3D Kaliteli Animasyon Satışı [Learn Colors]

WinAtHere

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. 2.5 Yıldır 3D işi ile ilgilenen 3 kişilik bir ekibiz.
Video yapmak kadar onları izletebilmekte bir mesele olduğu için maddi olarak biraz sıkıntıya girdik.
Aşağıda örneğini gördüğünüz kalitede videolar hazırlayabiliriz. İsterseniz nasıl bir video olması gerektiğini söylersiniz isterseniz direk bir video atıp bunun benzerini istiyorum dersiniz.
Şuan ciddi anlamda nakit ihtiyacı olduğu için video başı 150 TL gibi bir ücret düşünüyoruz. (Düzenli çalışacak ilk 2 kişi için bu fiyatı kalıcı yapacağım. Onun haricinde bu fiyat 2 haftalığına geçerlidir arkadaşlar yani 5 Eylül 2017 ye kadar..)
Kafanızda 3D başka bir iş varsa onun için de fiyat alabilirsiniz. Yakında 3 boyutlu superheroes videoları içinde demoları ekleyeceğim onlar için kampanyalı fiyat 250 tl olacak.. Teşekkürler..

Yeni Hazırladığımız bir video örneği. Size verirken render çok daha kaliteli olacak. Bu tarz videolarda istediğiniz karakterleri kullanabiliriz.
https://www.youtube.com/watch?v=Q7Nv5ty_lZc

https://www.youtube.com/watch?v=gREl5nZqVCs

https://www.youtube.com/watch?v=x9Xv5MwQZRc

https://www.youtube.com/watch?v=9oTu2II2lMs

Son düzenleme:
hangi programla yapıyorsunuz bu videoları güzelmiş

hayırlı olsun hocam kaliteli videolar :)

Hocam hayırlı satışlar bu kalitede bir iş için oldukça az söylemişsiniz fiyatı gibi geliyor. aynı videoyu herkese mi satacaksınız yoksa herkese farklı bir video mu sunacaksınız

hayırlı olsun hocam kaliteli videolar :)

Sağoalsın güzel yorumun için hocam :)

Hocam hayırlı satışlar bu kalitede bir iş için oldukça az söylemişsiniz fiyatı gibi geliyor. aynı videoyu herkese mi satacaksınız yoksa herkese farklı bir video mu sunacaksınız

Sağolasın hocam. Zaten bu fiyatı uzun süre vermeyi düşünmüyorum şuan maddi sıkışıklık olduğu için verdim bu fiyatı. Render süresi, animasyonu, editi vs düşünüldüğünde tabi ki ücret baya baya uygun :) Herkese farklı video vereceğim. İstediği tarzda video hazırlayacağım kişiye özel

Sadece colour tarzı videolar mı çalışıyorsunuz?Videolar kaçar dakikalık oluyor?

Gayet güzel, fiyatta bedavadan biraz pahallı ( bu kalite için ) (3d ile uğraştığımdan az çok bilirim zorluk derecesini)

Üstadım, ilanda süreye değinmemişsiniz. Bu ilerleyen süreçte sıkıntı yaratır bence. En azından süre olarak alt üst sınır belirtirseniz daha iyi olur.

Kolay gelsin.

Sadece colour tarzı videolar mı çalışıyorsunuz?Videolar kaçar dakikalık oluyor?

Herhangi bir videoyu yapabilirim ancak karakter modelleme vs girerse işin içine bu ücrete yapmam mümkün değil. Learn colors videoları genelde 01:30 - 02:30 arası oluyor hikaye ne kadar olmasını gerektirirse o kadar olur ücrete yansıtmam onu

Gayet güzel, fiyatta bedavadan biraz pahallı ( bu kalite için ) (3d ile uğraştığımdan az çok bilirim zorluk derecesini)

Üstadım, ilanda süreye değinmemişsiniz. Bu ilerleyen süreçte sıkıntı yaratır bence. En azından süre olarak alt üst sınır belirtirseniz daha iyi olur.

Kolay gelsin.

Sağolasın yorumun için hocam. Haklısınız sonra bu fiyattan anlaşmıştık diye karışıklık çıkmasın onu düşünüp düzelteyim ben bir zaman sınırı koyayım. Tekrar teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Üstadım beğendim, güzel bir proje, iş yapıla bilir gibi düşünüyorum. ancak ufak bir ayrıntı bu işin formülünü öğrenen herkesin aynı şekilde videolar yaptığının farkındayız, bu tür Renkleri öğreten, sayıları öğreten, nesneleri öğreten eğitim videolar çok sayıda ve hızla artmakta. bu tür videoların çok olması insanın işini tamamen şansa bırakıyor. daha farklı çalışmalar projeler olsa insanların daha çok dikkatini çeke bilir ve faydalı olabilir. Yorumumu maruz görün Üstadım iyi çalışmalar.

Üstadım beğendim, güzel bir proje, iş yapıla bilir gibi düşünüyorum. ancak ufak bir ayrıntı bu işin formülünü öğrenen herkesin aynı şekilde videolar yaptığının farkındayız, bu tür Renkleri öğreten, sayıları öğreten, nesneleri öğreten eğitim videolar çok sayıda ve hızla artmakta. bu tür videoların çok olması insanın işini tamamen şansa bırakıyor. daha farklı çalışmalar projeler olsa insanların daha çok dikkatini çeke bilir ve faydalı olabilir. Yorumumu maruz görün Üstadım iyi çalışmalar.

Sağolasın yorumun için hocam kesinlikle haklısın izletmek için yol yordam bilmeyen arkadaşlar bu kategorilerde kolay kolay ilerleyemez. Bende o konuda takılıyorum zaten. Yakında çok daha farklı video çeşitleri de ekleyeceğim. İsteğe göre de videolar hazırlayabilirim zaten çalışmak isteyen olursa. Sağolasın tekrar yorumun için hocam size de iyi çalışmalar :)

Arkadaşlar forum dışı bir arkadaş ile 2 haftalık bir iş anlaşması yaptık. O yüzden 2 hafta boyunca herhangi bir iş alamayacağım. Ancak geri döndüğümde konuyu farklı içeriklerde ekleyerek (2D superheroes videoları gibi) güncelleyeceğim ve yine kampanyalı fiyattan 2 haftalık iş alımı yapacağım. İlgi gösteren yorum yapan herkese çok teşekkürler. İki hafta sonra görüşmek üzere :)

İşleriniz bittiğinde ulaşın.Superheroes videoları için konuşalım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri