301+ tam olarak ne oluyor ?

Videonun Patlama Yaşadığı Anlamına Geliyor. :)

Yani Binevi Cep Isıtıcısı Diyebiliriz :D

video 301 ve daha fazla kisi tarafindan izlenmis demek
yani yeni videolar ve ilk defa 300 barajina gelen tüm videolar verir bu mesaji

301 bir kontrol sınırı.
301 sınırına gelen videolar bir nevi ufak bir incelemeden geçer.
301'e takılan videonuz varsa videonun patlama yaşama ihtimali yüksektir. Ama bir süre 301'de takılıp daha sonra "örn:354"te takılan videolarda görebilirsiniz.

Bir videom 3 gündür 301'di.Üçüncü gün sonunda 305 olmuş.Seninki izlenmiştir tabi daha fazla :)

:) 301 de benim için güzel bir sayı bende sayı aynı neden begenı artıyor dıyordum sanırım 300 civarlarında çunku daha 4 begenı var ilk mesaj anında 2ydı sımdı 4 olmus.
2 3 gün suruyormu pekı bu 301 den cıkma durumu ?

gelen beğenilere bağlıdır şu anda beğeniler 30-40 olmuşsa o video 50 binlere kadar durmaz. yok hiç beğeni yoksa yada 1-2 taneyse en fazla 1-2 bin olur.

forumda 301 le ilgili konu açmanın yasaklandığını bende bugün sabitlenen bir 301 konusunda okumuştum.sen konuyu açarken benzer başlıklarda görmedin mi konuyu:)

forumda 301 le ilgili konu açmanın yasaklandığını bende bugün sabitlenen bir 301 konusunda okumuştum.sen konuyu açarken benzer başlıklarda görmedin mi konuyu:)
yeni konu açarken 301 için " İşinize yarayabilecek bir konu açılmamış." mesajını gördüm aratıncada birşey çıkmadı.

301'e takılan bir videom vardı seviniyorum 2 gün sonra 301den çıktı 304 oldu :D

Bende 3 adam yükleyip riski göze aldım .önce 301 e takıldı,sonra da acun medya ya yakalandı 1100 de :) adamlar uyumuyor,yemiyor ,içmiyor video arıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri