300 Timsahın Vahşice Öldürülmesi

Captain Price

Kayıtlı Üye
Endonezya'da yaşanmış vahşettir. iddiaya göre köylülerden biri doğada dolaşan bir timsah tarafından öldürülmüş ve bu gelişmemiş maymunların gücü çevrede bulunan ve dışarıya kapalı olan (özetle olayla alakası olmayan timsahların bulunduğu) timsah ciftliğini basarak işkence ederek öldürdükleri 300 tane timsaha yetmiştir.

https://streamable.com/vnyp5

kaynak

Allah belalarını versin. videoyu izleyince içim ürperdi.

Dünya bu gidişle kıyamete bırakmayacaklar. Kendi kendine insanlık bitirecek dünyayı. Bildiğin vahşet bu. Güzel ülkem düşününce şöyle her şeyde iyi veya kötü değil. Hep orta seviyelerde. Şükür diyelim.

Onların yaşam alanlarını yok ettiğimiz yetmiyormuş gibi yaşamları da bizim elimizdeymiş gibi bir kibrin içindeyiz.
Benim nazarımda bu insanlarla(!), sokakta kedi gördüğünde tekmeleyen insan(!) aynıdır.
Bu yüzden herhangi bir hayvan saldırısında hiçbir zaman böyle üzüldüğüm kadar üzülmem.

köylülerden birini öldürüyor, ve intikam saldırısı yapılıyor. Benim yakınıma böyle bir şey gelseydi aynısı yapardım fakat, tümünü öldürmek veya işkence etmek tam manasıyla barbarlık..

Asla doğru bir şey demiyorum, ama şöyle de düşündüğünüzde "bunları babama, kardeşime yapsalar" ben de oradaki timsahı kurşuna dizerdim, ama yüzlercesine bulaşmak doğru olmamış. Oradakilerin bazıları besinlerini akarsularda balık tutarak sağlıyor. Pek geçim kaynağı yok, ava giderken böyle de maalesef avlanıyorlar.

köylülerden birini öldürüyor, ve intikam saldırısı yapılıyor. Benim yakınıma böyle bir şey gelseydi aynısı yapardım fakat, tümünü öldürmek veya işkence etmek tam manasıyla barbarlık..

Dostum kendini savunmak farklı bir şey, savunmasız ve olayla hiçbir ilgisi olmayan canlıları tek tek işkenceyle öldürmek farklı bir şey...

Dostum kendini savunmak farklı bir şey, savunmasız ve olayla hiçbir ilgisi olmayan canlıları tek tek işkenceyle öldürmek farklı bir şey...

farkındayım, her insanın sınırı farklı ben olsam yapanı öldürürdüm. Fakat öfkeli olunca doğru düşünemiyorsun. Yine de diyorum yaptıkları barbarlık, birde açı çektire çektire öldürüyorlar..

yok artık bazı kişiler öç almaktan bahsetmiş, şaka mısınız siz? timsahlar ev mi basmış da öç alacaksınız? gerçekten ya okumadan yorum yapıyorsunuz ya da gerçekten barbarsınız, bu dünya da hiç bir hayvan hiç bir insana durup dururken saldırmaz, ya bölgesini rahatsız etmişsindir ya da onlara zarar vermişsindir!!

yok artık bazı kişiler öç almaktan bahsetmiş, şaka mısınız siz? timsahlar ev mi basmış da öç alacaksınız? gerçekten ya okumadan yorum yapıyorsunuz ya da gerçekten barbarsınız, bu dünya da hiç bir hayvan hiç bir insana durup dururken saldırmaz, ya bölgesini rahatsız etmişsindir ya da onlara zarar vermişsindir!!

Aynen hocam. Bilimsel olarak kanıtlanmış ki hayvanlar bizden milyonlarca yıl önce bu dünyada yaşıyorlardı. kim kimi rahatsız etmiş Allah şahit buna

Her gün binlerce hayvan besin ihtiyacımızı karşılamak için çiftliklerde kafeslerde tutuluyor ve bağlanarak boğazları kesilip öldürülüyor. Bizler de bunları afiyetli yiyoruz. Baktığınız zaman burada da masum ve besin ihtiyacımızı gidermek adına binlerce hayvanın öldürülmesi var. Burada da güvenli yaşamanın tehdit olarak algılandığı bir durumda 300 hayvanın öldürülmesi işlemi var. Bunlar doğru mudur? Yanlış mıdır? O konu uzunca bir süre tartışılır hatta örnekler de çoğaltılır ancak kesin olan bir şey var dünya üzerinde ki en vahşi varlıklar bizleriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri