Botun fiyatına fazla diyen arkadaşlar var. Bu botu stabil bir hale getirmek için 1 hafta geç saatlere kadar uğraştık. Hadi emek sizin için önemli değil Bu ss ler deki kazançlar da sadece günlük 3 site açılmıştır. Kazancın düştüğü günler bot için çalışmalar yaptığımız günler ve hiç site açmadığımız zamanlardır. Eskiden bot yokken 1 siteyi 2 3 saate bitirirken şimdi aynı anda 2 3 siteyi, 1 2 saate bitiriyorum. Şimdi bu bot pahalı mı? Sadece elinizi vicdanınıza koyun öyle cevap verin.
Demişsiniz hocamda videoyap vs. gibi botlarla bu botu karşılaştırmanız çok saçma olur. Orada birçok özellik varken sizin botun tek bir özelliği var. Ayrıca madem karşılaştırma yapıyorsunuz; videoyap la oluşturduğu kanallarla xxxxx haneleri görenler var. O zaman videoyap ın sahibide xxxxx haneleri kazanıyorsunuz o yüzden botun fiyatı 1000 lira 10 günde çıkarırsınız dese tepkiniz ne olurdu ? Ortada emek var bizde farkındayız o botun sahibide hala sürekli çalışarak sistemi güncelleştirmeye geliştirmeye çalışıyor ortada hala sürekli olarak bir emek var. Bu işi forumda tam olarak bile değil %40-50 sini anlayarak yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Emin ol senin botu sattığın fiyatın 4-5 katını günlük kendim google gibi getir yaparak kazanıyorum zaten. Buradaki amaç eğer "emek vererek yapılmış bir programı insanlara sunmaksa birazda fiyattan taviz vermelisiniz. Çünkü forumda şöyle bir algı var birisi aaaa para kazandırıyor dese forumun %90'ı hemen o işe girmeye başlıyor. Neyse yazıyı çok uzattım. Benim yazdığım sadece kendi fikirlerim. Fiyatı azaltmak hatta yükseltmek sizin elinizde. Hayırlı satışlar, kolay gelsin.
*videoyap en çok bilinen bot olduğu için örnek gösterildi.