer adsenseler duruyor üstelik

Site adsensesi yazmissiniz, bir ara bazi arkadaslarinda site ve yt ayni adsenseye bagli oldugu icin banlandigini duymustum.Tabii her ikisinide ayni adsensede yurutende var. Bu yt islerine kimse akil erdiremiyor.
Tekrardan gecmis olsun,diyer adsense'lerinizle yola devam edersiniz.

Site adsensesi yazmissiniz, bir ara bazi arkadaslarinda site ve yt ayni adsenseye bagli oldugu icin banlandigini duymustum.Tabii her ikisinide ayni adsensede yurutende var. Bu yt islerine kimse akil erdiremiyor.
Tekrardan gecmis olsun,diyer adsense'lerinizle yola devam edersiniz.

Valla bende okuduydum onları ki zaten site reklamı dönmüyordu şu an .Neyse artık kötü bi tecrübe toparlicaz artık 1-2 aya :)

geçmiş olsun,site ve yt için kullanılan adsenselerde ne yazıkki böyle bir risk mevcut

sağolun arkadaşlar.Yeni adsense başvururken nasıl yapmalıyım? Aynı isimle alabilr miyim yeni adsense ?

Kanalda hiç bir uyarı vs. vermeden adsense hesabını kapatması saçma olmuş.

Geçmiş olsun hocam :(

aynı isim,başka banka hesabı,apartmandan başka bir daire numarasını yazın adrese de sorun olmaz.

aynı isim,başka banka hesabı,apartmandan başka bir daire numarasını yazın adrese de sorun olmaz.

posta kutusu kiralamayı düşünüyorum o daha mantıklı gibi :)

---------- Mesaj saat 18:48:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:47:32 civarında gönderildi. ----------

Kanalda hiç bir uyarı vs. vermeden adsense hesabını kapatması saçma olmuş.

Geçmiş olsun hocam :(

eyvallah hocam ilk adsensim ilk göz ağrım duygusal bağ vardı aramızda :) hey gidi

Hocam öncelikle konunun üstüne gitmeyin derim çünkü yorumlarınızı okuduğum kadarı ile bir bilgisayar üstünden bir kaç fazla adsense hesabı kullanmışsınız bunu adsense ban sebebi olarak sayıyor daha önceden de bu sebepten ban yiyenler oldu. Tek adsense kullanmaya bakın veya yeni bir modem alın diğer hesabı oradan kontrol edin en sağlıklısı bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri