3cx'inde suyunu çıkarmışlar :)

3cx e nolmus hocam ?

dün kurdum yarım saat uğraştım "bağlantı başarısız" gibi bir uyarı veriyor, sonra r10da biraz araştırdım artık kimse bağlanamıyormuş.

türke balık tutmayı öğret sonra otur izle muhabbeti işte :D

hocam ben hala voicemail.k7.net i kullanıyorum. 3cx in yeni sürümünü çözemedim.

hocam bunun anlatım konusu falan var mı ya da basitmi kendim halledebilir miyim ?

bence sende sorun var şimdi baktım çalışıyor:d

neyi yeni indirip denicem programımı indireyim tekrardan

Bendede bağlantı başarısız hatası veriyordu yeni sürümde. Yeniyi silip eskisi versyonunu yükledim. Düzeldi. Şuan problem yok

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuanda kapanan kanalı silmek için yeniden numara aldım 1. ile kanalı sildim ancak 2. den sonra hep kullanılmış numara hatası veriyor arkadaşlar..

dün kurdum yarım saat uğraştım "bağlantı başarısız" gibi bir uyarı veriyor, sonra r10da biraz araştırdım artık kimse bağlanamıyormuş.

türke balık tutmayı öğret sonra otur izle muhabbeti işte :D

hocam bunun anlatım konusu falan var mı ya da basitmi kendim halledebilir miyim ?

Hocam çok basit tabiki yaparsın;

K7 Account Manager gir buraya
üstte sign up var tıkla oraya

kullandığın bir mail adresini gir 2 defa security coda 1234 yaz

sonra hiç birşeye dokunmadan aşağıdaki captcha kodunu gir submit de
bir sayfa açılacak
orada 2******* şeklinde bir tel gelecek görürsün zaten
o teli youtube onaylamada amerikayı seçerek sesli mesaj almayı seç
sonra teli oraya kopyalara devam et

3-4 dk içinde yukarıda girmiş olduğun mail adresine bi ses dosyası gelecek onu indir dinle kodları sonra youtube gir o kodu. Unutmadan bazen bu numara kullanılmıştır deyip teli kabul etmeye bilir. Tekrar dene 3-5 defa denediğinde de aynı şey ile karşılaşırsan biraz zaman geçsin 1-2 saat neyse ondan sonra tekrar dene çözemezsen tekrar yardımcı olurum

Hocam çok basit tabiki yaparsın;

K7 Account Manager gir buraya
üstte sign up var tıkla oraya

kullandığın bir mail adresini gir 2 defa security coda 1234 yaz

sonra hiç birşeye dokunmadan aşağıdaki captcha kodunu gir submit de
bir sayfa açılacak
orada 2******* şeklinde bir tel gelecek görürsün zaten
o teli youtube onaylamada amerikayı seçerek sesli mesaj almayı seç
sonra teli oraya kopyalara devam et

3-4 dk içinde yukarıda girmiş olduğun mail adresine bi ses dosyası gelecek onu indir dinle kodları sonra youtube gir o kodu. Unutmadan bazen bu numara kullanılmıştır deyip teli kabul etmeye bilir. Tekrar dene 3-5 defa denediğinde de aynı şey ile karşılaşırsan biraz zaman geçsin 1-2 saat neyse ondan sonra tekrar dene çözemezsen tekrar yardımcı olurum

on numarasın hocam eyvallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri