300 TL Ödüllü Videoyap.com'u kullanımını anlatan E-book hazırlama

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

Merhaba Arkadaşlar,

Çok yoğun olduğum için saatlerimi ayırarak E-book çıkarmam pek mümkün durumda değil. Sizin zamanınız değersiz anlamına kapılmayalım, tüm zamanımı yazılıma ve desteğe harcamak zorundayım. Ayrıca benden kat kat iyi yazılar çıkacağına eminim.

1.'nin Ödülü : 300 TL
2.'nin Ödülü : 1 Yıllık Videoyap Hesabı
3.'nün Ödülü : 3 Aylık Videoyap Hesabı
Katılan herkese : 10 günlük videoyap hesabı

Katılım Koşulları: En az 6 sayfalık anlatım içermelidir. Yazılar kısa ve öz olmalıdır.
1) Sıfır bir videoyap hesabı alındıktan sonra sırasıyla yapılması gerekenler.
2) Anlatılmayan bir özellik bulunmamalıdır.
3) Aşağıdaki sayfaların tamamı anlatılmalıdır.
4) 20 Nisan Pazar 12:00'de bitecektir. Office word veya pdf dosyasında yazabilirsiniz. Görselli anlatım kullanabilirsiniz. 20 Nisan sabahında herkes konu altından dosyanın indirme linkini verirse seçmeler onun üzerinden yapılacaktır. 20 Nisan Pazar Öğlen 12:00'den sonra gönderilen linkler kabul edilmeyecektir. 20 Nisan Pazar gecesi 1. , 2. ve 3.'ü konu üzerinden açıklanacaktır.

Aşağıdakiler anlatılacak olanlardır. Sırasınıda yeni bir üye'nin kullanması gereken size göre sırasıyla anlatabilirsiniz.
Anasayfa (Özgünleştir, etiket & açıklama özgünleştirme, Logo, intro, altyazı, videosi ayarlama, video süre kesme, çerçeve ekleme, video kırpma, video rengi)
Toplu Video (Youtube kelime arama, kanal çek, komple kanalı çekme, playlist çekme, diğer site kelime arama, diğer site sayfaları çekme, özgün video üretme)
Toplu Link Bot
Otomatik Kanal Çekme (Karşı kanallara eklenenleri otomatik ekleme, karşı kanalı komple otomatik kopyalama)
Özgün Video Yükle (Slaytlaştırma, resim üzerine yazı, müzik ekleme)
Süre Satın Alma
Telifli Videolar & Para Kazan (Telifleri silme, ünlemleri silme, ünlem geç bağlantısı, soru işaretlerini düzeltme, adsenseli veya partnerlı para kazanmayı açma)
Acil Uyarılar
Yüklediğim Videolar (Alt bölümdeki detaylarıyla birlikte)
Ayarlarım (intro, açıklama v.s. ayarları)
Kanallarım (Otomatik api key alma, video log silme, ünlem geç, gizli video yükle)
Kanal İstatistikleri
Video Yöneticisi (Eskiden kanalda yüklü olan videoları listeme ve sıralama çeşitleri, özgünleştirme ve silme çeşitleri)
Video Ortası Reklam
Kanaldan Video Sil

Bu özelliklerin hepsini örnekleme göstererek anlatabileceğinize eminseniz ve boş vaktiniz bulunuyorsa Videoyap.com'un ana E-book'unda sizin imanız bulunsun. 2. ve 3. arkadaşlarımızında E-bookları da videoyap.com'a diğer e-booklar olarak eklenecektir.

+++++++++++++++Edit

Şuana kadar Dosya Gönderen Arkadaşlar(12:00)
Şuana kadar Dosya Gönderen Arkadaşlar(12:00)
Crocodils - Ebook
karadeli - Ebook
desbloq04 - Ebook
silentspy - Ebook
CNN - Ebook
mixnewss - Ebook
CyberTR - Ebook
lgnd003 - Ebook
cloudenq - Ebook
xantos - Ebook
DaB - Ebook
Bold 35 - Ebook
Megadeth - Ebook
rbasaran - Ebook

Katılımcı arkadaşların yanında linkleri yazmaktadır. Akşam 20:00 gibi sonuçlandırmayı kardeşim ve ben seçerek yapacağız. Bu vakitte tüm e-bookları okuyarak puanlama yapacağız sonrasında 2. defa okuma yapacağız. Herkese katılımları için teşekkürler. Eğer bu konudan veya destekden gönderdiniz ve biz buraya yazmamışsak lütfen 20:00 den önce bu konu altından bildiriniz.

Kararlar Verildi Arkadaşlar. Herkese öncelikle çok teşekkür ederim.

1.) slientspy (300 TL Banka havalesiyle ödül)
2.) karadeli (1 Yıllık Videoyap Süresi)
3.) desbloq04 (3 Aylık Videoyap Süresi)
Diğer katılımcı 11 arkadaşda 10'ar günlük videoyap süresi yerine 20'şer günlük videoyap süresi veriyorum. Çünkü herkes çok emek vermiş durumda. Elimden geldiğince düzgün seçim yapmaya çalıştım. Ama 2. , 3. 4. ve 5. arasında çok fazla git geller yaşadım. Fakat burada tasarımsal durumlara değil açıklayıcı bilgilere hep baktım. Destekden lütfen kazandıklarınızı isteyiniz.

Botu uzun süredir kullanan ve her şeyi ile iyi bilen bir arkadaş anlatırsa daha iyi olur kanısındayım.Benimkisi nacizane bir öneridir.

Saygılarımla.

Güzel bir düşünce olmuş kullanıcılar açısından faydalı. Vakit ayırabilirsem word ile katılmayı düşünüyorum malum 2 gün kalmış çok kısıtlı bir süre.

Botu uzun süredir kullanan ve her şeyi ile iyi bilen bir arkadaş anlatırsa daha iyi olur kanısındayım.Benimkisi nacizane bir öneridir.

Saygılarımla.

Doğru düşünce hocam, her bölümüne hakim ve uzun süredir kullanan arkadaşlardan desteklerini bekliyoruz.

güzel bir proje herkese faydası olacak...

İnşallah hocam, her ne kadar kullanım videosu bulunsada e-book kültürü'nün toplumumuzda farklı bir yeri bulunuyor.

Güzel bir düşünce olmuş kullanıcılar açısından faydalı. Vakit ayırabilirsem word ile katılmayı düşünüyorum malum 2 gün kalmış çok kısıtlı bir süre.

Tabiki hocam sizide katılımcılar arasında görmek isteriz. Evet süre malesef kısıtlı. 1.5 gün civarında bir zaman dilimi bulunuyor. 4-5 saat yazılırsa iyi sonuçlar çıkabileceğini düşünüyorum. Çok uzatarak herkesi çok yormak istemiyorum, ödüle erken koşulsun düşüncesindeyim.

Hocam mesela E-book'u bu akşam bitirdik bu akşam paylaşsak olur mu ? İlla pazar sabahını beklememiz mi lazım ?

Herkesin faydalı bir döküman sunmasını dilerim herkese iyi çalışmalar.

Eğer süreden önce paylaşırsanız tartışmalar çıkabilir. Bu benim yazımı almış gibi durumlar. Ama erkenden eklemek isterseniz ve sonucunda sıkıntı çıkmasına kabülseniz ekleyebilirsiniz. Katılacak her arkadaşa şimdiden teşekkürler. Belkide seçimi ben ve kardeşim yerine sizlere anket usulü yaptırabilirim. Tabii oda çevresi olanın hak hukuk yemesine sebep olabilir

7 Aydır Videoyap Kullanıcısıyım Güzel Bi Yazı Hazırlayabilirim Diye Düşünüyorum :)

Hocam şimdi ss alıp word e aktararak anlatmaya çalışmayı düşünüyorum ancak bu şekliyle 5-6 sayfanın çok üstüne çıkacak gibi duruyor ayrıca 5-6 saatte bitecek bir iş gibi durmuyor çünkü çok üstün körü iş yapmayı sevmem ve tüm modülleri kullanacak şekilde yükleme ve örnekleme yapmak durumundayım. Gözüm korkmadı değil ancak birkaç şeyi açık hale getirirsek daha mutlu olcam.

Gösterdiğiniz kategorileri sırasıyla anlatmasak olur mu çünkü ana sayfa kısmına gelmeden önce kanal açmayı anlatmak gereklidir. Nasıl bir hiyerarşi izlemeliyiz. İllaki sırayla olcaksa bunu da belirtin lütfen. Tekrar belirteyim 4-5 saatte işin içinden çıkmak hiç de kolay durmuyor.

Hocam şimdi ss alıp word e aktararak anlatmaya çalışmayı düşünüyorum ancak bu şekliyle 5-6 sayfanın çok üstüne çıkacak gibi duruyor ayrıca 5-6 saatte bitecek bir iş gibi durmuyor çünkü çok üstün körü iş yapmayı sevmem ve tüm modülleri kullanacak şekilde yükleme ve örnekleme yapmak durumundayım. Gözüm korkmadı değil ancak birkaç şeyi açık hale getirirsek daha mutlu olcam.

Gösterdiğiniz kategorileri sırasıyla anlatmasak olur mu çünkü ana sayfa kısmına gelmeden önce kanal açmayı anlatmak gereklidir. Nasıl bir hiyerarşi izlemeliyiz. İllaki sırayla olcaksa bunu da belirtin lütfen. Tekrar belirteyim 4-5 saatte işin içinden çıkmak hiç de kolay durmuyor.

Doğru tesbit ben gibi yeni başlıyacak olan arkadaşlara neyin nasıl yapıldığını anlatırsanız bizlerde balık tutmayı öğreniriz. :)

Not: Ünlemden,görüntü eşleşeninden,ses eşleşeninden kurtulmayıda anlattınızmı tadından yenmez :) dahada derinlere dalıyim dersen Camtasia da intro oluşturmak video editlemek diye uzar gider :)

Katılacak arkadaşlara başarılar..

Haklısınız, tabiki netleştirelim.

6 sayfa minumumdur, bu 50 sayfaya kadar çıkabilir. 4-5 saatde halledebilenler çıkacaktır. Ama illaki elimizden geldiğince hakeden kazanacaktır. Ne kadar çok emek o kadar çok kazanma şansıdır.

Ekran görüntüsü alabilirsiniz hocam. Tüm sayfanın değilde ekran görüntüsü aldığınız sayfanın ilgili bölümünü gösterebilirsiniz. Görseli daha düzgün olacaktır.

Bir çok özellik alt özellik bulunuyor. Mesala Anasayfadan bir videoyu özgünleştir tuşuna bastığınızda o videoya ait kanal sahibinin daha önce birisine telif gönderdiğinin uyarısına kadar anlatabilecek arkadaşlar çıkabilir umudundayım.

Eğer süreden önce paylaşırsanız tartışmalar çıkabilir. Bu benim yazımı almış gibi durumlar. Ama erkenden eklemek isterseniz ve sonucunda sıkıntı çıkmasına kabülseniz ekleyebilirsiniz. Katılacak her arkadaşa şimdiden teşekkürler. Belkide seçimi ben ve kardeşim yerine sizlere anket usulü yaptırabilirim. Tabii oda çevresi olanın hak hukuk yemesine sebep olabilir

Bence siz seçin hocam en adil olanı o olur. Haklısınız o zaman pazar sabahı ekleriz bu konuya hocam :)

Çok Güzel Bi Anlatım İçin Görüntüleri Aldım bile :) Yalnız SİTE KUR Bölümünü Hiç Kullanmadıgım İçin Bilmiyorum bu bölümü siz anlatsanız olurmu hocam ?

Haklısınız, tabiki netleştirelim.

6 sayfa minumumdur, bu 50 sayfaya kadar çıkabilir. 4-5 saatde halledebilenler çıkacaktır. Ama illaki elimizden geldiğince hakeden kazanacaktır. Ne kadar çok emek o kadar çok kazanma şansıdır.

Ekran görüntüsü alabilirsiniz hocam. Tüm sayfanın değilde ekran görüntüsü aldığınız sayfanın ilgili bölümünü gösterebilirsiniz. Görseli daha düzgün olacaktır.

Bir çok özellik alt özellik bulunuyor. Mesala Anasayfadan bir videoyu özgünleştir tuşuna bastığınızda o videoya ait kanal sahibinin daha önce birisine telif gönderdiğinin uyarısına kadar anlatabilecek arkadaşlar çıkabilir umudundayım.

Hocam birde şu önemli soruyu sormak istiyorum ;

E-Book'un içerisine ismimizi falan yazalım mı ? Yani belki çalınma işlemlerine karşlılık falan. Yarışma sonuçlanınca e-book kaynağı biziz zaten düzeltiriz yani ?

koca botu anlatmak 2 günde biter mi bilemedim :D

Bana da zaman pek kısa gibi geldi ancak biliyorum ki öyle makale yazan arkadaşlarımız var ki döktürürler. Zaman sıkıntım olmasa bende katılmak isterdim doğrusu. Hatta Viddeoyap uluslararasına açılıyor ve Web_Script'i hocamın aradığı kriterlerin hepsini fazlası ile karşılamama rağmen gidip birlikte çalışma fırsatına nail olamıyorum o beni üzüyor. 2008 den bu yana ffmpeg çalışmaları yaptım. yaklaşık olarak 2005-2008 arası ASP 2008'den bu yana profesyonel PHP kodluyorum. Ayrıca sunucular üzerinde uzun zaman profesyonel tecrübelerim oldu. Bu kadar bilgi ile gidememek zor oluyor :)

anlatımı yazacağızda size nasıl ulaştıracağız ve nasıl seçeceksiniz, neye göre 1, 2, 3. seçilecek?

Hocam destekten yazdım ama geri dönmediniz. Sürem 2 saat içinde bitecek yarışma bitene kadar süre verirseniz hesabıma anlatım için. Zaten pazartesi ödeme geçerim. Şimdi eft geçsem pazartesi hesabınızda olacak çünkü. İletişime geçerseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri