3CX Phone Eski Sürüm İndirme (Çözüm)

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkadaşımız bir konu açmıştı sağolsun. Ancak konudaki masaüstü uygulaması yeni sürüm çıkarmıştı ve bu 3cx olayı yeni sürümde aktif edilemiyordu yada ben yapamıyordum. Eski sürümü indirebilmeyi başardım, sizlere göstermek istedim.

Resimleri takip edebilirsiniz.
1-) 3cx.com.tr adresine giriyoruz.
vzq89.png

2-) Boşlukları kendimize göre dolduruyoruz ve SUBMIT & DOWNLOAD butonuna basıyoruz.
vzq8b.png

3-) Version 11 bölümünde çıkan 2 seçenekten birini seçiyorsunuz. Ben Windows seçtim.
vzq8c.png

4-) İndi, artık kurulumu normal bir yazılım kurar gibi yapıyorsunuz. Gerçi zaten normal bir yazılım kuruyorsunuz :D
vzq8d.png

Incubus arkadaşın konusu : TIKLA [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım. Çok hayırlı bir iş yaptı.
Herkese bol kazançlar dilerim.

Ben doğrulama yapamıyorum program çalışıyor ama 3cx bağlanmıyor nasıl düzeltebilirim?

Ben doğrulama yapamıyorum program çalışıyor ama 3cx bağlanmıyor nasıl düzeltebilirim?

Eğer yeni sürümse aynısı benim başıma geldi ben bu yüzden eski sürümü bulmaya çalıştım. Bir caps alabilir miyim programdan ?

Şuanda yüklü değil malesef ama çevrimdışıda kalıyor :( eski sürümün linkini atarmısınız olmazsa tekrardan yazarım.
Teşekkürler...

Hocam zaten eski sürümü nasıl indireceğini yazmışım konuda [MENTION=3979]mikail9595[/MENTION]

Kusura bakma hocam benim dikkatsizliğim eski sürümü kurdum sorunsuz ama solda Discovering network diyor gidiyor sonra Not Connected oluyor nasıl düzeltebiliriz?

Incubus arkadaşın konusunu aynen yaptınız mı hocam eksik birşey vardır. Şuan tabletteyim yardımcı olamıyorum. Kusura bakmayın.

Çok güzel konu olmuş, herkes faydalanır artık ;) ekledim konuya da çözüm önerisi olarak. Teşekkürler konu için..

kardeşim ben indirdim no active accounts felan diyor anlamadım set accounts felan diyor yardım edermisin skypem lusia.34 [MENTION=2325]YoutubeAndres[/MENTION] numara nasıl eklicem

kardeşim ben indirdim no active accounts felan diyor anlamadım set accounts felan diyor yardım edermisin skypem lusia.34 [MENTION=2325]YoutubeAndres[/MENTION] numara nasıl eklicem

Ocam ilk mesajın altında Incubus arkadaşın konusu var. Konuyu okuyup yapabilirsiniz.

[MENTION=2325]YoutubeAndres[/MENTION] sesi dinleyemiyorum yardımıc olurmusun skypeden telefonu nasıkl açıcam lusia.34

arama geliyor ama ses yok,kullanabilen varmı arkadaşlaribi kanalımın 15 dak onayı yapmam lazım ,yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

Bende çözemedım arkadasın dedigi konuyada baktım arama var ses yok çözen yazarsa çok iyi olur

[MENTION=2325]YoutubeAndres[/MENTION] teşekkürler yeni sürümü çalıştıramamıştım şimdi kullandım inşallah diger kanallara sıkıntı yapmaz...

Teşekkürler hocam sayende çalıştırabildim ilk defa bu programı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri