3cx ile açılan kanalın kapanması?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar denemek için dün bir alt kanal açtım ve bir fragman attım.Aynı zamanda 3CX ile bir onaylı kanal açtım fakat 3cx ile açtığım kanal sabah spam vs yemiş kanal fesh edilmiş sadece bendemi böyle bu olay ?

normal birşey sanal numara sonuçta youtube bunu anlayınca bütün numaralara ban :)

Merhabalar denemek için dün bir alt kanal açtım ve bir fragman attım.Aynı zamanda 3CX ile bir onaylı kanal açtım fakat 3cx ile açtığım kanal sabah spam vs yemiş kanal fesh edilmiş sadece bendemi böyle bu olay ?

attığın fragmandanda olabilir 3cx i ben 2 aydır kullanıyorum sorun yok

bence alakası yok kanalın kapanmasının telefonlarla o kadar pinger kullanarak açtıgım hesaplarım sapasaglam hiçbirindede gerçek tel kullanmadım
ayrıca gerçek tel ile açtıgım kanallardan 1 tanesi spamdan gitti yani telefonla en ufak bir alakası oldugunu sanmıyorum kanalın kapanmasının

gerçek tel ile açtıgım,spam yaptıgım kanallar sapasaglam dururken 3cx ile açtıgım ve içinde özgün içerigim olan hatta video dahi olmayan kanallarım spamdan kapandı.bi süredir bu yüzden kullanmayı bıraktım ben.

kanallarınızın kapanmasının tek sebebi sabıkalı bir adsense hesabınızın olmasıdır. eski para kazanması kapatılan kanalları kesinlikle silmeniz lazım aksi halde o adsenseyi atın çöpe boşa zaman kaybı yaşatır.

bende 3x i kullanıyorum şuanada kadar sorun yaşamadım. fragmandan kaynaklanmış olabilir.

Kesinlikle telefondan kaynaklanan bir sorun değil. 1 aydır 3cx kullanıyorum kapanan kanallarım oldu fakat benim hatam yüzümden numarayla ilgisi yok.

3cx ile bir alakası yoktur. gayet güzel bir sistem ve hala bu sistemi kullanıyorum.

Neden 3cx'e bağladın durumu anlamadım. Fragman attığından kapanmıştır kanalın.

Bunun hakkında forumda açılmış bir konuda varsa link alabilir miyim ?

Sabahdan beridir onaylatmaya uğraşıyorum elimde 100 tane özgün ders videolarım var bir türlü atamadım daha

hocam videolar özgünse riske girme bence gerçek numaradan yap

Peki birşey sormak istiyorum kanalımı birisi kopyalayıp kendi kanalına taşıması durumunda o videoları nasıl kaldıttırabilirim ? Çok büyük bir emek vererek photshop dersleri çektik bayan sesisyle çok resmi bir şekilde

ben artık kullanmıyorum 3cxi,belki hata bendedir belki onda ama bikere kıllandım artık :) o şekilde onaylama yaptıgım ve şuan açık olan 1 kanalım dahi yok ama hiç onaylama yapmadıgım,normal şekilde onayladıgım kanallar sapasaglam duruyor.dedigim gibi belki de şansıma bütün sorunlu kanallar ona denk gelmiştir,onlarca kanalım bu yüzden gitmiştir ama sorunu ben ona bagladıgım için kullanmayı bıraktım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri