Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Önemli olan Adsense
Ve Yüklediğiniz videolarda Reklam Çıktığını doğruluyor musunuz
Yani Kesin Reklamlara tıklanıyor mu
Adsenseye hiç yansı mış mı yıkların
daha yeni o kanal 3 gün sonra tekrar bak.
izlenime kazandığın paraya youtubeden değil. adsenseden tam raporları görüntüle < içerik barındırıcılar için adsense ye gireceksin.
Bir aylık kanal ya iyi kazanmış olmalıydı arkadaş Bence Adsensede de Böyle ise Reklam Çıkmıyordur.Ana ayarlardan Reklamları devre dışı bırakmış olabilir veya farklı bir şey ama tbm si mükemmel
daha yeni o kanal 3 gün sonra tekrar bak.
Peki sayin hocam izlenimler gorunuyor da kazanc nerde ? Reklamlar aktif her gun kontrolvediyorum yesil dolar yaniyor... adsensede 65 izlenim diyir bu bedir![]()
Reklam var , iliskilendirme de tamam. Adsensede 65 izlenim diyor hocam kafayi yicem
kanal buga girmiş benim bu kanalda öyle olmuş satmıştım
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/2950-1-milyon-900-bin-gosterimli-kanal-15-tl.html
hatta bi tane daha var böyle kanal oda duruyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.