Merhabalar,
3 senedir kanal üretimi yapıyorum ve [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] üzerinden yüzlerce kanalımı sattım.
O yüzden forumda pek aktif olmadım, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet vermek için artık buradayım.
İçerik : Hayvanlar (Kedi / Köpek)
Kanal geçmişi : PK AÇIK / TOPLULUK TELİF YOKTUR.
İzlenim abone : Kanalda toplamda organik 797.500 izlenmiş videolar, 4.23K (organik) abone mevcuttur. Analizde görüldüğü gibi aboneler güzel konumlardan gelmiştir.
Açıklama : Abonelerin tamamı hayvan sever kitleden gelmektedir.
Videoların çekim ve düzenlenmesi basittir, devam ettirebilir.
Video sayısı : 36 adet video vardır, hepsi yeşildir. Sarı dolar veya eşleşenli hiç bir video yoktur.
Kanal ana maildir, marka hesabı vs değildir. Kendine özel adsense hesabı yoktur, değişime uygundur.
SATIŞ FİYATI : SATILDI
3 senedir kanal üretimi yapıyorum ve [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] üzerinden yüzlerce kanalımı sattım.
O yüzden forumda pek aktif olmadım, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet vermek için artık buradayım.
BURADAKİ AÇIKLAMALARI OKUMADAN İLETİŞİME GEÇMEYİN
PK AÇIK ÖZGÜN VİDEOLU KANAL
İçerik : Hayvanlar (Kedi / Köpek)
Kanal geçmişi : PK AÇIK / TOPLULUK TELİF YOKTUR.
İzlenim abone : Kanalda toplamda organik 797.500 izlenmiş videolar, 4.23K (organik) abone mevcuttur. Analizde görüldüğü gibi aboneler güzel konumlardan gelmiştir.
Açıklama : Abonelerin tamamı hayvan sever kitleden gelmektedir.
Videoların çekim ve düzenlenmesi basittir, devam ettirebilir.
Video sayısı : 36 adet video vardır, hepsi yeşildir. Sarı dolar veya eşleşenli hiç bir video yoktur.
Kanal ana maildir, marka hesabı vs değildir. Kendine özel adsense hesabı yoktur, değişime uygundur.
SATIŞ FİYATI : SATILDI
Son düzenleme: