Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba
3cx numaraları böyle stok yapıp satıldıkca bir süre sonra 3cx bu durumun farkına varmayacak mı ? yani olursa ne olur ? bu adamlarda da sonsuz stok yoktur sonuçta ?
ben biraz daha farklı konuya değineyim.. son dönemde bu 3cx toplu satışlarla ilgili açılan konularda neden s.dik yarışıına girildi anlamış değilim.. piyasa diye bir şey vardır ama millet bunu kötüye kullanıyor..
Numaralar sadece youtube icin kullanilmiyor hocam
Zaten niye paylaşıyorsunuz ki 3cx falan yöntemleri forumdaterbiyesizlik
![]()
![]()
K.O. ne alaka hocam ?ilk başladığımda amacım spamci arkadaşlara zaman kazandırmakti belirli bir fiyat vardi fakat o kadar cok pm geldi ki benim fikrimdi diyeninden bende satis yapcam diyenine kadar @mavera ağzımı açtırma benim ben neye gülünüp neye aglancagini iyi biliyorum fiyatlarla oynayan ben degilim fakat fiyatlarla oynamak ve amaç s.dik yarıştırmak olursa kenarı cekilmiyecegimi eski knight online farmeri olarak belirtmek isterim
K.O. ne alaka hocam ?![]()
ilk başladığımda amacım spamci arkadaşlara zaman kazandırmakti belirli bir fiyat vardi fakat o kadar cok pm geldi ki benim fikrimdi diyeninden bende satis yapcam diyenine kadar [MENTION=13317]mavera[/MENTION] ağzımı açtırma benim ben neye gülünüp neye aglancagini iyi biliyorum fiyatlarla oynayan ben degilim fakat fiyatlarla oynamak ve amaç s.dik yarıştırmak olursa kenarı cekilmiyecegimi eski knight online farmeri olarak belirtmek isterim
bende çok oynadım herşeyi biliyorum da yani alakasını çözemedim komiğime gitti yanlış anlamasın [MENTION=13409]delgech[/MENTION]![]()
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaş girdiği slot da adam bırakmıyordu herhalde hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.