301 Sorunu (Klasik 301 sorunundan farklı)

• Kullanıcı LegenD-R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

LegenD-R

Kayıtlı Üye
Önyargıyla başlığı görüp yorum yapılmasın diye parantez içine böyle bir açıklama yazma gereği duydum.

3 gün önce yüklediğim video 301 de takıldı kaldı, 3 gün uzun süre bence ve hala aynı şekilde kaldı. Gerçek zamanlı bölümünde en son 600 lerde görmüştüm ama 2 gün geçtiği için artık takip edemiyorum. Aynı şekilde ondan sonra yüklediğim videolarda da izlenmelerin yansıması ciddi manada yavaşladı. Kanalım özgün ve videolarım ortalama 600-700 izleniyor, öyle aşırı bir izlenim söz konusu değil. Youtube'dan birkaç Türkçe kanala baktım, onların da videolarında aynı sorun var. 301 de takılmış 1-2 günlük videoları. Bu sorunun sebebini bilen varmı? yada başına gelen?

Mesajım bulunsun bir kanalımda
1 2 video 301 de bekliyor

1 haziran itibariyle geçerli olacak şartnameye göre paralı abonelerden gelen gelirler izlenim süresine göre kanallara bölüştürüleceği için youtube güncellemeler yapmaya başladı. sahte izlenim olayını bitirmek istiyorlar. özellikle high retention tabir edilen uzun soluklu sahte izlenimlere geçit vermemeye çalışacaklar. çünkü bu izlenimler yansıdığı zaman izlenim süresi oranında para kazandıracak kanal sahibine. o yüzden hazirana kadar bazı algoritma değişikliklerini denerler diye tahmin ediyorum. bu durumda kurunun yanında yaş ta yanabilir tabi. haziran ayında düzene oturur ve izlenim kasma olayı biter diye düşünüyorum.

1 haziran itibariyle geçerli olacak şartnameye göre paralı abonelerden gelen gelirler izlenim süresine göre kanallara bölüştürüleceği için youtube güncellemeler yapmaya başladı. sahte izlenim olayını bitirmek istiyorlar. özellikle high retention tabir edilen uzun soluklu sahte izlenimlere geçit vermemeye çalışacaklar. çünkü bu izlenimler yansıdığı zaman izlenim süresi oranında para kazandıracak kanal sahibine. o yüzden hazirana kadar bazı algoritma değişikliklerini denerler diye tahmin ediyorum. bu durumda kurunun yanında yaş ta yanabilir tabi. haziran ayında düzene oturur ve izlenim kasma olayı biter diye düşünüyorum.

Özgün kanalım olduğu için o tip işlere hiç girmedim, girmem de. O riski alamam çünkü, 3 aydır gece gündüz uğraşıyorum :) Bu bahsettiğin paralı abonelerden gelecek gelirler, şuan ki mevcut kazandığımız gelirin üzerine ek olarak mı gelecek?

gerçek zamanlı izlenim bile tıkandı.

Bi videom normalde gerçek zamanlıda 6k izlenmiş. Ama 2 gündür 301den zor kurtulup 400de kaldı. 12 saattirde gerçek zamanlıda oynamıyor. Herkesde var demek ki.

Özgün kanalım olduğu için o tip işlere hiç girmedim, girmem de. O riski alamam çünkü, 3 aydır gece gündüz uğraşıyorum :) Bu bahsettiğin paralı abonelerden gelecek gelirler, şuan ki mevcut kazandığımız gelirin üzerine ek olarak mı gelecek?

dediğim gibi kurunun yanında yaş ta yanabilir bu süreçte çeşitli algoritmaları deneyecekler çünkü.

paralı abonelerden gelecek aylık gelirin hesabı şöyle:
((paralı abonelerin senin kanalında izlediği süre) / (paralı abonelerin youtube da izlediğin toplam süre)) x (paralı abone sayısı x 10$)

yani reklam gelirine ek olarak gelecek evet ama şu anki reklam gelirlerimiz de biraz düşecek tabi. totalde karlı çıkarız ama bence

Artık ne olacaksa olsun bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri