36 k izlenime kazandigim paraya bakin :D

erdinc03

Kayıtlı Üye
screenshot_2013-11-01-02-20-58.png

Hayir hayir kufur etmeyecegim tabiki. Sadece kendi kendime cinnet gecirecegim 5 parasiz gezdigim gunlerde emegimin karsiliginda babayi alarak (hakaretim kendimedir)

Önemli olan Adsense
Ve Yüklediğiniz videolarda Reklam Çıktığını doğruluyor musunuz
Yani Kesin Reklamlara tıklanıyor mu
Adsenseye hiç yansı mış mı yıkların

izlenime kazandığın paraya youtubeden değil. adsenseden tam raporları görüntüle < içerik barındırıcılar için adsense ye gireceksin.

daha yeni o kanal 3 gün sonra tekrar bak.

Önemli olan Adsense
Ve Yüklediğiniz videolarda Reklam Çıktığını doğruluyor musunuz
Yani Kesin Reklamlara tıklanıyor mu
Adsenseye hiç yansı mış mı yıkların

Reklam var , iliskilendirme de tamam. Adsensede 65 izlenim diyor hocam kafayi yicem

reklam çıkmamıştı yoksa 20 dolar banko olması lazım

Bir aylık kanal ya iyi kazanmış olmalıydı arkadaş Bence Adsensede de Böyle ise Reklam Çıkmıyordur.Ana ayarlardan Reklamları devre dışı bırakmış olabilir veya farklı bir şey ama tbm si mükemmel

ama grafikte 2-3 günlük görüntülenme var gibi çizelge var :)

Benimde aynı youtubede 1000 üzeri video var izlenimler alınıyor ama adsensede 40 50 izlenim yazıyor, bu bir sorunmu acaba ?

---------- Mesaj saat 07:46:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:53:03 civarında gönderildi. ----------

Reklam var , iliskilendirme de tamam. Adsensede 65 izlenim diyor hocam kafayi yicem

Hocam kanalı adsenseye bağladığınızdan eminmisiniz, birde daha önce para kazanması gittimi kanallarının ?

merak ettiğim nokta. çoluk çcuk için mi kanal içerik nedir? haa diyeceksın neden.. bazeı kanallar neredden izlenıyor ona bak graik ekle bakalım...
neredne izlenmiş ? mobil cihazlarmı ? pc mi? tablet mi ? onu eklermısın ? bu konu hakkında bir yede okumuştum yabancı...
adam izlenım alıyor çizgi filmler felan ama para yok diyordu.. sonrasında izleyen genelde mobil cihaz çıkmış %70 lerde felan... oyle bişe ola bılır mı ? bak isetersen.a raştır

aha bu kanalda benim 13 Haz 2013 te açmışım telif ihtar vs hiçbir şey yok baktım 1 hafta boyunca hep 0 dolar diyordu bende o gün bıraktım yüklemeyi hala para gelmez düşün yani para kazanma vs alayı aktif

u40hf.png

Dayı benim bi video hit oldu ama reklam çıkmıyor bi türlü o videodan kazancım 0. Şuan 300 Bin Görüntülenme oldu Sadece Adsensede Günlük Bol Görüntülenmeye Yarıyor Hesapla Günlük 60 Bin Görüntülenmeye 50 60 tıklama tek Geliyo inan Söyleyecek Küfür Kalmayınca Kabulleniyo insan :D

bende kendimi yalnız hissediyordum demekki başka adsense magdurlarında var Karabelanın kanalındaki 100k izlenime 0$ görünce benim umudum falan kalmadı arkadaşlar 1 haftada yansımazsa veya sayımlar düzelmezse bence umudu kesin sizde

bize soracağına adsenseye sorsana. buradakiler ne yapailir? sorunu muhatabına soracaksın ilk önce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri