32 Gb Serverda Tahmini Render Süresi?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dizzy

Yasaklanmış
İyi akşamlar, Ben 32 GB sağlam Dedicated server alıcam 6'ya bölüp 1 tanesinden render diğer 5 inden up down yapıcam. Kullanacagım programlar Camstudio 8 ile sadece siyah filtre eklıcem sizce 1 saatlik hd renderi kaç dkk'da gerçekleştirebilir zor bir soru fakat tahmini ne olur?

ram in render a bi etkisi yok dostum işlemci önemli
14

Forumda satılanların 32 gbda olacak en iyi işlemciyi düşünün hocam :)

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

32 Gb ram serverda olabilecek en iyi işlemci diyelim forumdakılerden

Render süresi olarak tam bilemeyeceğim ancak i7 980x 12 Çekirdekli ( 6 Sanal + 6 Gerçek ) işlemciyi öneriyorum

Render için xeon serisi öneriyorum size.i7 mimarisine göre daha performanslı.Ram takılmayın.Sizin için önemli olan işlemci ve disktir.İşlemci deli render yapar diskin yazma kapasitesi yetmezse neye yarar ? SSD veya SAS disklere de bakın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Render için xeon serisi öneriyorum size.i7 mimarisine göre daha performanslı.Ram takılmayın.Sizin için önemli olan işlemci ve disktir.İşlemci deli render yapar diskin yazma kapasitesi yetmezse neye yarar ? SSD veya SAS disklere de bakın.

ozaman i7 xeon 32 gb rama göre örnek verirmisiniz

Xeon E3 1245 v2 yada v3 - 3 x 120 gb SSD 32 gb ram şeklinde bakabilirsiniz.

İyi akşamlar, Ben 32 GB sağlam Dedicated server alıcam 6'ya bölüp 1 tanesinden render diğer 5 inden up down yapıcam. Kullanacagım programlar Camstudio 8 ile sadece siyah filtre eklıcem sizce 1 saatlik hd renderi kaç dkk'da gerçekleştirebilir zor bir soru fakat tahmini ne olur?

Merhaba;

Intel Xeon E3 1245v2 - 4c/8t - 3.4 GHz+
32 GB RAM
3 x 120 GB SSD

Bu makina yaklaşık 1 - 1:30 saatlık videoyu 15 20 dakikada render almaktadır. Bilginiz olsun.

E5-1650 v2 / 3930K / 3770K

Bu üç farklı işlemciye sahip Dedicated makinalarda yaklaşık 6 aydır render alıyorum. En performanslısı Xeon E5-1650 v2 ondan sonra 3770K ve daha sonra 3930K gelir.

Model ismine aldanmayın hiç bir zaman. Tek çekirdek performansı 3770'in 3930'dan daha güçlü

bence işlemciyede fazla takılma i5 işlemcide mesela 22 dk lık videoyu 10 dk da camtasiadan çıkartıyor i7 de Xeonda belli bi yerden sonra işlemciyi kullanmıyor render programları tabii bu dediğim tek kişilik kullanımda geçerli yok ben 2-3 kişi kullanıcağım diyorsan şuan red sationda indirimde olan E3-1271 v2 yi kesinlikle öneririrm

Arkadaşlar bana tavsiye ettiğiniz en pahalı 32 gb ram en iyi işlemcili firma hangisi ?

Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell işlemci
32 gb ram 240 gb ssd tek bir makinede kullanıyorum.

720p hd 1 gb ile 1.5 gb arası çıkış alıyorum 13 dakika video dakikası 40 dakika genelde.
480p ise 5 dakika filan tam hesaplamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri