300 Aboneli ve 1 milyon izlenimli kanal için Partner Önerisi

• Kullanıcı kiltuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

kiltuy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.

Başlıkta da belirttiğim gibi, bu özelliklerde olan bi Spor kanalım var. Awesomeness Network'e bağlıydı, bi şekilde bi telif yedim ve sonunda atıldım o Network'ten ve şu anda da o telifin süresi de geçti.

Bana bu şartlar altında önerebileceğiniz alternatif partnerler var mıdır?

Yoksa bu kanalı böylece Adsense ile mi ilişkilendireyim?

Quiz ve Life dışında bi yer denemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Machinima yi dene derim. Odemeleri falan duzenliymis diye duydum, tavsiye edilebilir.

Arkadaşlar merhaba.

Başlıkta da belirttiğim gibi, bu özelliklerde olan bi Spor kanalım var. Awesomeness Network'e bağlıydı, bi şekilde bi telif yedim ve sonunda atıldım o Network'ten ve şu anda da o telifin süresi de geçti.

Bana bu şartlar altında önerebileceğiniz alternatif partnerler var mıdır?

Yoksa bu kanalı böylece Adsense ile mi ilişkilendireyim?

Quiz ve Life dışında bi yer denemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

##Konu Dışı

Hocam şimdi siz atıldığınızda kanalınız otomatik olarak bir önceki adsense hesabınızlamı ilişkilendiriliyor yoksa yeniden adseneye mi bağlamanız gerek?

veyahut kendim çıkmak istesem eski adsenseye mi olacak? Şimdi partner kanaldayım ve kesintisi fazla ilerde çıkma istersem eski adsenseye otomatik geçerse sıkıntı olacak o yüzden sordum.

##Konu Dışı

Hocam şimdi siz atıldığınızda kanalınız otomatik olarak bir önceki adsense hesabınızlamı ilişkilendiriliyor yoksa yeniden adseneye mi bağlamanız gerek?

veyahut kendim çıkmak istesem eski adsenseye mi olacak? Şimdi partner kanaldayım ve kesintisi fazla ilerde çıkma istersem eski adsenseye otomatik geçerse sıkıntı olacak o yüzden sordum.

Bu kanalı Adsense ile ilişkendirmeden, direk partnere bağlamıştım. O yüzden o konu hakkında bi bilgi veremiyorum.

Bu kanalı Adsense ile ilişkendirmeden, direk partnere bağlamıştım. O yüzden o konu hakkında bi bilgi veremiyorum.

Teşekkür ederim bilgisi olan varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim bir türlü net cevaba ulaşamadım bu soru ile ilgili :)

Teşekkür ederim bilgisi olan varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim bir türlü net cevaba ulaşamadım bu soru ile ilgili :)

Bildiğim kadarıyla o kanalı önce Adsense sonra da bi partnere bağladıysan, partnerden atılma durumunda Adsense ile tekrar ilişkilendiriliyor. Buna benzer bi konu vardı ama şu an nerde bilmiyorum. Emin olmadığım için cevap vermek istememiştim ama büyük ihtimalle böyle oluyor diye biliyorum.

Tecrübesi olan arkadaşlar daha net bilgi verirler.

Arkadaşlar hala bekliyorum cevaplarınızı.

partrnerden atılan kanalı tekrar partnere baglarsan tüm videolar ünleme düşer diye biliyorum

partnerden atılınca adsenseye ilişkiliyse otomotikmen aynı andeyseye ilişkilendirilir ve ünleme düşer videolar yüzde 90 nı

Arkadaşlar hala bekliyorum cevaplarınızı.
ben senin yerinde olsam life yada quizden vazgeçmezdim neden farklı partner denemek istiyorsun ki? ha bide adsenseye bagliyamazsın hepsi ünlem olur

partrnerden atılan kanalı tekrar partnere baglarsan tüm videolar ünleme düşer diye biliyorum
tekrar partnere baglarsa sorun olmaz kendisi açar o zaman para kazanmayı ... partnerden atılırsa videolar ünleme düşer

İlk olarak adsense bağlı kanalı partneden atıldığı durumlarda önceden bağlı olan adsense ile otomatik olarak tekrar ilişkileniyor arkadaşlar şahsen bir kaç kez yaşadım.

Ayrıca konu sahibi için keşke adsense bağlansa ama maalesef arkadaşların dediği gibi ünlem olur hepsi..

Spam mı özgün mü söylememişsin ama quiz bu ara sorunlu life çalışmadım bilmiyorum. Full-screen duydum girme şartı yüksek diye biliyorum hiç çalışmadım araştırma yap diye diyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri