337 bin izlenimli 2007 tarihinde açılan kanalımı satıyorum

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

cemil2006

Kayıtlı Üye
satış iptal olmuştur bilmediğim noktalar için

hayırlı satışlar
fiyatı bana çok yüksek geldi ama alıcı çıkar inşallahda işin görülür...

Yorumlarınız için teşekkürler fiyatı oluştururken kafamda tasarladığım şey 750 tl aşağı yukarı
400 dolar olsa bunun 132 si içinde zaten geriye kalan 268 dolar 3 ay içinde yata yata çıkartır parasını video bile yüklemeye gerek kalmadan.Ben bot felan kullanmadım videoları elle koydum.Bir kaç haber videolarımda kendim senkroladıgım altyazı dahi var.Kendim yaptığım videolar bile var içinde bir kaç anlatım.İçinde öyle dizi film felan yok.Kanalın paylaşımı beğenisi felan aynı izlenimli kanallara göre biraz daha iyidir.Şunuda belirtmek istiyorum eğer gerçekten ciddi alıcı irtibata geçerse satmadan evvel kanalın linkini yollayabilirim.Benim yaptığım ticaretten her iki tarafta memnun kalmasını istiyorum

Kanalınız ilk günlerde 25, 15 dolar gibi paralar kazanmış ve ay sonu 100 dolar civarı bırakmış.
Kanalınızın günlük kazancı 3.6 dolar değildir. Zaten Haziranın ilk birkaç gününde 50,60 dolar yapmış kalan 25 günde 40 dolar civarı yapmış. Yata yata kazanır demişsiniz. Son hafta gelirleri günlük 2 doları aşıyor aşamıyor. Yanıltmayın insanları.

Kanalınız ilk günlerde 25, 15 dolar gibi paralar kazanmış ve ay sonu 100 dolar civarı bırakmış.
Kanalınızın günlük kazancı 3.6 dolar değildir. Zaten Haziranın ilk birkaç gününde 50,60 dolar yapmış kalan 25 günde 40 dolar civarı yapmış. Yata yata kazanır demişsiniz. Son hafta gelirleri günlük 2 doları aşıyor aşamıyor. Yanıltmayın insanları.

Kandırma gibi bir niyetim yok.Mayısta yükledim zaten videoların çoğunu.Haziranın başında en popüler videom dahi 25 doları geçmedi.Kanalla ilgilenmediğimi yazmıştım.Ha unutmadan ortalama kelimesinin anlamı ay ortalaması ise toplam kazancı 30 ile bölersin.Kandirmaca gibi bir niyetim olsa asla önce kanalı göstereyim bakın inceleyin demem.Kanalla fazla uğraşmadım ama inandığım şey parasını çıkartacağı yönünde.Benim acil borcum olduğu için satmak istedim yoksa neden satayımki.

Neyse tekrardan yazıyorum kanalı satıcı almadan evvel kanalı göstereceğim ve işine geliyorsa alacaktır.Lütfen kandırıyor felan lafları geçecekse konuyu silerim

Ben kandırıyorsun demedim. "Yanıltmayın" dedim. İkisi arasında fark var. Bana soracak oluran ben bu kanalı alırım almasına da ederi 750 değil 350-400 TL'dir.

Ben kandırıyorsun demedim. "Yanıltmayın" dedim. İkisi arasında fark var. Bana soracak oluran ben bu kanalı alırım almasına da ederi 750 değil 350-400 TL'dir.

Yanıltmamaya bende çalışıyorum o yüzden kullandığım kelimelere dahi dikkat ediyorum.Kanalı satmadan evvel incelebilirler lafım sırf yanıltmamak içindi.Fiyat olarak dediğiniz rakama kesinlikle veremem neden derseniz 130 küsür doları zaten içinde var. Geriye kalan miktar için bu eski ve kendi videolarımın olduğu kanalı asla vermem.

arkadaşlar şu şehir efsanesine bir gerçeklik kazandırın artık içindeki para ile kanal falan satılmıyor kanal hangi adsenseye bağlı ise para o adsenseye yatar ilkişkilendirilmiş hesabı değiştirince diğer hesaba yatmaz konuda satılan şey adsense hesabı ise o da yasak zaten

arkadaşlar şu şehir efsanesine bir gerçeklik kazandırın artık içindeki para ile kanal falan satılmıyor kanal hangi adsenseye bağlı ise para o adsenseye yatar ilkişkilendirilmiş hesabı değiştirince diğer hesaba yatmaz konuda satılan şey adsense hesabı ise o da yasak zaten

yani benim adsenseden başka yere yatmaz mı bu para, ben bunu bilmiyordum.o zaman pinin gelmesini beklemekten başka çare kalmadı.adminlerden birisi konuyu çöpe taşıya bilir mi lütfen.

Not: Sadece fikir almak için yazıyorum;

O zaman şöyle düşünürsek

Benim 2006 da açılmış
690 bin izlenimli kanalım var.
Yine aynı şekilde 2006`dan bu yana o hesapta adsense de barınıyor ve bir kaç bin dolar da para kazandım.
Şuan içerisinde 250$ para var.

Peki ben satmaya kalksam bunu kaça satarım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri