37k viewe 14$ az değil mi?

Maritime

Kayıtlı Üye
zm2k.jpg

o grafiğin pik yaptığı yerler yeni video yüklediğim yerler. Forumu inceledim herkesin kazançları viewinden virgülden sonraki sayının 2 katı kadar benim niçin böyle onu anlamadım tgn supportada sordum onlarda çözemediler videolarımı kendim hazırlıyorum oyun videosu çekiyorum güzel anları sonra efekler falan ekliyorum birde animasyonlar var onlardan bitanesi 200k izlendi normalde 400dolar almam gerekirken 50dolar falan almıştım o videoyu yükleyeli 8ay oldu.

tgn supporttan aldıgım bilgiye göre diğer yabancı oyun videosu yükleyenlerinde ortalama cpm i 2.5$ mış benimki niye 0.3$

EDİT
bazı arkadaşlar kısa oldugu için öyle olur demiş. 15dk 10dk lık videolarımda var onlardaki durumda aynı 3k izlenime 1dolar

hocam gerçekten çok azmış ama bu arada kanal adın resimde yazıyor bence derhal o resmi sansürlemeni tavsiye ederim

hocam gerçekten çok azmış ama bu arada kanal adın resimde yazıyor bence derhal o resmi sansürlemeni tavsiye ederim

neden kanal adımızı kimsenin görmemesini istiyoruz ki anlamadım :D parterliğe girdikten sonraki işte aylık toplam kazanç ordaki adsense bağlıykende bukadar azdı ben bu forumu sonradan gördüm herkesin cpm 2dolar benimki 0.4dolar gibi bişiydi bilgili birisi yokmu arada çok büyük fark var

bu arada imzamda kanalın direk linki var zaten :D forum kurallarına göre yasaksa kaldırıyım sorun olmaz.

---------- Mesaj saat 23:59:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:57:41 civarında gönderildi. ----------

Çok az bi para. Ekim ayının kazancımı bu?

viewe göre paranın miktarı çok az benim için önemli olan o yoksa 6k viewe 12dolar kazanmış olsaydım ve hep bu oranda kazanabilseydim benim için hiç sorun yok 1100abonem var işte yavaş yavaş populerlik kazanıyorum ama bu oran hep böle kalcaksa kötü olur yeni bir hesap falanmı açmam gerekiyor bilmiyorum

neden kanal adımızı kimsenin görmemesini istiyoruz ki anlamadım :D parterliğe girdikten sonraki işte aylık toplam kazanç ordaki adsense bağlıykende bukadar azdı ben bu forumu sonradan gördüm herkesin cpm 2dolar benimki 0.4dolar gibi bişiydi bilgili birisi yokmu arada çok büyük fark var

bu arada imzamda kanalın direk linki var zaten :D forum kurallarına göre yasaksa kaldırıyım sorun olmaz.

---------- Mesaj saat 23:59:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:57:41 civarında gönderildi. ----------

viewe göre paranın miktarı çok az benim için önemli olan o yoksa 6k viewe 12dolar kazanmış olsaydım ve hep bu oranda kazanabilseydim benim için hiç sorun yok 1100abonem var işte yavaş yavaş populerlik kazanıyorum ama bu oran hep böle kalcaksa kötü olur yeni bir hesap falanmı açmam gerekiyor bilmiyorum

hocam neden çok basit :)
bazı arkadaşlar gelip kanalınızı kopyalar sahte telif atar kanalınız heba olur
birçok kişi bu sorunu yaşadı tabiki kendi kanalınız karışma hakkım yok ama bencede riske girmeyin

şuana kadar partnerlikte üst düzey tecrübeli olarak [MENTION=716]etc_computer[/MENTION]'ü tanıyorum umarım yardımcı olur.

[MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] iltifatiniz icin tesekkur ederim, Tabiki elimden geleni yaparim.

Kardesim kanalini detayli incelemeden senin sorunun su diyemeyiz.
Bunun icin etcnetwork skypesi ekle yarin kapali olacak buyuk ihtimal cun ki bir yere kamera baglantisi yapacagim ve gun boyu disarda olma ihtimalim yuksek ama gece gec saatlerde veya sali gunu Team Viewer ustunden baglanti kurup beraber detaylica bakariz kanaliniza...

Olasi nedenler.

Tarfik kaynaklariniz
Oynatilan Konum
Ulke ve Tablet Tarzi
Video uzunlugu

Hersey rol alabilir.

Dedigim gibi detayli bakmadan su nasil bu nasil diyerek sorunu bulmak uzun surecektir.

vıdeo uzunlugu kısa 1 dk ustu degıl vıdeoların genel olarak ondan ötürü. mıllet atıyor 20 dk vıdeo ondan fark oluşuyor. olabıldıgınce vıdeolarını uzatmaya calıs

Videoların bazıları CC bu etken olabilir,
Diğer rakiplerinize göre video uzunluğu çok kısa,
Kanalın toplam izlenmesinin yarısını bir video yapmış,

Aklıma gelenler bunlar,

Kanalınızı daha sık güncellerseniz,(hafta 1 gibi)
Daha uzun videolar eklerseniz, (15 dakika ve üstü)
Açıklama kısmını biraz daha uzun ve sosyal medya linklerinizi paylaşırsanız,

Kısaca kanalı gibi paylaşımlarda bulunursanız daha çok kazanırsınız.

bende daha uzun videolar daha çok kazandırıyor diye biliyorum. tabiki burda daha bilgili arkadaşlarımız yardımcı olur. bence kanal linkinizi ve resimdeki kanal adınızı kaldırın riske girmeyin kötü niyetli arkadaşlar çıkabiliryor

bende daha uzun videolar daha çok kazandırıyor diye biliyorum. tabiki burda daha bilgili arkadaşlarımız yardımcı olur. bence kanal linkinizi ve resimdeki kanal adınızı kaldırın riske girmeyin kötü niyetli arkadaşlar çıkabiliryor

kaldırdım madem herkes ısrar ediyor :D counter copyright infringement diye bişey vardı öle kolay olsa pewdiepie nın kanalınıda kapattırırlardı.

10dk lık 15dk lık uzun videolarımda var ama onlar izlenmiyor uzun oldugu için kısları daha çok seviyorlar ve aynı oran 3k viewe 1dolar sorun benim için izlenim sayısı değil bu oran çok kötü ben uğraşıp daha fazla video hazırlamayı düşünüyorum işte aboneler gelicek tutulcak falan ama 2-3dk lık bi video hazırlamak 3 günümü alıyor (okuldan sonra full uğraşırsam) 15-20k izleniyor(bitanesi 200k izlendi ama thumbnail resmi yüzündendir o :D) uğraştığıma değmiyor bu oranla,

skype a ekledim ETCnetworku yarın konuşuruz detaylı inceleriz artık sorun neymiş bakalım bide ben tgn ye girerken herşey düzelir umuduyla girdim onlarda kazandığım azcık paranın yüzde 50sini aldılar 3ay içinde çıkılıyormuş sanırsam çıkıp daha iyi bi oranlı networke geçebilirim tgnin hiçbir katkısı yok free müzik gibisinden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri