30 kişi bir araya gelip indirimli otomobil almış.

slhist

Kayıtlı Üye
Helal olsun be, adamlar birlik olmuş ve bir forum sayesinde şirket gibi ticaret yapmışlar. 30 kişi bir araya gelip indirimli araç almışlar.

bu forumda böyle birlik olsa, illede 50-60 binlere gerek yok, küçük paralarlada neler yapılabilir acaba...

fikirlerinizi ve yorumlarınızı alalım ... :)

Konunun linki
https://forum.donanimhaber.com/kia-cerato-icin-toplu-alim--121829097

sorun olmuştu alamamışlardı diye hatırlıyorum ...

Ben anlamadım 30 kişi gün gibi para toplayip bir araba mı alıyor ? Yoksa 30 kişi ayrı ayrı kendine mi araba alıyor

Ben anlamadım 30 kişi gün gibi para toplayip bir araba mı alıyor ? Yoksa 30 kişi ayrı ayrı kendine mi araba alıyor

30 kişi filo şeklinde indirim sağlanması için bayiden toplu indirim alarak her biri kendine araba alıyor.
Böylelikle hem işleri görülüyor hepsinin hemde büyük bi indirim sağlamış oluyorlar.

vay anasını be ölücü diye adı çıktı donanımhaberin. :)
ama yaptıkları çok mantıklı hareket tebrik edilecek bişey bence. :)
kolay değil 30 adamı örgütleyip arabayı ucuza getirmek.

30 kişi çok iyi fiyat almışlardı , sonra bazı aksilikler oldu fiyat 4-5 k arttı . öyle olunca yarısı vazgeçti . ama alanlar olmuştur mutlaka çünkü araç full donanım ve uygun fiyattı . hatta forumdan çok sevdiğim bi arkadaşımızda o gruptaydı kulakları çınlasın :)

bende bı ara altın gunu gıbı cekılıs yapalım aklımdan gecıyordu forum adına

:)

Bu tarz oluşumlar hep ilgimi çekmiştir bu nedenle burda sizlerle de paylaşmak istedim.
Buna farklı bir örnek daha vereyim. benim Emlakçı bir arkadaşım var, çevresinde de sanırım 20 kişilik parası olan müşterileri var. kendisi inşaat firmaları ile proje aşamasında anlaşma yapıp 20 daire üzerinden anlaşma yapıyor. Bu şekilde iyi bir indirimle alıp daireler bittiği zaman satıyorlar ve tekrar yeni bir projeyle pazarlığa oturuyorlar. Bu şekilde hem kendisi komisyonunu alıyor hemde birlikte iş yaptığı kişiler paralarını değerlendiriyor.

Beyler araba alacaksanız benide yazın. :D (Ciddiyim)

Helal olsun be, adamlar birlik olmuş ve bir forum sayesinde şirket gibi ticaret yapmışlar. 30 kişi bir araya gelip indirimli araç almışlar.

bu forumda böyle birlik olsa, illede 50-60 binlere gerek yok, küçük paralarlada neler yapılabilir acaba...

fikirlerinizi ve yorumlarınızı alalım ... :)

Konunun linki
https://forum.donanimhaber.com/kia-cerato-icin-toplu-alim--121829097

Orası donanımhaber :) haftada 50 bin tl lik işlem yapıyorum oradaki üyelerle ve herkesin bir rütbesi birlik beraberliği var üyenin birine geçen para yollamışım 2 bin tl işlem yapacaktı benim için unuttum adam arıyor abi bende 2 bin tl paran var unuttun galiba diye :D

Son düzenleme:
kurbanda da ortak danaya giriceksek beni etiketleyin

Orası donanımhaber :) haftada 50 bin tl lik işlem yapıyorum oradaki üyelerle ve herkesin bir rütbesi birlik beraberliği var üyenin birine geçen para yollamışım 2 bin tl işlem yapacaktı benim için unuttum adam arıyor abi bende 2 bin tl paran var unuttun galiba diye :D

Ne güzel :)

---------- Spam Engelliyici 04:36 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

Beyler araba alacaksanız benide yazın. :D (Ciddiyim)

+1

Kaldı 28 kişi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri