32767875 bu misli hesabı kime ait ? ?

dreamblack

Kayıtlı Üye
Arkadaslar baslıkta belirttigim hesap kime ait ise bana pm yoluyla ulasabilir mi ?

Bi arkadasa borcum vardı fakat yanlıslıkla bu hesaba para yatırdım bankaya geri talep etmek için gittim fakat parayı yatırdıgım hesabın sahibi anında çekmis o parayı almam lazım biraz acil.

hesap sahibi aramızda ise bana ulassın kesinlikle ismi belirtilmiycek forumda

misli hesabı: 32767875

hesap sahibi ismi: H***A K***K

Bu forumdan olduğu düşüncesine nasıl kapıldınız

Geçmiş olsun hocam. Ne kadar yatırmıştınız yüksek bir meblağ mıydı ?

misliyi arayip durumu bildirirsiniz.Eger isim veremeyiz derlerse "yanlislikla para gonderdim,uye numarasindan adamin gecmis islemlerine bakin,tarafimdan para yatirildigini goreceksiniz" derseniz eger bir ihtimal yardimci olabilirler..

saolun arkadaslar [MENTION=1523]mNote[/MENTION] yok hocam bu forum olmayadabilir zaten diyer forumlardada konu açıcam ama büyük ihtimalle burdandır diye tahmin ediyorum çünkü çogunlukla bu forumda aktifim.
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] 100tl di ama tamda lazım oldugu zamana denk geldi elimde baska parada yok suanlık ve arkadasında borcunu ödemem gerek

Adam da tetikte bekliyomuş :D Belki para gelir diye.Hocam en mantıklısı misliyi arayıp durumu izah etmek.Burda zor bulursunuz.

Geçmiş olsun valla hocam. Kaç yıldır kullanıyorum hiç bana yatıran olmadı :D

Misliyi aradığın vakit zaten yardımcı oluyorlar hocam.Burdan bir şey çıkmaz sen misliyi ara

saolun arkadaslar [MENTION=1523]mNote[/MENTION] yok hocam bu forum olmayadabilir zaten diyer forumlardada konu açıcam ama büyük ihtimalle burdandır diye tahmin ediyorum çünkü çogunlukla bu forumda aktifim.
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] 100tl di ama tamda lazım oldugu zamana denk geldi elimde baska parada yok suanlık ve arkadasında borcunu ödemem gerek

Hocam bu şekil çok zorki zaten hemen çektine göre aktif bir kullanıcıymış demekki. 10 Binlerce üye olduğunu düşünürsek 1 rakamı farklı olsa gitti gitti. Geçmiş olsun hocam.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam sizin yorumu görür görmez hemen misliyi aradım dekontu gönderin dediler, simdi gönderdim dekontu cevap bekliyorum.

vallaha bu youtub adamda kafa bırakmadıki, benim hiç aklıma gelmemisti misli.com aramak

cevaplarınızdan dolayı saolun arkadaslar bakalım sonuç ne olucak

yanlis odeme yaptigina dair misliye yanlis odeme yaptidigini bildir.dekontu yolla. o hesap sahibini ararlar geri yatirmasini isterler.yada hesabina para yatirir yatirmaz sizin hesaba gecerler

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam sizin yorumu görür görmez hemen misliyi aradım dekontu gönderin dediler, simdi gönderdim dekontu cevap bekliyorum.

vallaha bu youtub adamda kafa bırakmadıki, benim hiç aklıma gelmemisti misli.com aramak

sen samanlıkta iğne aramaya başlamışsın hemen :) misli dekontu istediyse ilgilenecektir sorununla inşallah hallour :)

iki hesap vardı birisi ödemesini yapıcagım kisinin diyeri ise hatırlayamadım
aslında yatırdıgım hesabın numarasını cep telefonumda taslaklar bölümüne kaydetmisim yani yabancı birisi deyil önceden is yapmısım demekki fakat hatırlayamadım.

valla harflere bakarsak ismi HAMZA gibi ytpara yöneticisine sor HAMZA isimli üyelerin soy ismini iste K***K tutan olursa bulursun adamı :)

Dostum bu isimle uyuşan birinden vds aldım daha önce Özelden adını yolluyorum fakat firma adını hatırlamıyorum

Dostum bu isimle uyuşan birinden vds aldım daha önce Özelden adını yolluyorum fakat firma adını hatırlamıyorum

tşkler hocam. zaten telefonda kayıtlı oldugu için dedigim gibi önceden is yaptıgım birisi ve ben buzamana kadar tek bir kisiden vds aldım hemen ulasıyorum simdi ona ilgi alakandan dolayı tekrar tşkür ederim

tşkler hocam. zaten telefonda kayıtlı oldugu için dedigim gibi önceden is yaptıgım birisi ve ben buzamana kadar tek bir kisiden vds aldım hemen ulasıyorum simdi ona ilgi alakandan dolayı tekrar tşkür ederim

Dekontunu kaydetmşiim ona da baktım da hangi vds satan firma olduğunu bulamadım ama forumdaki lerden biri olduğuna eminim .İnş. bulurusn kolay gelsin.

Yardimci olabilildiysek ne mutlu..Umarim sorununu hemen cozerler.

Dekontunu kaydetmşiim ona da baktım da hangi vds satan firma olduğunu bulamadım ama forumdaki lerden biri olduğuna eminim .İnş. bulurusn kolay gelsin.

eyvallah hocam çok saolun sayenizde buldum arkadası suan skypede konusuyoruz fakat misli.com un suan ödeme yapmadıgı söylüyor dekontu falan gönderdim kendisine olumlu bi sonuç bekliyorum bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri