3cx sorun mu var

• Kullanıcı BoLD 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence artık 3cx'i bırakıp alternatiflere yönelin.

ne gibi alternatiflere başka söyler misin telefon onaylama?

Twilio, callromania, google voice vs bir çok onaylama sistemi mevcut forumda konuları var, 3cx ile açabilseniz dahi %90 kapanıyor bu kanallar hiç uğraşmanıza gerek yok.

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] a katılıyorum ondan aldığım kanallar 7 tane dünya engeli gelmesine rağmen halen ayakta inşallah onu sayesindedir :)

3cx ile kendim kullanıyorum hala sağlam hala sağlam hala sağlam :)

Hocam ben size demiyorum zaten forumun %80-%90 ının kanalları boşken dahi kapanıyorsa burda bir sıkıntı vardır değil mi :) Ve benim sattığım 1500 kanaldan 1 i dahi kapanmıyorsa mantıken sorun 3cx de değil midir :)

3cxde sıkıntı yok kanal açmayı bilmiyor kanal açanlar

Twilio, callromania, google voice vs bir çok onaylama sistemi mevcut forumda konuları var, 3cx ile açabilseniz dahi %90 kapanıyor bu kanallar hiç uğraşmanıza gerek yok.

twilo düzeldimi çalışmıyordu en son

Hocam ben size demiyorum zaten forumun %80-%90 ının kanalları boşken dahi kapanıyorsa burda bir sıkıntı vardır değil mi :) Ve benim sattığım 1500 kanaldan 1 i dahi kapanmıyorsa mantıken sorun 3cx de değil midir :)
o video yüklemeden kapanan kanalları açanlarda is yok diye, abd no suna bağlamayın kerameti

o video yüklemeden kapanan kanalları açanlarda is yok diye, abd no suna bağlamayın kerameti

Hocam tüm mail creatorler aynı hatayı yapıyor o zaman çünkü isim vermiyeyim ama 3cx ile satış yapan çoğu mail creator satışı bile bıraktı. Bazı mail creatorlerde bu durumun 3cx'deki sıralı numaralardan kaynaklanabileceğini söylediler bence de durum böyle.

değildir.başka bir yerde başka bir sorun vardır.kendi orijinal telefonlarımla açtığım hesap dahi kapandı.boşken.herşey olabilir sebep.numara mail açanlar şifreleme gmail düzeni.tek numaraya bağlamaya gerek yok bu durumu

Hocam tüm mail creatorler aynı hatayı yapıyor o zaman çünkü isim vermiyeyim ama 3cx ile satış yapan çoğu mail creator satışı bile bıraktı. Bazı mail creatorlerde bu durumun 3cx'deki sıralı numaralardan kaynaklanabileceğini söylediler bence de durum böyle.

Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz. 3cx ile alakası yok bu durumun. şuan boş bir şekilde 650 kanal mevcut ve an ve an kanal takip sistemimizden takip ediyoruz. ve bir kapanma dahi olmadı. olacağınıda sanmıyorum. Usa numaralı kanallar patlamıyor diyorsunuz. işallah sizin durumda yandex"le açılan kanallara dönmez ;)

Bu işin kerameti gmailleri botla açıp daha sonra +15 dk yapıp satmakla alakalı ki bu işi bırakanların çoğu gmailleri botla seri şekilde açıp +15 dk yapıp satıyordu sonrası da güm ;)

Kanal kapanmaların numarayla uzaktan yakından hiçbir alakası yok.Kanal kapanlarının sebebi ip adresleri ve botla seri mail açmaktan kaynaklanıyor.

Son düzenleme:
bu arada 3cxte sıkntı yaşamayan varmı acaba? bende oldukça sıkıntılıda arama alma konusunda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri