Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence artık 3cx'i bırakıp alternatiflere yönelin.
ne gibi alternatiflere başka söyler misin telefon onaylama?
Hocam U.S.A onaylı olup da sattığımız 1 kanal dahi kapanmadı zaten uğraşımız sizler için![]()
3cx ile kendim kullanıyorum hala sağlam hala sağlam hala sağlam![]()
Twilio, callromania, google voice vs bir çok onaylama sistemi mevcut forumda konuları var, 3cx ile açabilseniz dahi %90 kapanıyor bu kanallar hiç uğraşmanıza gerek yok.
o video yüklemeden kapanan kanalları açanlarda is yok diye, abd no suna bağlamayın kerametiHocam ben size demiyorum zaten forumun %80-%90 ının kanalları boşken dahi kapanıyorsa burda bir sıkıntı vardır değil miVe benim sattığım 1500 kanaldan 1 i dahi kapanmıyorsa mantıken sorun 3cx de değil midir
![]()
yeni tel la, yeni üyelik alınca yirmi numaraya falan izin veriyor kısıtlama mı gelmis ne anlamadım.twilo düzeldimi çalışmıyordu en son
yeni tel la, yeni üyelik alınca yirmi numaraya falan izin veriyor kısıtlama mı gelmis ne anlamadım.
o video yüklemeden kapanan kanalları açanlarda is yok diye, abd no suna bağlamayın kerameti
twilo düzeldimi çalışmıyordu en son
Hocam ben size demiyorum zaten forumun %80-%90 ının kanalları boşken dahi kapanıyorsa burda bir sıkıntı vardır değil miVe benim sattığım 1500 kanaldan 1 i dahi kapanmıyorsa mantıken sorun 3cx de değil midir
![]()
Hocam tüm mail creatorler aynı hatayı yapıyor o zaman çünkü isim vermiyeyim ama 3cx ile satış yapan çoğu mail creator satışı bile bıraktı. Bazı mail creatorlerde bu durumun 3cx'deki sıralı numaralardan kaynaklanabileceğini söylediler bence de durum böyle.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.