3Cx Numara Satışı 100 Adet 5 Lira

• Kullanıcı Surya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Surya

Kayıtlı Üye
Satış iptal edilmiştir

Moderatör tarafında düzenlendi:
sevmiyorum sizin gibi fırsatçıları

adam düşünmüş bulmuş birisi çıkıp piyasayı kırıyo

(Çok açık sözlü olduysam ... yok ya ne özür dileyecem sevmiyorum böle şeyleri)

Konuya öncelikle [MENTION=13409]delgech[/MENTION] isimli arkadaşa teşekkür ederek girmek istiyorum.Kendisinin her ne kadar izni olmasada bu bir serbest piyasa yapıcak bişiyim yok.

Klasik şeyleri anlatmaya gerek yok ama ben kısaca bahsedeyim.

- Satılan numaralar kesinlikle başka kimseye verilmeyecektir.

- Fiyatları arttırmayı ya da düşürmeyi düşünmüyorum.Herkez faydalansın hepimizin işi görülsün :)

- 3Cx'de sorun olduğunda siz bu numaraları rahatlıkla kullanabiliceksiniz.

- Ödeme yöntemi Vodafone Mobil , Garanti Bankası bir kaç gün sonra Kuveyt Türk eklenicektir.

Elimde stok yoktur sipariş geldikçe numaraları alıp talep edenlere satıcam.

fikir çalanın teşekkür ettiğini ilk kez görüyorum hayırlı satışlar bol kazançlar

ne olcak kardesım herkes ısını yapsın zorla aldırmıyor ya :D

bu arkadaşdan alacağıma 2.5 daha fazla katarım helalinden alırım.Köşede projeleri kopyalamak için bekleyen kaç kişi var çok merak ediyorum

Harbiden tepki gostermek yersiz herkes satis yapabilir. O zaman bi kisi gmail satiyor diye baska kimsede satmasin. Hayirli satislar dostum rekabet her zaman tuketicinin faydasina olmustur.

burda paylasılan yontemı fırsatcılık bılıp paraya cevırınce sorun olmuyor baskası yapınca fıkır hırsızlıgı oluyor aslında bu yontemler hıc paylasılmıcakdı bole fırsatcılar ortaya cıkmıcakdı.

Harbiden tepki gostermek yersiz herkes satis yapabilir. O zaman bi kisi gmail satiyor diye baska kimsede satmasin. Hayirli satislar dostum rekabet her zaman tuketicinin faydasina olmustur.

gmail olayıyla farklı bi olay bu.gmaili x den alırsın bakarsın gmailleri sağlam değildir y den alırsın ama 3cx 3cx dir sağlamlık yok bişey yok aynı hesapları daha ucuz bi fiyata satmak kadar aciz bişey yok

İnsanların fikirlerini çalmaya hakkınız yok bence.

Merhabalar Arkasdalar,
Arkadaslar bence konu baltalamayın pm den goruslerınızı belırtın yada yonetıcıye belırtın bu pıyasa serbesttır
Dn arkadası tanımıyorum
Dn2 umarım kımse kırılmamıstır

burda paylasılan yontemı fırsatcılık bılıp paraya cevırınce sorun olmuyor baskası yapınca fıkır hırsızlıgı oluyor aslında bu yontemler hıc paylasılmıcakdı bole fırsatcılar ortaya cıkmıcakdı.

Öyle düşünme hocam. 3c sistemini anlatan ilk kişi benim (öyleyim di mi yanlış olmasın :D) Ama ben kendim açmakla vakit kaybetmek yerine [MENTION=13409]delgech[/MENTION] isimli arkadaşla çalışıyorum. Çünkü vakit kaybetmiyorum. Ama söylediğin şey çoğu yöntem için geçerli maalesef haklısın :(

gmail olayıyla farklı bi olay bu.gmaili x den alırsın bakarsın gmailleri sağlam değildir y den alırsın ama 3cx 3cx dir sağlamlık yok bişey yok aynı hesapları daha ucuz bi fiyata satmak kadar aciz bişey yok

herkese acık paylasılan bırseyı paraya dokup ucretsız yararlananlarıda madur etmek cok savunulcak bırsey degıl bence yarın oburgun 3cx de numara kalmadı dıye seyler cıkarsa hıc sasırmıcam

100 Mesaj üzeri kuralı yokmu benmi yanlış biliyorum ?

100 Mesaj üzeri kuralı yokmu benmi yanlış biliyorum ?

Arkadaşa izni ben verdim ama benim verdiğim izin, biri 3c numara satıyor benim de satmam mümkün mü dedi ben de kurallar dahilinde mümkün sonuçta serbest piyasa dedim. Mesaj sayısına bakmadım. O konunun profesörü [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] u sahalara davet ediyorum.

Öyle düşünme hocam. 3c sistemini anlatan ilk kişi benim (öyleyim di mi yanlış olmasın :D) Ama ben kendim açmakla vakit kaybetmek yerine [MENTION=13409]delgech[/MENTION] isimli arkadaşla çalışıyorum. Çünkü vakit kaybetmiyorum. Ama söylediğin şey çoğu yöntem için geçerli maalesef haklısın :(

hocam yarın oburgun 3cx de numara kalmadı gıbı konular acılınca sasırmıcam hıc valla bana dokunan bırsey yok az öz kanal calısanlardanım sadece dıger spamcı arkadasları dusunuyorum

Arkadaşa izni ben verdim ama benim verdiğim izin, biri 3c numara satıyor benim de satmam mümkün mü dedi ben de kurallar dahilinde mümkün sonuçta serbest piyasa dedim. Mesaj sayısına bakmadım. O konunun profesörü [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] u sahalara davet ediyorum.

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] bekliyoruz hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri