Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende de tık var tbm yok![]()
Bu izlenmenin tamamını niche çalıştığınız videolardan mı alıyorsunuz?
Yani video ile etiketlere girdiğiniz niche alakalı mı ?
evet tek bir kategori ile alakalı videolar 100 tane abone var 4 günde bu kadar abone oldu 148 video var ama binde bir tık alıyorum![]()
ben çok sinir doluyum adsense film kategorisindeyim 1 saatten aşağı filmim yok allaha şükür temiz çalışma sayesinde kanal kapandığı olmadı bir aydır fakat şu kazançlar beni delirtiyor 10 bin izlenmeye 2 lira alıyorum abi..
partner desen aweden bi para var ama daha da uğraşmak istemiyorum parayı çekene kadar güven sorunu var
diğer partnerler desen herkes gibi ben de giremiorm kolay kolay
bu işlere ciddi anlamda kafa yorcaklara allah akıl sağlığı versin.
evet tek bir kategori ile alakalı videolar 100 tane abone var 4 günde bu kadar abone oldu 148 video var ama binde bir tık alıyorum![]()
Bende seninle aynı kategorideyim. 10 bin izlenmeye 40 tl alıyorum. Ama son 2 gündür. 10 bin izlenmeye 10 tl gelmiyor. Ayrıca tbm de 0.04 falan. 40 tl aldığım vakit de 0.06 idi. Senin tıklamalar az galiba yani sayfa to
film eklediğinizde telif filan yollamıyorlar mı ?
Bende seninle aynı kategorideyim. 10 bin izlenmeye 40 tl alıyorum. Ama son 2 gündür. 10 bin izlenmeye 10 tl gelmiyor. Ayrıca tbm de 0.04 falan. 40 tl aldığım vakit de 0.06 idi. Senin tıklamalar az galiba yani sayfa to
tık işini nasıl yapıyorsun peki kardeşim..
takip ediyorum seni iyiisin bu işlerde..
şimdi benim film işinde fikir olarak belli oturmuş bi sistemim var ama şu tıklar fena..dediğin gibi işte 0.12 ile açılıyor 0.05 falan ile kapanıyor
tıklar çok kötü
sen tık işini şansa mı bırakıyorsun yoksa var mı çalışmalar
hani geçmişten okuduklarımdan gelen fikirlerle..git çerezleri sil bak ne reklam çıkıyor atıyorum turkcell ,, işte turkcell telefon piyasasının en iyisidir fln yazıp açıklama kısmına..o tarz bir paylaşım vardı..ama zaten artık yt de sağlık sağlık gezsen sonra benim filme gelsen sağlık çıkcak ne anladım..
aklıma bugünlerde gelen yeni bişey nası olsa awe herşeyi kabul ediyo deyip sağlık donatsam , aralarına yönlendirme ile adsensedeki filmlerime 3 er 4 er yönlendirme videosu hazırlasam onların tbm leri yüksek olur diye..o da meşaakatli iş..o kadar uğraşcağıma direk sağlık kasarım..
anlayacağın çok kötü..çoklu reklam yaptık bi de
Valla hiçbir çalışmam yok. Şansa to lar çok yüsekti. Yılbaşından sonrasını kastedmiyorum. Battık çünkü.
Ama reklamların kategoriye videoya göre çıktığına inanmıyorum artık ya. Bir turkcell reklamı her türde çıkıyor. Ya da ben hangi siteleri gezmişsem ona uygun reklamlar geliyor önüme.
aaynen ondan etiket açıklama fln çalışması yapasım gelmiyor..türkçeyi bırakayım yabancıya geçecem bikaç güne..belki yükselir tbm tık
neyse ben yt den çıkıyorum yoksa bitmicek oku oku
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.