3cx sistemi şuan çalışıyor mu?

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CyberTR

Kayıtlı Üye
Uzun süredir 3cx phone kullanmıyordum ancak bugün lazım oldu telefon numarasını giriyorum youtube'a ancak arama gelmiyor telefona böyle bir sorunla karşılaşan varmı 3cx çalışmıyor mu artık?

Uzun süredir 3cx phone kullanmıyordum ancak bugün lazım oldu telefon numarasını giriyorum youtube'a ancak arama gelmiyor telefona böyle bir sorunla karşılaşan varmı 3cx çalışmıyor mu artık?

en son 1 hafta önce kullandım sağlamdı o zaman birazdan bi parti daha yapacam inşallah sağlamdır

1-2 saat önce kullandım. 1 tane gmaile 1 tane de youtube hesabını doğrulattım.

burdan yaptığım telefon onaylı kanallar ,belli bir süre sonra spamdan kapanıyor.sizde de kapanıyormu

Bence bu sorunun 3cx ile alakası yok zira benim açtığım bütün kanallar sapasağlam duruyor Allah'a şükür :)

Başka bir locationdan numara aldım 10 tane yeni hesap açıp onunla denedim doğrulama kodu geldi demekki diğer hesapta bir sıkıntı varmış

alacağınız zaman yeni allocote yapın kullanın eski numaralarda açtığım hesap daha açar açmaz kapanıyo giremiyosun.3cx şuan çalışıyor

burdan yaptığım telefon onaylı kanallar ,belli bir süre sonra spamdan kapanıyor.sizde de kapanıyormu

sistem çalışmasına çalışıyor hala fakat bende tam bunu sormaya gelmiştim.telefon onayı yapmadıgım yada buradan yapmadıgım kanallarda yaşamadım bu sorunu ama bu sistemle dogrulattıgım kanallardan şuan açık olan yok.bu arada kapanan kanal sayısı 15den fazla...fakat bu sistemi kullanmadıgım kanallardan daha önce açtıklarım da daha sonra açtıklarımda sapasaglam duruyor.

Uzun zamandır bu sistemden hallediyordum işlerimi, bende 2 gündür çağrı alamıyorum.Yeni allocate'de ettim ama nafile.Sorunu çözüme kavuşturan yok mu.

son 2 gündür bizdede tık yok şuan çalışan varsa söyleyebilir mi ?

Bende sıkıntısız çalışıyor

programını 7 küsür mb lik olanı mı indirdiniz 14 küsür olanı mı?

14 mb lik olanda sorun yaşamadın dün de kullandım ama 7mblik olan arama gelmedi bende.

ben zaten eski sürümü kullanıyorum ama gelmiyor büyük ihtimal hesaptan kaynaklı bir sonraki hesapta sizdede çalışmıyacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri