Daha önceleri spamla çalıştığımdan hiç başıma gelmemişti, ilk defa bir video +301'e takıldı. Yaklaşık 12 saattir aynı, kaç K civarı izleme çıkıyor bu +301'lerden? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önceleri spamla çalıştığımdan hiç başıma gelmemişti, ilk defa bir video +301'e takıldı. Yaklaşık 12 saattir aynı, kaç K civarı izleme çıkıyor bu +301'lerden?![]()
hiç belli olmaz bana sık sık denk geliyor arada takılıyor 1k izlenim alıyor diğeri 30k alıyor ama bazılarıda takılı kalabiliyor 301+ kalıyo bir gün sonra 365 gösterebiliyor![]()
450 video var son 2 gün hariç çoğu 301 i atlatmış bile
Yarına kadar 302 olur yine iyisin kaptın izlenimleri![]()
Hocam hiç belli olmuyor
Ben video attıktan 15 dk sonra 301+ oluyor bazıları 10k oluyor bazıları 60k bazılarıda 1-2k civarı.
Adsense durumu nedir? Ortalama oradan tahmin edebilirsin.
Hit sitelerinden izlenme çekersen 301+ da takılıyor önceden bende olmuştu 2 hafta 301+ kalmıstı sonra bi daha öyle bişey yapmadım
2 hafta mı :O sadece youtube'a atılmış bir video, hit sitelerine bulaşmadım dostum.
2 hafta mı :O sadece youtube'a atılmış bir video, hit sitelerine bulaşmadım dostum.
o zaman düzelir hocam
senın avatar "Avatar" dan mı ?![]()
Aynen ateş kralı Ozai hoşuma gidiyo bu karakter![]()
Hellsing izledin mi? Animelerin atasıdır, benım profil![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.