3Cx Programında Ülke Tercihi

QuickAngeL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
twitter.com
Arkadaşlar 3 cx programını kullanan arkadaşlardan bir bilgi istiycem. Allocate New'den yeni numara alırken hangi ülkeyi tercih etmemizi önerirsiniz. Bazı ülkelerin numaraları aşırı kullanıldığı için +15 onayında sorun cıkarıyor, varsa tavsiye ettiğiniz ülke kodları burda yazar mısınız ?

ben rastgele seciyorum herhangi bir sorun cikmadi

ordakiler ülke değilde ingilteredeki şehirler bu numara kullanılmıstır uyarısı almadıgınız bi şehir bulun ve sonra hep aynı yerden yeni mail ile yeni 10 numara almaya devam edin böylece bu numara kullanılmıstır uyarısı almazsınız :) eski numaraları silmeyin yani kullandıktan sonra

ordakiler ülke değilde ingilteredeki şehirler bu numara kullanılmıstır uyarısı almadıgınız bi şehir bulun ve sonra hep aynı yerden yeni mail ile yeni 10 numara almaya devam edin böylece bu numara kullanılmıstır uyarısı almazsınız :) eski numaraları silmeyin yani kullandıktan sonra

silmeden yeni numara alamıyoruz ki, ayrıca bugn kiç kanal açamadım hep bu numara kullanılmıstır hatası aldım

silmeden yeni numara alamıyoruz ki, ayrıca bugn kiç kanal açamadım hep bu numara kullanılmıstır hatası aldım

sen o numaraları sildiğin için zaten kullanılmıştır hatası başkalarına çıkıyor başkalarının sildiği sana rast geliyor sana kullanılmıştır çıkıyor 1dknı ayır yandex mail al her 10luk paket için öyle bir hatayla ne karşılaş nede karşılaştır

sen o numaraları sildiğin için zaten kullanılmıştır hatası başkalarına çıkıyor başkalarının sildiği sana rast geliyor sana kullanılmıştır çıkıyor 1dknı ayır yandex mail al her 10luk paket için öyle bir hatayla ne karşılaş nede karşılaştır

Yandex mailde eski numaraları vermiyor mu ?

Yandex mailde eski numaraları vermiyor mu ?

anlamadınki demek istediğimi o silme muhabbeti yüzünden oluyor o kullanılmış hikayesi silme dursun kullandıkların başka bir mail al yandex veya gmail yeni 10 numara al numaraları silme demek istemiştim ama neyse bildiğin gibi yap

yeni bir mail almak 30 sn bu mail gmail olmak zorunda da değil herhangi bir mail saglayıcısından temin edebilirsiniz o numaraları geri silmeye ugrasacagınız vakitte açabilirsiniz yani siz silip yeni almaya çalıstıgınız için sizinle aynı sehiri deniyen bir sonraki kullanıcıda bu numara kullanılmıstır uyarısı çıkıyor sizin iptal ettiğiniz numaraları ona veriyor çünkü :)

yeni bir mail almak 30 sn bu mail gmail olmak zorunda da değil herhangi bir mail saglayıcısından temin edebilirsiniz o numaraları geri silmeye ugrasacagınız vakitte açabilirsiniz yani siz silip yeni almaya çalıstıgınız için sizinle aynı sehiri deniyen bir sonraki kullanıcıda bu numara kullanılmıstır uyarısı çıkıyor sizin iptal ettiğiniz numaraları ona veriyor çünkü :)

Hocam sanırım yanlıs anladınız, ben zaten numaraları silip tekrardan yeni numara almıyorum. Yeni mail açıp yeni üye oluyorum ve 10 numara alıyorum sıfırdan. Ama o numaralarda da daha önce kullanıldı hatası veriyor.

Hocam sanırım yanlıs anladınız, ben zaten numaraları silip tekrardan yeni numara almıyorum. Yeni mail açıp yeni üye oluyorum ve 10 numara alıyorum sıfırdan. Ama o numaralarda da daha önce kullanıldı hatası veriyor.

silmeden yeni numara alınmıyorki dediğiniz için bende sildiğinizi düşündüm haklı olarak :)
o zaman ilk mesajımdaki diğer uyarıyı göz önüne alın yani bu numara kullanılmıstır uyarısı almadıgınız bir sehir buldugunuzda ki eninde sonunda bulursunuz biraz deneyin :) bundan sonra hep ondan almaya devam edin.

o zaman ilk mesajımdaki diğer uyarıyı göz önüne alın yani bu numara kullanılmıstır uyarısı almadıgınız bir sehir buldugunuzda ki eninde sonunda bulursunuz biraz deneyin :) bundan sonra hep ondan almaya devam edin.

Haklısınız hocam doğru mantık odur da işte bu konuyu açmam daki amaç 'Hata vermeyen şehir bulan benimle paylaşabilir mi ?' di

şu programı bir tek benmi kullanmayı beceremedim yokmu bu programın türkçe anlatımı olan video

birde şöyle yaparsanız herkesin faydasına olur,

3cx kayıt olursunuz 10 numara alırsınz, onları kullandıktan sonra numaraları silmezsiniz ve yeni kayıt oluşturursunuz başka 10 numara alırsınız.
Herkes böyle yapsa, kullanılmış noları silmese böyle sorun yaşanmazdı, tek çözüm bu diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri