30 $ Kazandim

Üzülme Be Kardeş Geçmiş Olsun

Bunlar da gelir geçer, hayat devam eder :)

Kanal Türkçe mi ?

Karışık mı, belli bir kategori de mi yoksa ?

Seninkide acımı boş ver gitsin sabah forumda konu okudun 55 kanalı kapanan arkadaş var o ne yapsın :) seni istemeyeni sende isteme :)

Bunlar da gelir geçer, hayat devam eder :)

Kanal Türkçe mi ?

Karışık mı, belli bir kategori de mi yoksa ?

Eski sevgilim gibi kanal da karisik :S

---------- Mesaj saat 19:37:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:36:46 civarında gönderildi. ----------

Seninkide acımı boş ver gitsin sabah forumda konu okudun 55 kanalı kapanan arkadaş var o ne yapsın :) seni istemeyeni sende isteme :)

4 sene ciktigin kiz mi daha onemli yoksa 50 kanal mi yapma :(

---------- Mesaj saat 19:37:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:36:46 civarında gönderildi. ----------

Şaka yaptım ama şaka bi yana o seni istemiyorsa sende isteme bu kadar basit zor olacığını biliyorum ama yapacak bişi yok.

bırak ,arama,sorma,bekle dönerse senindir dönmesse zaten hiç senin olmamıştır kardeşim

En İyi Aşk ALLAH Aşkıdır

50 kanal tabii ki de. 50 kanalla öyle haftalık 30 dolar kazanmıyoduk biz. 4-5 yıllık değil mama istesen 4-5 kız arakadaşa yetecek paraydı giden :D

ericdraven hersey para degil kardesim ins basina gelmez :(

Emrah - Sensiz Ben Nefes Alamam / 2011 - YouTube

---------- Mesaj saat 19:58:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:22 civarında gönderildi. ----------

kardeşim herkesin verebileceği teselli aynı "oluruna bırak" ama biz ne desek de sana bir şey ifade etmeyecek. Eğer gerçekten seviyorsan asla bırakma peşini oluruna bırakırsan çok geç olabilir. Benim diyeceğim tek şey: İlerde keşke dememek için, içinden ne geliyorsa öyle yap. İstediklerin olmasa bile "En azından ben elimden geleni yaptım." dersin.

Enguzel mesaj senindi

Gazla Gitsin (Mansur Ark) - YouTube

Hayat sadece sevgiliden ibaret değildir.
Hayatın kıymetini bil ve herşeyi dolu dolu yaşa
Yaşadığın kötü olaylar geleceğindeki farklı mutluluğun işaretidir.
Bu kız meseleleri insanın hayatını mahveder
güzel düşün güzel yaşa
Sen beni dinle :)

Seviyorsan peşinden koş arkadaşım bırakma ama bir duruşun olsun yani. Ezilip büzülme kesinlikle. Çok ta kaptırma olmazsa daha kötü olursun. Olursa da inşallah daha ayrılmazsınız.

ayda 4 -5 bin dolar kazan o geri gelir emin ol ..

ericdraven hersey para degil kardesim ins basina gelmez :(

Emrah - Sensiz Ben Nefes Alamam / 2011 - YouTube

---------- Mesaj saat 19:58:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:22 civarında gönderildi. ----------

Enguzel mesaj senindi

ben takılıyorum kardeşim sana. kafan dağılsın diye. ben evli başlı çocuklu bi adamım. bu arada hayatta her şeyin değil aslında hiç bir şeyin para etmediğini çok iyi bilen biriyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri