3CX'te oluşan yeni problem

• Kullanıcı x_files_x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

x_files_x

Kayıtlı Üye
Mrb arkadaslar, bugune kadar 100 den fazla etkinleştirme yaptım 3cx ile ancak, kac gündür üyelik alıyorum ve numarayı youtubeye yazdıgımda numara kullanımıstır diyor, sıfır numara hemde , hiç bişi yapmadan üyelik alıyorum ama kullanılmıtrı diyor, bu problemi yaşayan ve sorunun çözümünü bilen var mı acaba ? 3cx çalışmyırosa başka yollar varmı?

bn dün aldım hocam. bugun daha denemedim ama birazdan bidaha alıcam. bnm problemim 3cx le aldıgım kanallar bişekilde farkdeilip kapatılıyor. bun cozemedım :)

Mrb arkadaslar, bugune kadar 100 den fazla etkinleştirme yaptım 3cx ile ancak, kac gündür üyelik alıyorum ve numarayı youtubeye yazdıgımda numara kullanımıstır diyor, sıfır numara hemde , hiç bişi yapmadan üyelik alıyorum ama kullanılmıtrı diyor, bu problemi yaşayan ve sorunun çözümünü bilen var mı acaba ? 3cx çalışmyırosa başka yollar varmı?

Kapanmış kanalın içine girerken ki onayı mı yapıyorsunuz hocam ?

bn dün aldım hocam. bugun daha denemedim ama birazdan bidaha alıcam. bnm problemim 3cx le aldıgım kanallar bişekilde farkdeilip kapatılıyor. bun cozemedım :)

belli aralıklarla alırsan kapanmıyor hocam, mesela günde bir üyelik ac, ve açarkende geçmişi sil ip adresini değiştir

---------- Mesaj saat 15:50:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:23 civarında gönderildi. ----------

Kapanmış kanalın içine girerken ki onayı mı yapıyorsunuz hocam ?

yok hocam yeni bir youtube açarken adsense için filan telefon onayı istiyor ya, işte o kısımdan ben 3cx ile aktifleştirme yapıyordum, ama 3cx sisteminin verdigi numaralar hep kullanılmıstır diyor,

---------- Mesaj saat 15:51:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:50:08 civarında gönderildi. ----------

gerçmişi sil + maç adresni değiştir + ip değiştir

çözüm oluyor mu hocam ? siz denediniz mi acaba, cünkü ben format attım denedim yine olmadı, sizde normal çalısıyor mu ?

Sonuçta adamların bir havuzu var.. başkalarının listesinden sildiği numarayı daha sonra sana verebiliyor. Bu haliyle de kullanılmış demesi çok normal..

herkes orayı kullanıyor hatta hergün yüzlerce onaylı youtube kanalı bile satılıyor,
youtube 15dk. onaylamada da aynı numara sadece 2 kere kullanıldığına göre 3cx te numaralar bitmiştir belkide.

belli aralıklarla alırsan kapanmıyor hocam, mesela günde bir üyelik ac, ve açarkende geçmişi sil ip adresini değiştir

---------- Mesaj saat 15:50:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:23 civarında gönderildi. ----------

yok hocam yeni bir youtube açarken adsense için filan telefon onayı istiyor ya, işte o kısımdan ben 3cx ile aktifleştirme yapıyordum, ama 3cx sisteminin verdigi numaralar hep kullanılmıstır diyor,

---------- Mesaj saat 15:51:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:50:08 civarında gönderildi. ----------

çözüm oluyor mu hocam ? siz denediniz mi acaba, cünkü ben format attım denedim yine olmadı, sizde normal çalısıyor mu ?

dediğimi yap olur

Arkadaşlar 3cxdeydım onaylamam için no alcaktım 2 3tane gırdım kullanılmıs dedi sonra telimi bu numara aradı ? yabancı sessti aranan yer georgia +1 770 226 8110 noluyo laaan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri