+300 K Aşırı Aktif İnstagram Hesabı Satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serricatil1

Kayıtlı Üye
+300 K Aşırı Aktif İnstagram Hesabı Reklam Alımı

Hiç bot kullanmadim takipçi satın almadim zaten sayfaya girdiğinizde anlarsınız , reklam dahi sayfamda yayınlamadım..

Daha çok kadın takipciye sahip

Popüler isimlerin bir çoğu takip ediyor , Ezgi mola , Elcin Songun , Esra erol gibi yuzlercesi

Ve bu isimler bir çok paylasimimi repost etti

Hic kimseyi takip etmiyorum

Paylasimlarim 35 bin repost yapıldı , kendine ait etiketimden bunu takip edebiliyorum , etiketimi kullanmadan repost edenleride sayarsak 50 bine yakın repost diyebiliriz

Beğeni ortalamam su sıralar 15 bin en çok 33 bin begeni

Yorum sayımda 500 2000 arası en com 4000 kusur

Her gün 1500 kişiye yakın takip edeni var , paylaşım sayım 371 bu sayıya gore gayet iyi

REKLAM ALIMI VARDIR

Sayfa ismi ve detaylar PM ile verilecek

Son düzenleme:
Hocam ciddi olarak almayı düşünebilirim ama kafamdaki fiyat olayının biraz ilginç olduğunu söylemeden edemicem , ben nerden biliym siz ne düşünüyosunuz , bi alt limit verin bari de ona göre teklif verelim , sanki biz satmaya çalışıyoruz gibi oluyo böyle..

Aklindan bi sayi tut... tuttugunu 4 le carp kare kokunu al cikan sonucu dogum gununden cikar... aga bu ne istedigin bi fiyat varsa soyle yoksa be die konu actin ki?

Sayfa bilgisi pmden veriyorum , fiyat bilgisini de ciddi alıcılar ile skype de yada pmde görüşüyorum

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

Satış devam ediyor teklifler değerlendiriliyor..

bi pm alıp inceleyelim hocam aklındaki fiyatıda yollarsan daha iyi olur

Istediginiz fiyati ve hesap adresini pm atarsaniz sevinirim.

Ezgi Mola için :) instagram hesabınızın fiyatınızı bende pm alabilirmiyim :)

Detaylar pm ile atıldı satış devam ediyor ilginiz için teşekkür ederim..

PM alindi, sayfa cok guzelmis gercekten, ozenerek hazirlanmis, ben daha basit birseyler sanmistim o yuzden kafamda cok daha dusuk birseyler vardi, insallah hak ettigini alir, iyi satislar.

Hesap gayet guzel fakat aklimdaki yapiyla ortusmedigi icin cekiliyorum. Alan arkadasa hayirli olsun simdiden :)

Bu instagram hesabı muazzam başka söze gerek yok.
Buram buram kalite kokuyor. Kendisine pm attım inşallah hak ettiği değeri bulur, alan kişide iyi yerlerde kullanır.

Hocam acilen pm bekliyorum, ciddi alıcıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri